- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi dertligelin84
-
Her şey kadından beklenmemeli ama sen ortam yaratmaya çalıştın mı hiç?
Ne bileyim farklı bir şeyler yapmak, romantik bir akşam geçirmek gibi..
Sanmıyorum ya. Bizim ülkemizde kadın bile son noktaya gelip doktora gitmezken adamın gittiğini hiç sanmıyorum.Çocuk istiyormuş ama o işi yapmak istemiyormuş konu sahibi mesajlarında öyle diyordu. Evet bana da 2-3 ayda bir olması ve buna rağmen adamın bu denli isteksiz olması hiç normal gelmiyor. Aldatma da olabilir ama senin dediğin gibi. Bakınca yüksek ihtimal gibi duruyor. Bugün hayal dünyam genişlemişte olabilir ama bir de şu var acaba konu sahibinin eşi doktora gitmiş ve fizyolojik olarak çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiş olabilir mi? Bunu açıkça eşiyle konuşmak yerine kaçıyor mu?
yanlış alıntıladın galibaaman bu adamları anlamak da zor.yapmış işte kızcağız.evet tek çare psikolog aile danışmanı ya da tıp doktoru artık neyse on a gitmek.
bence tehdit edin gitmek istemezse ben kaç yaşıma geldim bu şekilde bir evlilik istemiyorum tedavi olmazsan bu iş biter de.
evet başarılı oluyor ama hep ben yapmak zorunda kalıyorumHer şey kadından beklenmemeli ama sen ortam yaratmaya çalıştın mı hiç?
Ne bileyim farklı bir şeyler yapmak, romantik bir akşam geçirmek gibi..
anladım beklersen de 2-3 ay olmuyor.evet başarılı oluyor ama hep ben yapmak zorunda kalıyorum
yok est.dedim her defasında kapının önünde dikildi gidemezsin diye kaç defa tehdit ettim.tamam hadi bitsin derse sorumluluk kabul etmiyorum baştan yazımm
geçenlerde dedimki haftada 1 gün alışkanlık haline getirelim.önce mız mız etti sonra kabul etti.bakalım ne diyecekanladım beklersen de 2-3 ay olmuyor.
bence bunu deneye dönüştür. mesela haftada bir kez dene önce böyle bir şey..
sonra iki kez..
böyle böyle bakalım bir şey değişir mi?
bu da anlaşmayla olacak bir şey de değil ama hadi bakalım. inşallah çözersiniz.geçenlerde dedimki haftada 1 gün alışkanlık haline getirelim.önce mız mız etti sonra kabul etti.bakalım ne diyecek
inşallah ipek hanım.baktım olmadı yine psikolog için konuşucam.bu iş çözülmeli teşekkür edeirm çok yorumlarınız içinbu da anlaşmayla olacak bir şey de değil ama hadi bakalım. inşallah çözersiniz.
ne demek yardımcı olabilirsek bir nebze..inşallah ipek hanım.baktım olmadı yine psikolog için konuşucam.bu iş çözülmeli teşekkür edeirm çok yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?