Yaşadıklarıma anlam veremiyorum

Üzgünüm kurgu gibi duruyor. Ayrıca genelleme yapmak istemem ama tanıdığım polisler kadınlara fazla meyilli. Ayrıca gerçekten bahsiedildiği gibi öfke prıblemeleri var. Başlarda elde edene kadar en melek halleri sonrasında ise istemedikleri bir cevapta ters yüzleri feci dönüyor

Yaklaşık Eylül ayından beri hayatımda olan biri var.İlk başta peşimden çok koşmuştu ama ben yüz vermemiştim.Sonra kendisine güvendim,inandım
Polis özel harekat kendisi.Hataya göreve gidecekti gitmeden 2 gün önce buluştuk konuştuk her şey çok güzeldi
Bu ayın başında bambaşka biri olarak döndü.İyi değil ve sürekli öfke patlamaları yaşıyor
Bir gece onu aramıştım az konuştuk dışardayım eve gidince arayacağım dedi.Telefonumu sesliye alıp uyudum ama aramadı.Ve bunu bana ilk kez yapışı değildi döndükten sonra…
Sabah onu aradım ve patladım çok ağır şeyler söyledim.Zor zamanımda yanımda olmayacaksan ne işin var hayatımda dedim telefonu yüzüne kapattım.Beni geri aradı açmadım.Baktım beni engellemiş aramalarda…
Sonra en yakın arkadaşı Ali beni aradı ne oluyor diye.Dün gece arkadaş grubu ile okeydeymiş.İzinli olduğunu ve Fatih’le ve Ali ile olduğunu biliyordum.Ben de dayanamadım ağlamaya başladım.Döndükten sonra çok değiştiğini ve beni çok üzdüğünü Aliye anlattım.Merak etme akşam ben ona çıkarım her şeyi konuşurum dedi.
Bu arada Ali ile çocukluktan beri arkadaşlar ve aynı apartmanda üst üste oturuyorlar.
O gece Alinin anlattığına göre şunlar olmuş
Neyin var oğlum diye başlamış Ali
İyi değilim kimseyi istemiyorum rahat bırakın demiş benşmki
Ali de onun bağırmasına sinirlenmiş bağırmadan konuş benimle demiş tartışmışlar
Benimki dışarı çıkarken ensesinden tutmuş geri çekmiş ben çıkarım diye
Apartmandan komşular hep dışarı çıkmış Ali onlara da bağırmış girin lan içeri diye
Evine gittiğinde duvara yumruk atmış elini incitmiş
Bunlar bana arkadaşı Alinin anlattıkları
Sevdiğim çocukla hiç konuşmadım çünkü beni engellemişti
Ali bana böyle biri için üzülüyorsan sana da bir şey diyemem dedi
Ve o günden sonra o da bana tavırlı
Öyle üzgünüm ki…
Öfke patlamaları arasında kaldım hiçbir suçum yokken ne yapmalıyım kızlar
Lütfen yardım edin…

Haklısınız ben de zor günler geçiriyorum ondan patladım :KK43:

Neden zor günler geçiriyorsunuz ? Aileniz ve yakınlarınıza bir şey mi oldu ?İşinizi mi kaybettiniz ?

Profil bilgilerinize göre: 26 yaşında, yetişkin; öğretmen bir kadınsınız.

İlişkiler 2 kişiliktir. Neden sevgilinizin arkadaşı Ali'de telefon numaranız var ? Neden Ali sizi arıyor ? Siz, neden erkek arkadaşınız hakkında Ali'yle konuşuyorsunuz ?

Neden zor günler geçiriyorsunuz ? Aileniz ve yakınlarınıza bir şey mi oldu ?İşinizi mi kaybettiniz ?

Profil bilgilerinize göre: 26 yaşında, yetişkin; öğretmen bir kadınsınız.

