• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız Üzücü Olay

Ben de aynısını yazacaktım, diğer türlü hikaye ultra saçma oluyor. BU işlerle hiçbirrr ilgisi olmayan melaike yeğen başka bir insan bak böyle bir şey var diyip bilgi veriyor?!, o da para yatırıyor. Bence alakası yok , muhtemelen yeğen o arkadaştan ver çoğaltayım diyip para aldı sonra da paraları batırdı.
Kesinlikle böyke bir durum yok. Şahsın annesi de oğlunun bizzat kendisinin yatırım yaptığını ve hatta oğlu kazandıkça kutlama yaptığını söyledi.
İnandığım her şey adına yemin ederim ki söylediğiniz şekilde değil. Elimizde deliller de mevcut. Lütfen bilmeden böyle ithamlarda bulunmayın. Bizler zaten ağır bir şey yaşadık üstüne de böyle suçlamalar daha da üzüyor bizi.
Kaldı ki sizi inandırmak zorunda da değilim.

Şikayetlerini çekerlerse o aile bu zorbalıklara devam ederler. Bir de evleri birbirine yakınsa vay hallerine..

Şikayeti çekmezlerse en azından bu hareketi başkalarına da yapmazlar.
Haklısınız ama artık şikayetler durdurmuyor ki bu kötüleri. Belki şikayet geri çekilip barış sağlanırsa ortalık süt liman olursa kurtulurlar diye düşündüm. Mağdur yargıda daha mağdur oluyor.

Ben de aynısını yazacaktım, diğer türlü hikaye ultra saçma oluyor. BU işlerle hiçbirrr ilgisi olmayan melaike yeğen başka bir insan bak böyle bir şey var diyip bilgi veriyor?!, o da para yatırıyor. Bence alakası yok , muhtemelen yeğen o arkadaştan ver çoğaltayım diyip para aldı sonra da paraları batırdı.
Peki madem böyle neden paraları talep etmiyor? Kendi akrabalarına dahi kripto hadisesini anlatmamış. Demiş ki X, benim husumetlim olan akrabamla ortak iş yapıyor. Onunla çalışması gururuma dokunuyor.

Kolay gelsin demekten başka bir şey gelmez elden burda. Twitter’da vs duyurabilirsiniz gündem yapabilirsiniz dava sonucu için aklıma o geldi. İbretlik konu valla ay ailesi öyleyse onu mu cezalandırayım kendisi iyi deyip ipsiz sapsız tiplerle takılmamak lazım. Bir de yatırım konusunda cidden ben sadece anlatıyorum yatırım tavsiyesi değil, sana bırakıyorum olayı cahil insanlarda pek işlemiyor. Anlattıysanız tavsiye ettiniz demektir onların süzgecinde.

Geçen sene benzer bir olay yaşayan bir tanıdığım var. Mahallerinin girişine barikat kurmuşlar çete gibiymiş bunlar; komşular hep yalan ifade vermişler hatta komşusunun karısının bile çeteye üye olduğunu düşünüyorlardı.

Maalesef ülkemizi arjantine benzetiyorum çünkü enflasyon arttıkça kadınlar teşhirciliğe, erkekler de çeteye meyil ediyor gibi para sorunları yüzünden bence. Çeteleşme neredeyse terörden daha fazla can almıştı güney amerika ülkelerinde

İşin açığı "yiğitliğin %90ı kaçmaktır"

Hatta japonyada bunun için şirket var. Bir gecede başka ile veya ilçeye taşıyıp iz kaybettirme tarzı politika izliyormuş şirket

Gözü kanlı aptal bir düşmanı hapis cezasıyla korkutamadığımızda maalesef ortadan kaybolmak mantıklı olabilir.

Eskiden olsa yeğeniniz davanın peşini bırakmasın derdim ama maalesef herkes delirmiş durumda. Darp, tehdit suçlarında caydırıcılık yok. Kavgalarda en sonunda muhakkak biri ölüyor. Kesin barış olacaksa, Allah belalarını versin diyerek şikayetini geri çeksin derim. Cevabım pek hoş değil ama ülkemizin adaleti ortada.
İlk olayda da güya özür dilemişti ama yine saldırdı. Bunların gerçekten barış istediklerine inanmıyorum. Tek dertleri kodese tıkılmamak.

Şikayetlerini çekerlerse o aile bu zorbalıklara devam ederler. Bir de evleri birbirine yakınsa vay hallerine..

Şikayeti çekmezlerse en azından bu hareketi başkalarına da yapmazlar.
Evler yakın maalesef. Bunların nasıl canavar olduklarını ne şekilde anlatırım bilemiyorum.

Yeğenininki tavsiyeden fazla bence ,size böyle anlatıyorlar.Kimse öğretti diye arkadaşını bıçaklamaz.
Herkesin başkasını darp etmek için haklı bir yanı mı vardır? Herkes o kadar düzgün ki bıçak çekmişse haklı bir yönü vardır(!)

