Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee urfalılar iyi bilir çiğköfteyi,hepside yaparNe tarif isteyecemNasil bir borekmiski ahci bayilmis bildiğimiz sispanakli bürek
Anam babam adanali teyzenin esi urfali onlardan alistilar urfalilarin hepsi nerdeyse dun gece çiğköfte yapti![]()
kırro yazsaydın anlardımKirrocan kıro basakin kibarcasi kırrocan![]()
onunda kabacası var yazayımmıBasak dun yemekte yapmadin menemenmi yedinizherif resmen kutuk atmis sana
yeniyil kütüğü
![]()
heee urfalılar iyi bilir çiğköfteyi,hepside yapar
bildiğimiz börek hemide hazır yufkayla hee ne olmuş,demkki kadın güzel yapmış koskocaaaaaaa aşçı beğenmiş baksana
kırro yazsaydın anlardım
onunda kabacası var yazayımmı
şansınızada adana böön yağışlı![]()
DEROŞŞŞŞ sen ne yapıyon acep kaynoştatombalamı çekiyon
![]()
normaldir canim bende olsam bende buruk olurum. Annenin doğumgünü de kutlu olsun. Inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürler verir Rabbim ona.ben akşam 6.30 a kadar annemgildeydim aynı zamnda bugün annemin doğumgünüydü o mutlu olsun istedim hediyemi aldım gittim,zaten anacığım böyle özel günlere yani yılbaşı,bayram vs,çok önem verir koştururdu..bugünde her özel günde olduğu gibi hep ağlıyordu ,çünkü rahatsızlığından dolayı arık bişey yapamıyor bu durumda onu çok kötü etkiliyor,babam da akşam üzeri pasta alıp gelmişti ..pastayı kestik geldim..o böyle olunca bende böyle özel günlerde hep bir buruk oluyorum..
Ben 10 yıldır onla geciriyomDEROŞŞŞ nerdesin kızz hayla kaynoştamısın kendine gelemedin zaar,karı seni serhoşmu etti
abowww hani yeni yıla nasıl girersen öyle gider diyollaa yaa,sen şimdi bütün bir yılı kaynoşlamı geçirecennn![]()
Basak dun yemekte yapmadin menemenmi yedinizherif resmen kutuk atmis sana
yeniyil kütüğü
![]()
Ne tarif isteyecemNasil bir borekmiski ahci bayilmis bildiğimiz sispanakli bürek
Anam babam adanali teyzenin esi urfali onlardan alistilar urfalilarin hepsi nerdeyse dun gece çiğköfte yapti![]()
Ne tarif isteyecemNasil bir borekmiski ahci bayilmis bildiğimiz sispanakli bürek
Kirrocan kıro basakin kibarcasi kırrocan![]()
sende baya bayaaa kıskançlık sezdimBasak dun yemekte yapmadin menemenmi yedinizherif resmen kutuk atmis sana
yeniyil kütüğü
![]()
yanlış yazmışımOkulun restoranı yazmissin alinti yaptigim halde ne okulu diyonayikamadinmi
![]()
deme yaaa 30dan sonra daha mı hızlı geçiyo pof 30yaş sendromuna gircem ben beydoş vallahee nezaketten demiştir
ama beğenmiştirde ,ellerine sağlık,irmik tatlısı dediğin sütlü olanımı
hele bir 30 larını geç o zamn dahada koyuyor insana,banada acayip geliyor hayatta en önemli şeylerden biri olan vakittir onun geçmesi bitmesi beni hep hüzünlendirir,geçmişe hep bir özlem duyarım..
35 ten sonrada sanki yokuş aşağı gidiyon
ne o,başaktan tarif istemek ağırına mı gitti
:
asıl sen neller karışsın kızGeçmişe daliyimm![]()
Bakiim neler karıştırmissiniz yine![]()
pazar gınu döner mecburSewos ne zaman dönüyorsun evine ??
evet sıradan börek beydoşcum . Güzel yapmışımD
bildiğimiz börek hemide hazır yufkayla hee ne olmuş,demkki kadın güzel yapmış koskocaaaaaaa aşçı beğenmiş baksana
kırro yazsaydın anlardım
onunda kabacası var yazayımmı
şansınızada adana böön yağışlı![]()
Ne yedikyanlış yazmışım
deme yaaa 30dan sonra daha mı hızlı geçiyo pof 30yaş sendromuna gircem ben beydoş valla
yok cnm sütlü değil yoğuruyosun hamuru açıp bardakla kesiyosun.
şerbetliyosun. Link atarım. Çok güzel Bi tatlı.
benden tarif istemek gururuna dokunur sevoşum
nede olsa beceriksizim ben hiç bişi bilmiyom
ama devamlı yeni tarifler çıkıyo.
herkesherşeyi bilemeyebiliyor
asıl sen neller karışsın kız
ne yiyip ne içtiniz
pazar gınu döner mecbur
HHoşgeldinSelam kızlar ben geldim![]()
PazarSewos ne zaman dönüyorsun evine ??
Anayın babayın yanındasın sevoooo ne bu gerginlik ne bu şarlaklık![]()
yanlış yazmışım
deme yaaa 30dan sonra daha mı hızlı geçiyo pof 30yaş sendromuna gircem ben beydoş valla
ne yiyip ne içtiniz
pazar gınu döner mecbur
evet sıradan börek beydoşcum . Güzel yapmışım
adam beğendi
ama buyuuk ve lüks Bi restoranın aşçısı.
sevoya basit geldi,zaaaaaaaaaar
sarılan smileyi canlandr gözünde çünkü ben koyamıyorum.
öpüyorum seni aşkım sağol
haklısın çok eksik var.Ne yediktavuk fırında yapmislardi mezeler vardı işte cacık ezme çigkofte... salatalar vs vs...çerezler...meyveler ....
.. menu çok güzel deeldi... ben daha güzel yapardim.. hey gidinin heyyyyy![]()
iyi araştırdın geldin yaniTDK yani koskoca Türk dil kurumu bile kabul etmiş ahci ve asci yi sen tiiye al![]()
ayna gibiKimin kime sarladigi belli![]()
hoşgeldinSelam kızlar ben geldim![]()
amin canım sağol
normaldir canim bende olsam bende buruk olurum. Annenin doğumgünü de kutlu olsun. Inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürler verir Rabbim ona.
Ben 10 yıldır onla geciriyom
başka alternatif yok kuzum
![]()
hee çok doğruayrıca beydoşla çok eğlenmiştin bu konuyla ilgili
ama aşçı ya ahçı demişin
bence beydoş bunu kaçırmamalıydın![]()
boşver koy gitsin sendroma girersen daha zor geçiyor,her zamn gencim güzelim de,ben öyleyim meselayanlış yazmışım
ne yiyip ne içtiniz
pazar gınu döner mecbur
evet sıradan börek beydoşcum . Güzel yapmışım
adam beğendi
ama buyuuk ve lüks Bi restoranın aşçısı.
sevoya basit geldi,zaaaaaaaaaar
sarılan smileyi canlandr gözünde çünkü ben koyamıyorum.
öpüyorum seni aşkım sağol
olsun canım israfa gerek yok yeterNe yediktavuk fırında yapmislardi mezeler vardı işte cacık ezme çigkofte... salatalar vs vs...çerezler...meyveler ....
.. menu çok güzel deeldi... ben daha güzel yapardim.. hey gidinin heyyyyy![]()
he heeeeeeeTDK yani koskoca Türk dil kurumu bile kabul etmiş ahci ve asci yi sen tiiye al![]()