Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ellerine Saglik ben perdeleride yikicam kirlenmis

camlarımda ilinecek ondan perdeleri yıkamıyorum ilk havaların güzel olduğunda silecem
geçenki havalarda içim gitti temizlik yapmak için ama miafirim olduğu için yapamadım
bide karnım ağrıyor sabahları ağrıyla uyanıyorum birazda korkuyorum zorlamak itemiyorum

Ayyyy ben hastalanamadim yaaa test yaptim birseyde yok poffffff:KK53:
hemen test mi yaptın kadın
amma test manyağısn haa

Miractan önce öyle oluyordum günlerce kendime gelemiyordum artik bunları düşünmeye firsatim yok sabahtir kosturuyom yedir icir uyut büyüğü doyur odevine bak yemek camasir daha evi supuremedi :KK47::KK47:
heee yoğun olunca öyle oluyo insanın bişi düşünmeye fırsatı olmuyo ama yinede Bi burukluk oluyo içinde
annemler olaydı böyle yorulmazdım diyosun

hoşbuldum canım nasıl oldun biraz duygusala bağlamışın doğum yaklaşıyo diyemi
bilmem belkide korkular vs vs. Sinirlerimde lacka en ufak şeye hem sinirleniyirum hem agliyorum.. birde hiçbi yakınım yok doğru düzgün bana yardım edecek. Bu dönemde de bunu çok sorun yapıyorum bilinçaltımda sanırım...

sen izinlisin cnm:KK31::KK31:
işte izinlisin demekle olmuyor... yatak odasıni duzenlemem lazım eşim artık önümüzdeki günlerde ben yaparım sen söylersin dedi..

Başak demiştim:KK70:
başka yokmuo_O

nedir bu erkeklerin ana merakı anlamıyorum evlenmeden önce hiç yoktur evlendikten sonra kıymete biniyolar nedense

benimkide 16 yaşında kaçmış köyünden biz evlendiğimizde 30 yaşındaydı
adamda bi memleket aşkı başladı anlamadım demekki anası olsa farklı olacaktı

ben eşimi zorla götürürüm anasına,ara demezsem adamın aklına aramak gelmez:KK14:

bunlara KOCAAAAA lazım KOCAAAAAAA hemde acil tarafından:KK14:

niyeki kızzzzz:KK19:

he aynı dediğin gibi koştur,koştur geldim ama önce yemeğimi ataşa koydum,sonrada zobayı yaktım:63:
yemek otlanmadım böön:63:

aklıma bana bi koca lazım şarkısı geldi:KK48:

bilmem belkide korkular vs vs. Sinirlerimde lacka en ufak şeye hem sinirleniyirum hem agliyorum.. birde hiçbi yakınım yok doğru düzgün bana yardım edecek. Bu dönemde de bunu çok sorun yapıyorum bilinçaltımda sanırım...

işte izinlisin demekle olmuyor... yatak odasıni duzenlemem lazım eşim artık önümüzdeki günlerde ben yaparım sen söylersin dedi..

başka yokmuo_O

inşallah sağ salim atlatırsın bu günleri keşke yakın olasaydık :KK74:

ben çıkıyorum kocam geldi iyi akşamlar

Beydoş lahmacla kuru dolma getirdim birde ispanakli börek :D
bizim buranın lahmacı başka dimi sevooo:kk77:
bende cumartesi akşamıdan beri 5 makina çamaşır yıkadım dahada 3 makina çamaşır var:KK34:
kış günü bide bunları kurutma işkencesi var:KK34:
misafir gitti ne varsa yıkıyorum havalar güzel olsa perdelerde yıkanacak ama soğukta uğraşamam
kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallah:KK14:
Ben hiçbi iş yapamaz oldum:KK43:
Yardım edenimde yok
Pislik içinde yaşayıp gitmek istemiyom:KK14:
senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..
bacın düşünüpte gelse ne var:110:
Bi de beydos a diyodu test manyağı diye:110: :110::110:
heeee:63:
sağol cnm geçti şükür
parol içtim accıkta uyudum

buraya ne zaman yağcal öyle lapa lapa acaba
kardan adam yapcaz inşallah
adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurum:KK14:
On gün geçti :63: yapmayakmi daha :110:
on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedir:p
karadayı:110:
Çizgi film izliyok:63:
güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkk:KK31:

evet çook başka :21:
heeee geç döllenmedir :63:

bizim buranın lahmacı başka dimi sevooo:kk77:

kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallah:KK14:

senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..
bacın düşünüpte gelse ne var:110:

heeee:63:

adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurum:KK14:

on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedir:p

karadayı:110:

güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkk:KK31:

Back
X