Son düzenleme:
Bence şikayetlerini geri çekmesinler ama evlerini de oradan taşısınlar. Şimdiki zamanda artık herkesin gözü kara, kimse kimseyi görmüyor, öldürüyorlar. Hikayenizi okurken aklıma Ahmet Mattia geldi.
Evet tam da dediğiniz gibi. Ülkemizde bazı kavramların içi o kadar boşaltılmış ki...

Geçen sene benzer bir olay yaşayan bir tanıdığım var. Mahallerinin girişine barikat kurmuşlar çete gibiymiş bunlar; komşular hep yalan ifade vermişler hatta komşusunun karısının bile çeteye üye olduğunu düşünüyorlardı.

Maalesef ülkemizi arjantine benzetiyorum çünkü enflasyon arttıkça kadınlar teşhirciliğe, erkekler de çeteye meyil ediyor gibi para sorunları yüzünden bence. Çeteleşme neredeyse terörden daha fazla can almıştı güney amerika ülkelerinde

İşin açığı "yiğitliğin %90ı kaçmaktır"

Hatta japonyada bunun için şirket var. Bir gecede başka ile veya ilçeye taşıyıp iz kaybettirme tarzı politika izliyormuş şirket

Gözü kanlı aptal bir düşmanı hapis cezasıyla korkutamadığımızda maalesef ortadan kaybolmak mantıklı olabilir.
İşte bizi en iyi siz anlarsınız; benzer bir olayı biliyorsunuz. Öyle bir hale geldik ki biri anamıza küfretse sesimizi çıkaramıyoruz çünkü bizi koruyan bir hüküm yok. Ortalık zibil gibi suçlu kaynıyor.

Bu kısım böyle değildir.
Yeğeniniz gereksiz uyarılarda neden bulunuyor ki insanlara herkesin aklı var fikri var
Tam da dedğim gibi. Kendi kaybını gururuna yediremeyip belki de ailesine karşı kendini aklamak için bir kurbana ihtiyacı vardı. Karşı tarafı tanısaydınız ne demek istediğimi anlardınız muhakkak.

Kolay gelsin demekten başka bir şey gelmez elden burda. Twitter’da vs duyurabilirsiniz gündem yapabilirsiniz dava sonucu için aklıma o geldi. İbretlik konu valla ay ailesi öyleyse onu mu cezalandırayım kendisi iyi deyip ipsiz sapsız tiplerle takılmamak lazım. Bir de yatırım konusunda cidden ben sadece anlatıyorum yatırım tavsiyesi değil, sana bırakıyorum olayı cahil insanlarda pek işlemiyor. Anlattıysanız tavsiye ettiniz demektir onların süzgecinde.
Aynen dediğiniz gibi. Hayır, dese ki:
"Sen bana buraya yatır dedin ben de yatırdım senin yüzünden kaybettim zararımı karşıla. " yine anlarım ama o da yok. Sadece diyor ki:
"Husumetlimle, X ortak iş yapıyor gururuma dokunuyor, neden onunla çalışıyor, arkamdan iş çeviriyorlar. "
Yani ortada gerçekten mantıklı bir gerekçesi yok.

Tam da dedğim gibi. Kendi kaybını gururuna yediremeyip belki de ailesine karşı kendini aklamak için bir kurbana ihtiyacı vardı. Karşı tarafı tanısaydınız ne demek istediğimi anlardınız muhakkak.
Sizin yeğeniniz olduğu içğn bu olaya objektif bakamayıp bu hikayeye inanmak istersiniz bu çok normal
Ancak realist olmak gerekirse o iş öyle olmaz. İster beğenin ister beğenmeyin

Bu kişinin nasıl bir karakter olduğu yeğeniniz ile arkadaşken de belliymiştir. Toplumumuzda bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın algısı var. Ne zaman ki ibre bize de dönüyor o zaman bu kişilerin ne kadar kötü ve tehlikeli insanlar olduğundan bahsediyoruz. Eminim bu kişinin ilk vukuatı da değildir. Yeğeniniz neden bu kişi ile arkadaşlık kurmuş.
Ben olsam şikayetimden vazgeçer selamı sabahı keser üzerime çirkef sıçratmamaya çabalardım

Sizin yeğeniniz olduğu içğn bu olaya objektif bakamayıp bu hikayeye inanmak istersiniz bu çok normal
Ancak realist olmak gerekirse o iş öyle olmaz. İster beğenin ister beğenmeyin
Tabi tabi ben kendimi inandırmak için kendi lehime yazarım. Yoksa olaya başından beri tanıklık eden de ben degilim(!) Elimizdeki deliller de fasa fiso zaten.

Ben olsam şikayeti geri çeker ve yapabiliyorsam taşınırdım.böylesi tiplerden çok korkarım. Ve malum burası Türkiye. Yapanın yanına kalır. Ölüm zulüm olmadan kurtarın kendinizi derim

Back
X