İlişkiler 2 kişiliktir. Neden sevgilinizin arkadaşı Ali'de telefon numaranız var ? Neden Ali sizi arıyor ? Siz, neden erkek arkadaşınız hakkında Ali'yle konuşuyorsunuz ?
Maddi sıkıntılar yüzünden sıkıntı çektim
Ev sahibim aniden 2000 lira daha zam yaptı
Erkek arkadaşım ve Ali ile arkadaş grubunda tanıştık
Haklısınız belki de ondan yardım istememeliydim 😞

Yaklaşık Eylül ayından beri hayatımda olan biri var.İlk başta peşimden çok koşmuştu ama ben yüz vermemiştim.Sonra kendisine güvendim,inandım
Polis özel harekat kendisi.Hataya göreve gidecekti gitmeden 2 gün önce buluştuk konuştuk her şey çok güzeldi
Bu ayın başında bambaşka biri olarak döndü.İyi değil ve sürekli öfke patlamaları yaşıyor
Bir gece onu aramıştım az konuştuk dışardayım eve gidince arayacağım dedi.Telefonumu sesliye alıp uyudum ama aramadı.Ve bunu bana ilk kez yapışı değildi döndükten sonra…
Sabah onu aradım ve patladım çok ağır şeyler söyledim.Zor zamanımda yanımda olmayacaksan ne işin var hayatımda dedim telefonu yüzüne kapattım.Beni geri aradı açmadım.Baktım beni engellemiş aramalarda…
Sonra en yakın arkadaşı Ali beni aradı ne oluyor diye.Dün gece arkadaş grubu ile okeydeymiş.İzinli olduğunu ve Fatih’le ve Ali ile olduğunu biliyordum.Ben de dayanamadım ağlamaya başladım.Döndükten sonra çok değiştiğini ve beni çok üzdüğünü Aliye anlattım.Merak etme akşam ben ona çıkarım her şeyi konuşurum dedi.
Bu arada Ali ile çocukluktan beri arkadaşlar ve aynı apartmanda üst üste oturuyorlar.
Apartmandan komşular hep dışarı çıkmış Ali onlara da bağırmış girin lan içeri diye
Öyle üzgünüm ki…
Lütfen yardım edin…
Sessizce uzaklaş canını seviyorsan...

Olaylar cok asiri asiri sacma. 30 yaşimdayim 26 yillik arkadasim var en eskisi, bi kere bile "noluyor" diye sevgilisini aramadim, hiç bir arkadasimin sevgilisini aramadim o ayri da.
Arkadasim anlatirsa dinlerim. Hadi diyelim sevgilisini aramami isteselerdi bile tutup ortaligi ayaga kaldira kaldira elalemin adami yuzunden kac senelik arkadasimla kavgaya tutuşup yetmiyor gibi ne var ne yok her yasanani canli yayin gibi sevgilsine aktarip arkadasimi kotuleyip bir de trip atmazdim.
Bu olaylar düzmece degilse Ali kişisi sevgilinizin arkadaşi degil, arkadasi gibi gorunuyor olabilir ama degil, kotu niyetli bir insan. Ayrilsaniz size yazacak birine benziyor. 👍

Olaylar cok asiri asiri sacma. 30 yaşimdayim 26 yillik arkadasim var en eskisi, bi kere bile "noluyor" diye sevgilisini aramadim, hiç bir arkadasimin sevgilisini aramadim o ayri da.
Arkadasim anlatirsa dinlerim. Hadi diyelim sevgilisini aramami isteselerdi bile tutup ortaligi ayaga kaldira kaldira elalemin adami yuzunden kac senelik arkadasimla kavgaya tutuşup yetmiyor gibi ne var ne yok her yasanani canli yayin gibi sevgilsine aktarip arkadasimi kotuleyip bir de trip atmazdim.
Bu olaylar düzmece degilse Ali kişisi sevgilinizin arkadaşi degil, arkadasi gibi gorunuyor olabilir ama degil, kotu niyetli bir insan. Ayrilsaniz size yazacak birine benziyor. 👍
Düzmece değil
Ama olur ki düzmece ise bu kadar zahmet etmelerine gerek yoktu
İstemediğini söyleseydi çeker giderdim zaten 😞

Maddi sıkıntılar yüzünden sıkıntı çektim
Ev sahibim aniden 2000 lira daha zam yaptı
Erkek arkadaşım ve Ali ile arkadaş grubunda tanıştık
Haklısınız belki de ondan yardım istememeliydim 😞

Maddi sıkıntılarınızda, erkek arkadaşınızın ne şekilde yanınızda olmasını istiyordunuz ?

