- 30 Aralık 2014
- 30
- 5
- 13
- Konu Sahibi dertligelin84
-
ben psikolojik olduğunu düşünüyorum ipek hanım.ama nasıl ikna ederim psikoloğa? hep tamam diyip geçiştiriyor..daha ne yapayımBence bunların hiç biri adamın 2-3 ayda bir zorla cinsellik yaşamasına neden değil.
Adamın ya fizyolojik sorunu var ya da aldatıyor. Başka seçenek gelmiyor aklıma.
Aldatma ya da ciddi bir sağlık sorunu. Bir kaç ayda bir olması normal değil. Bebek istemeyen birine 2 sene boyunca psikolojik baskı bile yapsan normal gelmedi banane gibi? aldatma gibi mi?
bünyede bir sorun yok.herşey olması gerektiği gibi.yani erkekte bulunan bazı problemlerden yok.o yüzden psikolojik diye düşünüyorum tamemen.Bu da bahane değil aslında. Yani herkesin eşi de 90-60-90 değil sonuçta. Doğum yapan çoğu kadında eskisi gibi bir vücut bulmak da zor. O zaman herkesin eşinin bunu koz olarak kullanması lazım.
Ama kilodan ziyade birinin karısını beğenmemesi gibi genel çerçeveden bir sorun varsa bu kötü.
Peki adamın bünyesinde sorun yok mu? Yani bu en nefret ettiğim tabirle ihtiyacı olmuyor mu?
Çocuk bahanesi bence. Yani adam o işi yapmamak için çocuk istemediğini söylüyor.Benimde aklıma ilk olarak fizyolojik sorunu olabileceği geldi hatta size söylemek istemediği bir problemi olabilir derkende fizyolojik sorundan bahsettim. Bir de farklı açıdan düşünmeye çalıştım ne kadar az birliktelik o kadar düşük çocuk ihtimali gibi mi düşünüyor acaba? Aldatma da olabilir işin içinde ama yine de sence 2-3 ayda bir onun da kadının isteğiyle adam için görev gibi olması normal mi? bilemedim ki.
anlatmak istediğinizi anladım.bişey demedi en iyisi bir defa daha konuşmakbenim arkadaşımın eşnini böyle bir problemi vardır onlar da bir yılı geçmişti ilişkiye girmeyeli meğerse adam sertleşme sorunu yaşıyormuş utanmış söylemeye böyle bir durum olabilir.
belki de sizden kaynaklanan bir sorun vardır.belki birşeyden tiksindi.ya da ne bileyim işte.kokusunu beğenmedi şeklini beğenmedi anlatamadım işte.
Nereden biliyorsun muayene mi ettin??bünyede bir sorun yok.herşey olması gerektiği gibi.yani erkekte bulunan bazı problemlerden yok.o yüzden psikolojik diye düşünüyorum tamemen.
zannetmem.telefonunu bilgisayarını sürekli takip ederim.iiş yerindeki kız arkadaşları ile samimiyim.evinden işine gider,dışarı çıkmaz.akrabaları filan yok.arkadaş çevresi dar.şüphelenmedim hiç.
bu tür durumlarda önce bir fizyolojik muayeneden geçmeli sanki. Yani tıbbi bir durum varsa, istediğin kadar psikoloğa götür..ben psikolojik olduğunu düşünüyorum ipek hanım.ama nasıl ikna ederim psikoloğa? hep tamam diyip geçiştiriyor..daha ne yapayım
evlendiğimizde problem yoktu 1 yıl sonra başladı isteksizlik.önceden hep kendi istiyordu..önce 2 haftada bir olmaya başladı sonra ayda bir,sonra 2 ayda 3 ayda bir...Nereden biliyorsun muayene mi ettin??
Zaten fizyolojik derken bunun önemli bir kısmı psikolojiktir.
Evlendiğinizden beri mi böyle?
doktora ikna ederim umarım.hala gidecek.Bu kadar isteksiz olması hiç normal değil.
Aldatmada yok o zaman doktora gidecek. Çocuk fikrini önce bi rafa kaldır.
Öncelikle bunu asmaniz lazım.
canı istemediği zaman omuzmdan hafifçe ittiriyor..benimde gururum kırılıyor tabibu tür durumlarda önce bir fizyolojik muayeneden geçmeli sanki. Yani tıbbi bir durum varsa, istediğin kadar psikoloğa götür..
Ama yani sen hiç tetiklemiyor musun? Yatakta nasıl kardeş kardeş yatıyorsunuz?
Hiç mi ortam yapmıyorsunuz?
Çocuk bahanesi bence. Yani adam o işi yapmamak için çocuk istemediğini söylüyor.
Hiçbir şey olmadı adamın kaçamak kendi yapması lazım banyoda orada burada.
Ama hiçbiri yoksa adamda sorun var kesinlikle.
beraber gittik doktora.bende o da kontrollerden geçtik.problem yok dedi ürolog.Çocuk istiyormuş ama o işi yapmak istemiyormuş konu sahibi mesajlarında öyle diyordu. Evet bana da 2-3 ayda bir olması ve buna rağmen adamın bu denli isteksiz olması hiç normal gelmiyor. Aldatma da olabilir ama senin dediğin gibi. Bakınca yüksek ihtimal gibi duruyor. Bugün hayal dünyam genişlemişte olabilir ama bir de şu var acaba konu sahibinin eşi doktora gitmiş ve fizyolojik olarak çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiş olabilir mi? Bunu açıkça eşiyle konuşmak yerine kaçıyor mu?
normal mi2-3 ayda bir olması anormal bence..
beraber gittik doktora.bende o da kontrollerden geçtik.problem yok dedi ürolog.
denedim tabi denemezmiyim.o zaman oluyor tabi ama zorla sanki.böyle değişik fantaziler denedin mi kıyafet iç çamaşarı gibi.gerçi denemişsindir mutlaka ama.
Her şey kadından beklenmemeli ama sen ortam yaratmaya çalıştın mı hiç?evlendiğimizde problem yoktu 1 yıl sonra başladı isteksizlik.önceden hep kendi istiyordu..önce 2 haftada bir olmaya başladı sonra ayda bir,sonra 2 ayda 3 ayda bir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?