Yaşadıklarımız..

Herşey çok güzel olucakkk pozitif olun bebişlerimmm, hayata hep gülen gözlerle bakın ki o da size gülümsesin:)

Hadii Hint felsefesini hatırlayalımmm ne dersinizz:)

KURAL 1: “Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.

KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştir...emezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”

KURAL 3: ” İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.

KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.”

ahh burayı okumak iyi geldi bana umarım bende bi gün yeniden sevebilirim.. 3 yıllık bi aşk ve terkedilişin acısı hala içimde geçmedi hala devam ediyo daha yeni 2 ay oldu ama dayanmaya çalışıyorum ... en korktuğum şeyse ben böle acı çekerken onun mutlu olduğu haberini almak beni darma duman etti hiç sebepsiz yere ...

ben de böyle bir haber almaktan korkuyorum

Arkadaşlar eski konularımı okuyanlar bilir ben çok güzel ama bir yandan da çok sorunlu bir ilişki yaşadım ve 2.5 senelik ilişkimi kendi isteğimle bitirdim. şimdi hala onu seviyorum.. ve sanki ondan başkasını sevemeyecekmişim gibi geliyor ondan başkasına bakamayacakmışım dokunamayacakmışım gibi geliyor. benim sizden ricam beni bu düşünceden kurtarın. mesela mutlu evliliği olanlar sizde önceden ben çok aşıktım ama şu veya bu nedenlerle ayrıldık hiç beklemediğim olmaz dediğim anda hayatımın aşkını buldum diyor musunuz? veya bekar bayanlar siz hiç böyle şeyler yaşadınız mı? lütfen düşüncelerinizi paylaşır mısınız çok ihtiyacım var

aynen dediklerin oldu hayatımda, birini çok sevdik ama böyle yaka paça, tabiri caizse köpek gibi, ama o gözü dışarda bağlılıktan uzak biriydi, hayatımdan çıkmasını istedim oda çıktı, ondan sonra bi ilişkim daha oldu ama çivi çiviyi söker misali unutmak için birlikte olduğum bi insandı, nitekim beni aldattı onuda şutladım, 17-18 yaşlarında dersanedeyken nasıl alaycıyım nasıl benden geçti havalarındayım bi görsen, sonra ben bi aşık oldum varya kamyon çarpmışa döndüm, velhasılı bi insanın gözleri bu kadarmı güzel olur bi insan bu kadar mı tatlı, anlayışlı,sevecen olur diye düşünüyorum son 9 yıldır, Allahın izniyle 16 Temmuzdada düğünümüz var, Rabbim bizi hiç ayırmasın herkesinde gönlüne göre versin...

Herşey çok güzel olucakkk pozitif olun bebişlerimmm, hayata hep gülen gözlerle bakın ki o da size gülümsesin:)

Hadii Hint felsefesini hatırlayalımmm ne dersinizz:)

KURAL 1: “Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.

KURAL 2: “Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştir...emezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. ‘Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı’ gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”

KURAL 3: ” İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.

KURAL 4: “Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.”

bu felsefe gayet güzelmiş keşke her şey bu kadar kolay olabilse..

Back
X