Düzmece değil

Aliyi filan geçtim sizin ilişkinin de pek oluru var gibi değil. İki tarafta aşiri davraniyor. 🤷
Ofke patlamali, dengeli olamayan hareketleri olan biriyle birlikte olmaya ben korkardim acikcasi. Yakin arkadasi cocukluktan beri boyle oldugunu soylemiş. Dikkat edin bari

Düzmece değil
Erkekler düzgünce söylemekten hoşlanmıyor, ya kendilerini terkettirmeye çalışır ya da ucuz numaralara başvururlar. Kızlara abuk subuk hareket yaparlar sevgisi ilgisi yoktur kız ayrılmak mı istiyorsun sen deyince hayır derler. Ayrılık konuşması onlara tan tana bir sürü dır dır çekeceğim gibi geliyor.

Ya ben sizi eleştireceğim siz günlük hayat mücadelelerinize kötü günüm derken hatay ve diğer deprem bölgelerinde insanlar enkaz altında canlı canlı bağırarak donup öldüler, en azından cenazemizi çıkaralım diyen yakınlarına parça parça cesetleri verdiler. ölüler koktu, su yok sabun yok. enkaz kaldırma çalışmaları erken başladığından makine nedeniyle enkazın altında ölenlerin olduğu söylendi. bazı cesetler bu sebeple parçalandı, çoğu cenazesini bulamadı, hastaneye kaldırılan insanlar kayboldu, salgın hastalıklar yayıldı, 50-60 gün çadır bulamayanlar vardı. emniyetle ilgili sorunlar oldu, yağma oldu. insanlar çıkardıkları kız cocugu cenazelerinin bile kacırıldıgını yazdılar internette. yahu siz bu durumları yasamıs adama çıkışıyorsunuz. yuh olsun size. benim kötü günümde yoktun diyorsunuz yuh olsun size. adam orada dünyada cehennemi yaşadı muhtemelen. siz aşk meşk derdindesiniz. bırakın o insanları rahat biraz. adam seviyorsa psikolojisini toparlayınca zaten gelir.

ben hala depremin etkisindeyim o bölgeden olmamama rağmen bu adam nasıl unutsun.

Öyle üzgünüm ki…
Lütfen yardım edin…
bazen ilişkiler biter,sizinkide bitmiş, üzücü tabiki ama kabul etmek lazım zorlayınca daha kötü olur,uzadıkça daha çok üzülürsünüz,bahanelerle haklı görmeye çalışmanız çok normal,insan beyni bu şekilde çalışıyor kaybetmek istemediği insanı haklı görmek için telafi bahaneleri üretiyor ama gerçek şuki depremde olsa,selde kapsa,insan en kötü yada en mutlu anlarını sevdiği insanla paylaşmak ister,eğer kaçıyorsa bırakın, şimdi üzüleceksiniz bende yazarken sizin için üzüldüm bende dahil birçoğumuz yasadık buna benzer duyguları zor bir durum ama malesef durum bu gibi...

Öyle üzgünüm ki…
Lütfen yardım edin…
Deprem yerinden geldi diyorsun canım kolaymi yaşadıkları gördükleri insanın psikolojisi bozuluyor çok üstüne gitmişsin yazık valla

Deprem bölgesinde olup da o yaşananları yaşayan bir insana dönünce davranışları değişti diye trip mi attınız gerçekten? Maddi sıkıntılar yaşadım yanımda olmadı diye hem de. Umarım sizi bir daha aramaz, umarım psikolojisini toparlayabilir.

Siz hiç hayatınızda ceset gördünüz mü? Böyle eceliyle ölen değil, bazısı göçük altından melek gibi tertemiz çıkan. Bazısı uzuvları yerinde olmayan.
TV karsisinda izlemek sizin için yeterince zordu muhtemelen ama orada neler olup bittiğini asla yansıtmıyordu.
İstediniz ki adam döner dönmez gördüğü o görüntüleri, yasadigi psikolojiyi düğmeye basilmis gibi unutsun, normale dönsün. Zehri aldı, geçmiş olsun tedavi görmediği sürece iyileşme ihtimali yok. Adamın zaten alt yapısında öfke sorunu varmış, şimdi ruhu iyice hastalandı. Siz de yangına körükle gitmissiniz. Bacım, asker, polis eşi olmak zordur. Gerçekten tahmin edemeyeceğin kadar zor. Bu felaket bir anlamda senin de sınavın olmuş ve bu sınavı gecememissin. Olası hiç bir sorunda destek olamayacagin ortada. Oturup öz elestiri yap, helalles ve yollarını ayir.

Back
X