Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne düşünmesi geçen laf soktum hatta açık açık söyledim banamisin demedi. Hatta benim vijdanim rahat dedibizim buranın lahmacı başka dimi sevooo
kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallah
senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..
bacın düşünüpte gelse ne var
heeee
adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurum
on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedir
karadayı
güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkk![]()
Hayırlı olsun kuzumbeydoş yeni tabletimden yazıyom
herif süprüz yapmış![]()
he anam hemen öyle test mi yapılırmış.Bi de beydos a diyodu test manyağı diye![]()
![]()
sakin bedeliBen yapinca öyle olmuyi ama
]
yok yetmedi mi ayolbilmem belkide korkular vs vs. Sinirlerimde lacka en ufak şeye hem sinirleniyirum hem agliyorum.. birde hiçbi yakınım yok doğru düzgün bana yardım edecek. Bu dönemde de bunu çok sorun yapıyorum bilinçaltımda sanırım...
işte izinlisin demekle olmuyor... yatak odasıni duzenlemem lazım eşim artık önümüzdeki günlerde ben yaparım sen söylersin dedi..
başka yokmu![]()
dengen bozuk seninOn gün geçtiyapmayakmi daha
![]()
parça pürçükParamparça![]()
bizde hep çizgi film izliyokÇizgi film izliyok![]()
yine doğumdan sonra bayaa azaldı hacıbizim buranın lahmacı başka dimi sevooo
kolay gelsin nazocum,bizimde sobo poflamıştı benimde perdeleri yıkamam lazım yarın olmazsa öbürgün yıkarım inşaallah
senin büyükkk ve geçerli bir sebebin var yapmamak için,ama bir yardım eden aramakta haksız değilsin tabikiii..
bacın düşünüpte gelse ne var
heeee
adet sancısıda kötü be hacı bende kötü olurum
on günse yapılır tabiii,abowwww belkide geç döllenmedir
karadayı
güüüççççç ALİŞTEEEE artıkkkkkk![]()
VeriyommmmmHayırlı olsun kuzum
Adam seni hediyelere boguyor
Hakkıni ver![]()
Kızlar herifle konuşuyoruz arada burdan taşınma mevzusunu
biraz daha umutluyum artıkın
binanın tapusu yok şuanda ama tapuyu aldığımz zaman, evi satıp başka yerden almak istiyor,herif.
inşallah hepsi çok kolay ve çabuk Bi şekilde olur.
en azından burdan ve ailesinden uzaklaşmak istediğini biliyorum
Veriyommmmm
Gozunaydin![]()
gunaydın cnm gel burda kahvaltı hazırGunaydınnnn gözümü açtım buraya geldim şimdi kalkıp kahvaltı hazırlamaya gidiyoreee
hayırlı,uğurlu olsunbeydoş yeni tabletimden yazıyom
herif süprüz yapmış![]()
ay deroş walla okurken sinir oldum bacına o nasıl kardeş öyle yaaa,tövbe yarabbim..neden sana böyle dediki,sen eskiden yaptığın yardımları başınamı kalktın sanki...Ne düşünmesi geçen laf soktum hatta açık açık söyledim banamisin demedi. Hatta benim vijdanim rahat dedisendende geçmişte yardım aldığım için çok pişmanım dedi..keşke almasaydim dedi.
![]()
heee banada kıziken evlenince azalır derlerdi gerçektende daha hafifledi..bekarken bende sürünürdüm ve bir sürü ağrı kesici içerdim...dengen bozuk senin
parça pürçük
bizde hep çizgi film izliyok
hepsinin saatini bilirim.
sadece belirli akşamlar herif dizi izler
yoksa fulll çizgili film
yine doğumdan sonra bayaa azaldı hacı
eskiden sürüm sürüm sürünürdüm
bide adet ağrısında ağrı kesici içersen çocuğun olmaz demişlerfi
ağrı bitene kadar geberiyordum
ne çektim beeee yavrım