Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumda olan saece ben değiimdir eminimay çok iyi yaparsın başak insanın kendine zaman ayırıp değerli hissetmesi çok iyi gelir bencede ,annem olmazsa bende bişeyler yapmak istiyorum çünkü çok bunaldım..
benim herifte pek sevmez gezmeyi ama işi yorucu ve çalışma saatleri uzun olduğundan kaynaklı yinede 15 günde bir yemeğe gitmeye çalışırız ne bileyim nadirde olsa sinemaya gideriz,o bile insan çok iyi geliyor..ama istediğin kadar geziyormusun dersen hayır...fakat senin eşinin çalışma saatleri ve iş günleri çok rahatmış isterse yapabilir,insan yeterki istesin içinde olsun zoraki olunca karşındaki insanda rahatsız olur zaten..ama inan bana bu dertten müzdarip olan yalnız sen değilsin benim çevremde çok insan var böyle ve bende bunlardan birisiyim ama benim eşim misafir çok sever onu belirteyim..
bende çok istiyorum sara araştıracam bakalım annemle saatlerime uygun bişey bulursam giderim,sen akşamları gidiyorsun galiba burdaki halk eğitimler 5 e kadar açık..
önce pazara sonra anneme gittim canım..
abovvvvv çok zor heeeeGünaydınlarrrr kızlar. Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için...
Biz erken uyandık 6 olmamisti daha... Alis efendinin uykusu kaçmış...
Şimdi salonda çizgi film izliyossss![]()
bu ne hızz maaşallahbiz yarın spordan tanıştığımız arkadaşlarla buluşacaz eğlenecez![]()
ben olsam boşvermiştimkaynanam birz rahatsızlanmıştı iki gün önce doktora götürdü eşim alerjik bir durummuş telefonla geçmiş olsun dedim ama bu akşam gidip baksammı bilemedim bi anım boş ver diyor bi yanım git sor diyor ne yapsam acaba
günaydın zombii
bende sana onu soracaktım saracım benimde boyun fıtığım varya sporda zorlanıyomusun dicektim,keşke hocaya söyleseydin belki ona göre bir yöntem uygulardı...bende bu fıtıklar yüzünden tereddütlüyüm o yüzden herşeyim kısıtlanıyor...
oh ne güzelll...
git bir geçmiş olsun de canım hastalık başka birşey...
günaydınlarr ve hayırlı cumalar![]()
bu ne hızz maaşallah
ben olsam boşvermiştim
ama eminim sen gideceksin
sanada hayırlı cumalar canım
iki ay oldu canım hem çoğuyla eşlerimizde arkadaşo yüzden çokda yabancı değiliz birbirimize
gidecem canım boşvermek olmuyo böyle durumlarda eminim senin kaynoşun hasta olsa sende gider sorarsın
Gidip sormaz o
Nerde onda o düşünce pehhhh
Baksana gitmezdim diyor![]()
Yarinada arkadasimi cagirdim
Calisiyir o yüzden yemeğe gelin dedim
Menü
Arpa şehriye corbasi
Tavuklu pilav
Karniyarik
İspanakli borek
Salata tursu
Cayin yanina
Hashasli kek kremali
Çerez
Ve en son meyve
sevinç bardakta keki ıspanaklımı yapsam ama o zaman kremasını nasıl koymak lazım bi çare düşünsek