Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu arada bende kendim sevdiğim şeyleri yaparim evdekiler sevmiyor diye bendemi yemiyim :110: böylelikle ucundan kiyisindan yiye yiye herif nelere alisti :D
BENDEE:110:
Kizzzzz derooossss rekora kosuyom pazar günü aşamadan geldim bugün cuma daha evden cikmadim:KK57::KK57: mirro üşür diye korkuyom:KK17::KK17:
hee rekor kırdın çok oturdun totonun üstündee:63:gezenti..
Deroş sana bir isim onerecegim canim
SARE Hz ibrahim efendimizin eşinin ismiymis anlamı saf temiz topluluk demek çok beğendim bor düşün istersen yoksa ben bir tane kiz yapar koyarim :63:
bizimde kızımız olsa hep ELİF koymayı istemişizdir bakalım nasip:KK51:ben anne ,bab isimlerinin konmasını sevmiyorum ..babmın ismini çağırdığımı düşünmek yada annemin falan bana tuhaf geliyor:KK14:
Günaydın kizlarrr

Hepimiz için hayırlı bir cuma olur inşallah
Sağlıklı bereketli...
inşaallah canım..
bugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver

bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et

amin
amin canım inşaallah:KK19:
ben nesse de karşıyım:110:
hoşgeldin bidenem nasılsın,çocuklar nasıl,hayat nasıl gidiyor iki çocukla:KK19:

SARAAAA canım yazdıklarını okudum aslında yalan söyleyemem ben,kardeşin gibi bende sana çok kızdım..keşke yapmasaydın çünkü defalarca onlardan aynı davranışı görmüşsün ama sen yinede insanlığını kişiliğini sergilemişsin lakin karşında anlayan insan yok..
çok sinir bozucu bir durum,ALLAH onlara vicdan ve idrak etme özelliğini versin..

Heeee bütün günü nette geçir:63:
Bir nessss kalduydi karsi olmadigin
Hem herifime niye sinirlenim ben:63:
ortalık bozuldu bu face zıkkımından,ayrıca benim herifimde güvenir bana...napak bütün günümüzü nette mi geçirek:63:
kocanın sinirini benden çıkarıyon zaar:KK67:birde muayyen günündesin ya yandık ÇAMURŞAR:63::63:

BENDEE:110:

hee rekor kırdın çok oturdun totonun üstündee:63:gezenti..

bizimde kızımız olsa hep ELİF koymayı istemişizdir bakalım nasip:KK51:ben anne ,bab isimlerinin konmasını sevmiyorum ..babmın ismini çağırdığımı düşünmek yada annemin falan bana tuhaf geliyor:KK14:

inşaallah canım..

amin canım inşaallah:KK19:

ben nesse de karşıyım:110:

hoşgeldin bidenem nasılsın,çocuklar nasıl,hayat nasıl gidiyor iki çocukla:KK19:

Heeee bütün günü nette geçir:63:
Bir nessss kalduydi karsi olmadigin
Hem herifime niye sinirlenim ben:63:
kadın sen bunadınmı,akşam kendin yazmışsın yaaa sinirlendiğini soğuk kafana mı vurdu:63:
akşam hırsını alıp rahatlayamadın,birde adetlisin yoksa çarpışır rahatlardın:110:

Cildiracam yemin ederim benim herif sen oğlana okul hirkasini giydirmeden montu giydir salak oglumda mintu cantaya basmis incecik badyle eve geldi bu soğukta gelde dellenme

abooooow inşallah hasta olmaz

SARAAAA canım yazdıklarını okudum aslında yalan söyleyemem ben,kardeşin gibi bende sana çok kızdım..keşke yapmasaydın çünkü defalarca onlardan aynı davranışı görmüşsün ama sen yinede insanlığını kişiliğini sergilemişsin lakin karşında anlayan insan yok..
çok sinir bozucu bir durum,ALLAH onlara vicdan ve idrak etme özelliğini versin..

haklısın kardeşim gibi sende haklısın ben kendi akılsızlığıma kızıyorum zaten ben bu dünyaya fazla iyiyim aslında benim yaptığım normalde karşındaki insan müsveddesi olunca haketmiyor ne yapayım yaptım bir kere Allah onu bildiği gibi yapsın

kızlar böön ne pişiriyorsunuz:KK51:

hamsi
salata

geçen gün iki kilo kadar hamsi almıştım bi kısmını yedik diğer kısmınıda iki poşet olarak derin dondurucuya atmıştım ama üç gündür elektrikler olmadığından tam donmamış soğuk ama yumuşak olarak duruyor bozulmasın diye pişireyim dedimbugün yarın menü hamsi salata çorba

Back
X