Yaşadığımız Üzücü Olay

Hatta bu şahıs için "O, kardeşleri gibi değil. " demişti ama gel gör ki o da aynı kandan. Kardeşlerinin sıkıntılı olduğunu biliyordu. İşte idrak edememiş demek ki. Bilemiyorum...
Şikayetten vazgeçsek bunlar ne de şikayet yok dur yine saldırayım diyebilirler. Zararımızı karşılayıp, özür dileyerek barış olsun istiyorlar ama barişa da riayet edeceklerine inanmıyoruz.

Ben olsam şikayeti geri çeker ve yapabiliyorsam taşınırdım.böylesi tiplerden çok korkarım. Ve malum burası Türkiye. Yapanın yanına kalır. Ölüm zulüm olmadan kurtarın kendinizi derim
Dediğiniz gibi tek seçenek bu. Uzaklaştırma da almışlar ama neye yarar ki.

Dediğiniz gibi tek seçenek bu. Uzaklaştırma da almışlar ama neye yarar ki.
Evet öldürülen kadınların da neredeyse hepsini uzaklaştırmayı var. Öldükten sonra neyleyim verilen cezayı. Bence olabildiğince geride bırakın olanları. Evet adaletsizlik, haksızlık ama daha da fazlası olmasın.

Davayı değil, şikayeti geri çekmeniz gerekir.Daha sonra yine böyle bir olay olursa,şikayet etme hakkınız var.O zaman şikayet etme hakkınız var.Sadece bu olaya dayanarak şikayeti çekerseniz,şikayet etme hakkınız yok.Eğer aile pişman ise davanızı geri çekin.Çünkü kişinin aldığı başka bir ceza yoksa herhangi bir olaydan dolayı şimdiye kadar ve az bir ceza alırsa , yine dışarda olur kendisi.Ama arayı bulma davetlerine olumsuz cevap verirseniz, bu olumsuz durum her zaman devam eder.

Davayı çekin diyorlar. Şahıslardan birinin hapishane geçmişi var ve denetimli serbestlikten yararlanıyor şu an. Bizim olayımızla ceza alır diyor avukat. Diğerinin ceza geçmişi hakkında bilgimiz yok.
İlk olayda da özür dileyip aracı ile barış istedi ama aynı şeyi daha fena bir şekilde yaptı yine. Barışı sadece kodesten kurtulmak için istiyorlar.

İşte bazen insan göremiyor. İyi niyetiyle yardımcı olmak istemiş sadece. Hatta bu şahıs için "O, kardeşleri gibi değil. " demişti ama gel gör ki o da aynı kandan.
katrandan olur mu şeker
körle yatan şaşı kalkar
arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
üzüm üzüme baka baka kararır
çürük elmanın yanında sağlamı da çürür
vs
vs
vs

Denetimli serbestlik içinde suç işlediği için , daha fazla ceza alıcak ve ilk cezayı da yatıcak.Sonuçta karşı taraf ile oturup tekrar konuşun.Karşı tarafın yaşı,medeni durumu ailesi durumu nedir bilmiyorum ,Ama her zaman şikayet imkanınız var bulaşırsalar tekrar.Ama ceza alırsa eğer ,olay hiç bir zaman kapanmaz.

Ben olsam cekerdim cunku bu insanlar belli pislik bu olayda yegeninizi öldürseler dahami iyi.Boyle insanlara bulasilmaz

Şikayeti geri çeksek dava kamu davası haline geldiği için yine ceza alır değil mi? Eğer böyleyse bunlar dediğiniz gibi iyice kinlenecekler. Tek yol davayı çekmek ama bu sefer de şikayet etme hakkımızı kaybediyoruz değil mi?

Tabi tabi ben kendimi inandırmak için kendi lehime yazarım. Yoksa olaya başından beri tanıklık eden de ben degilim(!) Elimizdeki deliller de fasa fiso zaten.
Ünlemlerini kendine sakla
Hikayen bana geçmedi
İnanmak istediğin yalanlarınla sana mutluluklar

Avukatınız hallederiz ,siz kararınızı verin yeter.

aynı olaya dayanarak şikayeti çekerseniz ,evet bir daha aynı olaydan dolayı şikayet edemezseniz.Ama gerçekten niyetleri gerçekten barışmak değilse , yeni bir olay olura; o olaya dayanıp şikayet edebilirsiniz.

aynı olaya dayanarak şikayeti çekerseniz ,evet bir daha aynı olaydan dolayı şikayet edemezseniz.Ama gerçekten niyetleri gerçekten barışmak değilse , yeni bir olay olura; o olaya dayanıp şikayet edebilirsiniz.
Tekrardan çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…