Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Mrh kizlar .. Ben yeni uyeyim surekli okuyorum ama yeni katildim..6 aylik evliyim. Bizde bebisimiz olsun hayirlisyla daha mutlu olalim istiyoruz evliligimizden bu yana herhangi bi olumlu gelisme olmwdi belki erken dersin bilemiyrm ama bugun dktra gittim adetim yeni bitti ve rahim duvarinin kalin oldgnu soyledi rahimden sivi tarzi bisey aldi korkuyorum bebegim olmayacak diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan var mi
rahim duvarı kalınlaşması ile ilgili Bi bilgim yok ama bilen arkadaşlar yanıtlar tatlım
daha çok yenisin. Doktor kovalamamış seni şanslısın.
inşallah önemli bişi yoktur kısa zamanda gelir bebişiniz
mutluluğunuza mutluluk katar

Saroşcum dünden beri hiç gelmedi mi elektrik
ne kotu bişi ya
Allah tan ısınmanızı etkilemiyor
öyle bişi olsa durumunuz kötüydü gerwktn

günaydın kızlar burada kar yağışı aralıksız devam ediyor br metreyi bulmadıysada yakındır elektrikler yok tam korku filmi gibi hangi yüzyılda yaşıyoruz ya bu ne tedbirsizlik böyle giderse derin dondurucuda yiyecekler zarar görecek diye korkuyorum
Ahh canim ya hakkarideki gunlerimi hatirladim 25 gun su olmamisti su borulari donmus 4 gun de hem elektirik hem su hemde kalorifer olmafan disarida 2 metre kar oturmustuk kabus gibiydi o zamanlar ne yazmistim kk ya kizlar hep beni teselli ederdi burdan cok zor gunlerdi cokkk bugunlerimize sukurler olsun
Bugün ispanakli börek yapmayi dusunuyom yanina ne corbasi yapsam :KK51::KK51:
bence ezogelin yap boregin yanina cok yakisirr hem ben cok seviyom ablamlara da yapmistim geldiklerinde enistem bayildi

Kızlar elektrikler kesik telden okuyorum şarjı bitmek üzere mesajlarınıza yarın cevap yazarım

Bafs geçmiş olsun

Başak yorgan meselesi çözülmüş

Nazo hoşgeldin

Beydoş migreninmi var

Sevos margaci öp benim için

Ben kaçtım iyi uykular herkese
sinüzitim var onu biliyorum ama migren yok:KK1:
Mrh kizlar .. Ben yeni uyeyim surekli okuyorum ama yeni katildim..6 aylik evliyim. Bizde bebisimiz olsun hayirlisyla daha mutlu olalim istiyoruz evliligimizden bu yana herhangi bi olumlu gelisme olmwdi belki erken dersin bilemiyrm ama bugun dktra gittim adetim yeni bitti ve rahim duvarinin kalin oldgnu soyledi rahimden sivi tarzi bisey aldi korkuyorum bebegim olmayacak diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan var mi
canım daha çok yenisin,korkma olur inşaallah..ciddi bir durum yoktur bence ...
valla ben çok seviyorum doğalgaz zobasını odun sobaı gibi sıcacık oluyor oda ve pisliğide yok
hatta ev kombili olacak ama oturma odasınada doğalgaz sobasını kuracan sıcacık oturacan
hem elektrikte kesilse sorun olmayacak
evet anlaştık istanbula gelen olursa tam ortada benim evde buluşacaz:KK48:

demekki kovanın kadınıda erkeğide aynı özellikleri taşıyor
evet bide gribim bitti karnım ağrımaya başladı otursam dinlensem olmayacak misafirim olduğu için
önce adetim geciktiğinden sandım ama 10 gündür devam ediyor ilk zamanlar ağrıyla uyanıyordum yataktan şimdi o şiddetli ağrı kesildi ama yinede tam geçmedi bakalım haftaya çarşambaya randevu aldım ne diyecek doktor

katalitik soba gibi düşün o sistemde çalışıyor direk sobaya gaz geliyor
merkez anladım polis gibi oldu bu merkez lafı:KK48:

hoşbuldum canım
nazo ne zamndan beri şikayet ediyosun git bakalım ne dicekler...

biliyormusunuz cumartesi misafirim gitti pazaartesi yeğenim mesaj attı musaitsen ben gelecem diye:mad:
dedim bari nevresimleri kurutsaydım
1 hafta bari başbaşa kalalım soğukta yatak odasındada yatamam şimdi of
hava güzel olsa hiç sorun değil ama soğukta çok zor oluyor
rahatsızım deseydin keşke bu havada nasıl yatılı misafirliğe gidiyolar hayret..
Eki Görüntüle 1366060 Dagdan bir firtina geliyorkiiiiiiii
kız sizin evden dağmı gözüküyorrr..
Olabilir Esim arpa şehriye sever
benim eşimde arpa şehriye çorbasını sever..

bugün daha kötü oldum kızlar sesim borozan gibi çıkıyor kendim bile tırstım,ayrıca burada da hava açık ama çok soğuk:KK1:

kızlar yine ben size birşey sormak istiyorum aranızda kürtaj olanlar olmuştu ilk adeti kaç günde gördünüz acaba? yumurtlama günümü biliyorum yani tahmin ediyorum yüksek ihtimalle çünkü ağrım olur benim olmam lazımdı bugün bu saate kadar normal şartlarda ama tabi kürtajdan sonraki ilk regli rötar yaptı galiba canım sıkıldı biraz bi an önce düzenim otursun istiyorum kürtajdan sonra bir kere muayeneye gittik dr iyi gördüm rahmini dedi bişey oldu mu korkusu sardı şimdide beni aman yaa

gece daha çok başım ağrıyor deyince migren sandımdı canım aman migren olmasın bir arkadaşım migren hastası tutttumu hiçbir ağrı kesici fayda etmiyor diyor

bugün daha kötü oldum kızlar sesim borozan gibi çıkıyor kendim bile tırstım,ayrıca burada da hava açık ama çok soğuk:KK1:

geçmiş olsun canım bugün dışarı çıkma sobanı yak mercimek çorbası yap bol naneli içine limon sık onu iç şifa niyetine ıhlamuru al eline dışarıyı seyret

Evet cnm marasin mmeşhur ahir daği ile bakisiyoruz

Gecmis olsun dikkat et kendine :110:

Back
X