- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
SURATLISuratsiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SURATLISuratsiz![]()
BENDEEBu arada bende kendim sevdiğim şeyleri yaparim evdekiler sevmiyor diye bendemi yemiyimböylelikle ucundan kiyisindan yiye yiye herif nelere alisti
![]()
hee rekor kırdın çok oturdun totonun üstündeeKizzzzz derooossss rekora kosuyom pazar günü aşamadan geldim bugün cuma daha evden cikmadimmirro üşür diye korkuyom
![]()
bizimde kızımız olsa hep ELİF koymayı istemişizdir bakalım nasipDeroş sana bir isim onerecegim canim
SARE Hz ibrahim efendimizin eşinin ismiymis anlamı saf temiz topluluk demek çok beğendim bor düşün istersen yoksa ben bir tane kiz yapar koyarim![]()
inşaallah canım..Günaydın kizlarrr
Hepimiz için hayırlı bir cuma olur inşallah
Sağlıklı bereketli...
amin canım inşaallahbugün cuma mübarek gün Allahım duy sesimi aklımı koru bana hayırlı sağlıklı akıllı eşimle beraber büyütecek evlatlar nasip et kötü düşünceli insanların şerlerinden kötülüklerinden koru Ya Rabbim bizlere sağlık huzur mutluluk ver
bugün evlat hasretiyle yanıp Sana el açıp dua eden tüm kullarının evlatlarını kucaklarına almayı nasip et
amin
ben nesse de karşıyımNesss hazirrrrr
![]()
hoşgeldin bidenem nasılsın,çocuklar nasıl,hayat nasıl gidiyor iki çocukla
ortalık bozuldu bu face zıkkımından,ayrıca benim herifimde güvenir bana...napak bütün günümüzü nette mi geçirek
kocanın sinirini benden çıkarıyon zaarbirde muayyen günündesin ya yandık ÇAMURŞAR
![]()
BENDEE
hee rekor kırdın çok oturdun totonun üstündeegezenti..
bizimde kızımız olsa hep ELİF koymayı istemişizdir bakalım nasipben anne ,bab isimlerinin konmasını sevmiyorum ..babmın ismini çağırdığımı düşünmek yada annemin falan bana tuhaf geliyor
inşaallah canım..
amin canım inşaallah
ben nesse de karşıyım
hoşgeldin bidenem nasılsın,çocuklar nasıl,hayat nasıl gidiyor iki çocukla![]()
kadın sen bunadınmı,akşam kendin yazmışsın yaaa sinirlendiğini soğuk kafana mı vurduHeeee bütün günü nette geçir
Bir nessss kalduydi karsi olmadigin
Hem herifime niye sinirlenim ben![]()
kadın sen bunadınmı,akşam kendin yazmışsın yaaa sinirlendiğini soğuk kafana mı vurdu
akşam hırsını alıp rahatlayamadın,birde adetlisin yoksa çarpışır rahatlardın![]()
sen ikizlerdin dimiDevam ini okumadinmi öpüşüp koklastik azarini yedi oturdu![]()
hastayım dedi yabasak karisi napiyi Acep
![]()
Beydoş bugün nasilsindun pazara da gidemedin
bugün biraz daha iyiyim,pazara gidemedim kardeşim gidiyordu ona yeşillik,limon falan aldırdım..dün hiç halim yoktu![]()
Cildiracam yemin ederim benim herif sen oğlana okul hirkasini giydirmeden montu giydir salak oglumda mintu cantaya basmis incecik badyle eve geldi bu soğukta gelde dellenme
SARAAAA canım yazdıklarını okudum aslında yalan söyleyemem ben,kardeşin gibi bende sana çok kızdım..keşke yapmasaydın çünkü defalarca onlardan aynı davranışı görmüşsün ama sen yinede insanlığını kişiliğini sergilemişsin lakin karşında anlayan insan yok..
çok sinir bozucu bir durum,ALLAH onlara vicdan ve idrak etme özelliğini versin..
Heee ne varsen ikizlerdin dimi
hastayım dedi ya![]()
Komsu dikise gidiyomuskomşunu çağırdınmı,ne yaptın çayın yanına![]()
Ben yazmistimkızlar böön ne pişiriyorsunuz![]()
kızlar böön ne pişiriyorsunuz![]()
Hayırlı cumalar:)))