- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Yaklaşık Eylül ayından beri hayatımda olan biri var.İlk başta peşimden çok koşmuştu ama ben yüz vermemiştim.Sonra kendisine güvendim,inandım
Polis özel harekat kendisi.Hataya göreve gidecekti gitmeden 2 gün önce buluştuk konuştuk her şey çok güzeldi
Bu ayın başında bambaşka biri olarak döndü.İyi değil ve sürekli öfke patlamaları yaşıyor
Bir gece onu aramıştım az konuştuk dışardayım eve gidince arayacağım dedi.Telefonumu sesliye alıp uyudum ama aramadı.Ve bunu bana ilk kez yapışı değildi döndükten sonra…
Sabah onu aradım ve patladım çok ağır şeyler söyledim.Zor zamanımda yanımda olmayacaksan ne işin var hayatımda dedim telefonu yüzüne kapattım.Beni geri aradı açmadım.Baktım beni engellemiş aramalarda…
Sonra en yakın arkadaşı Ali beni aradı ne oluyor diye.Dün gece arkadaş grubu ile okeydeymiş.İzinli olduğunu ve Fatih’le ve Ali ile olduğunu biliyordum.Ben de dayanamadım ağlamaya başladım.Döndükten sonra çok değiştiğini ve beni çok üzdüğünü Aliye anlattım.Merak etme akşam ben ona çıkarım her şeyi konuşurum dedi.
Bu arada Ali ile çocukluktan beri arkadaşlar ve aynı apartmanda üst üste oturuyorlar.
O gece Alinin anlattığına göre şunlar olmuş
Neyin var oğlum diye başlamış Ali
İyi değilim kimseyi istemiyorum rahat bırakın demiş benşmki
Ali de onun bağırmasına sinirlenmiş bağırmadan konuş benimle demiş tartışmışlar
Benimki dışarı çıkarken ensesinden tutmuş geri çekmiş ben çıkarım diye
Apartmandan komşular hep dışarı çıkmış Ali onlara da bağırmış girin lan içeri diye
Evine gittiğinde duvara yumruk atmış elini incitmiş
Bunlar bana arkadaşı Alinin anlattıkları
Sevdiğim çocukla hiç konuşmadım çünkü beni engellemişti
Ali bana böyle biri için üzülüyorsan sana da bir şey diyemem dedi
Ve o günden sonra o da bana tavırlı
Öyle üzgünüm ki…
Öfke patlamaları arasında kaldım hiçbir suçum yokken ne yapmalıyım kızlar
Lütfen yardım edin…
Polis özel harekat kendisi.Hataya göreve gidecekti gitmeden 2 gün önce buluştuk konuştuk her şey çok güzeldi
Bu ayın başında bambaşka biri olarak döndü.İyi değil ve sürekli öfke patlamaları yaşıyor
Bir gece onu aramıştım az konuştuk dışardayım eve gidince arayacağım dedi.Telefonumu sesliye alıp uyudum ama aramadı.Ve bunu bana ilk kez yapışı değildi döndükten sonra…
Sabah onu aradım ve patladım çok ağır şeyler söyledim.Zor zamanımda yanımda olmayacaksan ne işin var hayatımda dedim telefonu yüzüne kapattım.Beni geri aradı açmadım.Baktım beni engellemiş aramalarda…
Sonra en yakın arkadaşı Ali beni aradı ne oluyor diye.Dün gece arkadaş grubu ile okeydeymiş.İzinli olduğunu ve Fatih’le ve Ali ile olduğunu biliyordum.Ben de dayanamadım ağlamaya başladım.Döndükten sonra çok değiştiğini ve beni çok üzdüğünü Aliye anlattım.Merak etme akşam ben ona çıkarım her şeyi konuşurum dedi.
Bu arada Ali ile çocukluktan beri arkadaşlar ve aynı apartmanda üst üste oturuyorlar.
O gece Alinin anlattığına göre şunlar olmuş
Neyin var oğlum diye başlamış Ali
İyi değilim kimseyi istemiyorum rahat bırakın demiş benşmki
Ali de onun bağırmasına sinirlenmiş bağırmadan konuş benimle demiş tartışmışlar
Benimki dışarı çıkarken ensesinden tutmuş geri çekmiş ben çıkarım diye
Apartmandan komşular hep dışarı çıkmış Ali onlara da bağırmış girin lan içeri diye
Evine gittiğinde duvara yumruk atmış elini incitmiş
Bunlar bana arkadaşı Alinin anlattıkları
Sevdiğim çocukla hiç konuşmadım çünkü beni engellemişti
Ali bana böyle biri için üzülüyorsan sana da bir şey diyemem dedi
Ve o günden sonra o da bana tavırlı
Öyle üzgünüm ki…
Öfke patlamaları arasında kaldım hiçbir suçum yokken ne yapmalıyım kızlar
Lütfen yardım edin…