- 30 Aralık 2014
- 30
- 5
- 13
- Konu Sahibi dertligelin84
-
bana karşı açık olmasını istedim.psikologa gitmesini teklif ettim 2 aydır bekliyorum beni oyalıyor.gidicem diyor gitmiyor,baba olmak istiyorum diyor ama olmuyor.anlayamıyorum eşimi.son 2 yıldır cinsel açıdan sıfırHer kadın gibi anne olmayı istemek sizinde hakkınız. Eşinizin hem bebek isteyip hem de buna yanaşmaması sanki henüz hazır değil gibi. Ya da bebek konusunda çok ısrarcı olduysanız bunalmış olabilir. 2-3 ayda bir oda benim zorumla demişsiniz. Bir erkeğin 2-3 ay da dahi istekli olmaması da bir sorun. Eşinizin sizin bilmediğiniz bir takım problemleri olabilir mi?
bana karşı açık olmasını istedim.psikologa gitmesini teklif ettim 2 aydır bekliyorum beni oyalıyor.gidicem diyor gitmiyor,baba olmak istiyorum diyor ama olmuyor.anlayamıyorum eşimi.son 2 yıldır cinsel açıdan sıfır
aklımada gelmedi değil.Eğer eşinizle açık açık konuştuysanız ve size bir sorununun olmadığını söylediyse o zaman geriye bir tek seçenek kalıyor henüz baba olmaya hazır değil ve siz bu kadar çocuk isterken size bunu da söyleyemiyor açıkça.
ilk 1 yıl herşey güzeldi.özellikle nişanlılık döneminde bile hep ilk günümzden bahserdi o kadar düşkündü ama sonra ne olduysa anlayamıyorumevlendiğiniz günden beri mi böyle?
cinsel açıdan yani.. sağlıklı bir erkeğin 2 3 ay istememesi de garip
bir rahatsızlığı yoksa..
bunun üzerinde durmalısın bir doktora görünmeli...
haklı olabilirsiniz ama herşey bebek istememle birlikte başladığı için,öncelikli konum bebek oldu sanırımBebeğe takılmadan önce adamın 2-3 ay istemiyor olmasına takmanız lazım yav.
hmmilk 1 yıl herşey güzeldi.özellikle nişanlılık döneminde bile hep ilk günümzden bahserdi o kadar düşkündü ama sonra ne olduysa anlayamıyorum
tekrar tekrar konuşmaktan bıktım.oda bıktı..boşanmak geliyor aklıma o kadar üzülüyorum.ama seviyorum da.ne bileyim çok bunaldımhmm
dediğim gibi canım önce bunu çözmelisin
bebek için haftada en az 3 kere ilişki şart
olmaz mı yine olur ama ihtimal düşük olur
açık ve net ol ne isteyip istemediğini sor..
evet söyledim.tamam dedi 2 ay oldu hiçbir hareket yok.sonra sordum hadi ben randevu alayım dedim kızdı bana.bekle diyor.neyi bekleyeyim niçin bekleyeyim bilmiyorumEşinize hiç doktora gitmeyi teklif ettiniz mi?
Yahu bi saçmalama.haklı olabilirsiniz ama herşey bebek istememle birlikte başladığı için,öncelikli konum bebek oldu sanırım
zar zor uflaya puflaya ilişkiye giriyor zaten.bende stres oluyorum doğal olarak rahat değiliz ikimizde.herşeyi etkiliyorkarşı tarafın istememeside büyük sorun piskolojik olarak istemediği için olmuyo olabilir
aynen öyle.. yazık değil mi bebek ortalarda kalırsa...Yahu bi saçmalama.
Hadi bebeği öyle ya da böyle zorla yaptınız diyelim. Sonrasında evliliğiniz bu konu yüzünden çatırdamaya başlarsa ne yapacaksın? Kucağında bebek, avukattan avukata koşacaksın.
Önce bi evliliğini olması gereken hale getir, bu konuyu çöz, bebeği sonra zaten yaparsınız. Önceliklerini değiştirmen gerek.
olabilir ama çok az zamanım kalmış olabilir.ailemdeki kadınlar 35 yaşında menapoza girdiler.4 yılım var ister istemez stres yapıyorumYahu bi saçmalama.
Hadi bebeği öyle ya da böyle zorla yaptınız diyelim. Sonrasında evliliğiniz bu konu yüzünden çatırdamaya başlarsa ne yapacaksın? Kucağında bebek, avukattan avukata koşacaksın.
Önce bi evliliğini olması gereken hale getir, bu konuyu çöz, bebeği sonra zaten yaparsınız. Önceliklerini değiştirmen gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?