- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Olabilir Esim arpa şehriye sever
arpa şehriye yap o zaman ben ikisinede bayılırım
öğleye gidip bende tel şehriye çorbası ve kıymalı yumurta yapacam
akşama ne yemek yapacağımı düşünmedim daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir Esim arpa şehriye sever
rahim duvarı kalınlaşması ile ilgili Bi bilgim yok ama bilen arkadaşlar yanıtlar tatlımMrh kizlar .. Ben yeni uyeyim surekli okuyorum ama yeni katildim..6 aylik evliyim. Bizde bebisimiz olsun hayirlisyla daha mutlu olalim istiyoruz evliligimizden bu yana herhangi bi olumlu gelisme olmwdi belki erken dersin bilemiyrm ama bugun dktra gittim adetim yeni bitti ve rahim duvarinin kalin oldgnu soyledi rahimden sivi tarzi bisey aldi korkuyorum bebegim olmayacak diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan var mi
Saroşcum dünden beri hiç gelmedi mi elektrik
ne kotu bişi ya
Allah tan ısınmanızı etkilemiyor
öyle bişi olsa durumunuz kötüydü gerwktn
Ahh canim ya hakkarideki gunlerimi hatirladim 25 gun su olmamisti su borulari donmus 4 gun de hem elektirik hem su hemde kalorifer olmafan disarida 2 metre kar oturmustuk kabus gibiydi o zamanlar ne yazmistim kk ya kizlar hep beni teselli ederdi burdan cok zor gunlerdi cokkk bugunlerimize sukurler olsungünaydın kızlar burada kar yağışı aralıksız devam ediyor br metreyi bulmadıysada yakındır elektrikler yok tam korku filmi gibi hangi yüzyılda yaşıyoruz ya bu ne tedbirsizlik böyle giderse derin dondurucuda yiyecekler zarar görecek diye korkuyorum
bence ezogelin yap boregin yanina cok yakisirr hem ben cok seviyom ablamlara da yapmistim geldiklerinde enistem bayildiBugün ispanakli börek yapmayi dusunuyom yanina ne corbasi yapsam![]()
sinüzitim var onu biliyorum ama migren yokKızlar elektrikler kesik telden okuyorum şarjı bitmek üzere mesajlarınıza yarın cevap yazarım
Bafs geçmiş olsun
Başak yorgan meselesi çözülmüş
Nazo hoşgeldin
Beydoş migreninmi var
Sevos margaci öp benim için
Ben kaçtım iyi uykular herkese
canım daha çok yenisin,korkma olur inşaallah..ciddi bir durum yoktur bence ...Mrh kizlar .. Ben yeni uyeyim surekli okuyorum ama yeni katildim..6 aylik evliyim. Bizde bebisimiz olsun hayirlisyla daha mutlu olalim istiyoruz evliligimizden bu yana herhangi bi olumlu gelisme olmwdi belki erken dersin bilemiyrm ama bugun dktra gittim adetim yeni bitti ve rahim duvarinin kalin oldgnu soyledi rahimden sivi tarzi bisey aldi korkuyorum bebegim olmayacak diye bilgisi olan yada bu durumu yasayan var mi
nazo ne zamndan beri şikayet ediyosun git bakalım ne dicekler...valla ben çok seviyorum doğalgaz zobasını odun sobaı gibi sıcacık oluyor oda ve pisliğide yok
hatta ev kombili olacak ama oturma odasınada doğalgaz sobasını kuracan sıcacık oturacan
hem elektrikte kesilse sorun olmayacak
evet anlaştık istanbula gelen olursa tam ortada benim evde buluşacaz
demekki kovanın kadınıda erkeğide aynı özellikleri taşıyor
evet bide gribim bitti karnım ağrımaya başladı otursam dinlensem olmayacak misafirim olduğu için
önce adetim geciktiğinden sandım ama 10 gündür devam ediyor ilk zamanlar ağrıyla uyanıyordum yataktan şimdi o şiddetli ağrı kesildi ama yinede tam geçmedi bakalım haftaya çarşambaya randevu aldım ne diyecek doktor
katalitik soba gibi düşün o sistemde çalışıyor direk sobaya gaz geliyor
merkez anladım polis gibi oldu bu merkez lafı
hoşbuldum canım
rahatsızım deseydin keşke bu havada nasıl yatılı misafirliğe gidiyolar hayret..biliyormusunuz cumartesi misafirim gitti pazaartesi yeğenim mesaj attı musaitsen ben gelecem diye
dedim bari nevresimleri kurutsaydım
1 hafta bari başbaşa kalalım soğukta yatak odasındada yatamam şimdi of
hava güzel olsa hiç sorun değil ama soğukta çok zor oluyor
kız sizin evden dağmı gözüküyorrr..Eki Görüntüle 1366060 Dagdan bir firtina geliyorkiiiiiiii
benim eşimde arpa şehriye çorbasını sever..Olabilir Esim arpa şehriye sever
sinüzitim var onu biliyorum ama migren yok
canım daha çok yenisin,korkma olur inşaallah..ciddi bir durum yoktur bence ...
nazo ne zamndan beri şikayet ediyosun git bakalım ne dicekler...
rahatsızım deseydin keşke bu havada nasıl yatılı misafirliğe gidiyolar hayret..
kız sizin evden dağmı gözüküyorrr..
benim eşimde arpa şehriye çorbasını sever..
bugün daha kötü oldum kızlar sesim borozan gibi çıkıyor kendim bile tırstım,ayrıca burada da hava açık ama çok soğuk![]()
Evet cnm marasin mmeşhur ahir daği ile bakisiyoruzsinüzitim var onu biliyorum ama migren yok
canım daha çok yenisin,korkma olur inşaallah..ciddi bir durum yoktur bence ...
nazo ne zamndan beri şikayet ediyosun git bakalım ne dicekler...
rahatsızım deseydin keşke bu havada nasıl yatılı misafirliğe gidiyolar hayret..
kız sizin evden dağmı gözüküyorrr..
benim eşimde arpa şehriye çorbasını sever..
bugün daha kötü oldum kızlar sesim borozan gibi çıkıyor kendim bile tırstım,ayrıca burada da hava açık ama çok soğuk![]()
Sewos evinin dağa bakması çok hoş. Çok güzel bi manzara...bayildimmmm....
günaydınmı bu saattemi bence tünaydın![]()
Aramizda saat farki var kizcagiz saat 10:30 gibi Gunaydin demiş![]()
günaydınmı bu saattemi bence tünaydın![]()
Aramizda saat farki var kizcagiz saat 10:30 gibi Gunaydin demiş![]()