- 3 Şubat 2018
- 25.851
- 111.221
- 598
30 u aşınca kendini 20 lik taze mi sandın muhabbetine giriyorlar. Ve bu çok normalleşti artık onlara göre. Ben çevremde görüyorum çok arttı. Bakıyorum 40 yaşında çok hoş biri ile tanışıyorum. Ama adam 24 yaşında bir kıza aşık onun peşinde. Seni kanka olarak görüyor.çok yaşli degilmi adam
yani baktiginizda ne dusunuyorsunuz?
annemle abim arasinda 19 yas var
sanki biraz dah zorlasa adam babaniz olacak yaşta gibi ve cok problem yasarsiniz bence
size oyleleri denk gelmis30 u aşınca kendini 20 lik taze mi sandın muhabbetine giriyorlar. Ve bu çok normalleşti artık onlara göre. Ben çevremde görüyorum çok arttı. Bakıyorum 40 yaşında çok hoş biri ile tanışıyorum. Ama adam 24 yaşında bir kıza aşık onun peşinde. Seni kanka olarak görüyor.
Evet doğrudur o olay bitti benim için. Bu kişiyle ben görüşmedim. Sadece ailemin yanındayım bu ve buna benzer konular açılıyor. Komşu bilmemne. Konuşmalar. Ben evlenme meraklısı değilim. Amacım insanların fikirleri sadece.birde daha 10 gun once bir sevgilinizin fake hesabini ortaya cikardiginiza dair konu acmistiniz
bu adami ne ara buldunuz tanidiniz evlilik konusur oldunuz anlamadim ki.
hemde babaniz yaşında adam yani gercekten bunun1 kez degil 50 kez daha dusunun
cok degil 5 10 sene sonra cisini gazini tutamaz olacak adam buyuk ihtimal
53cok fazla değil mi , sizin yaşınız çok genç ona göre birde çocukları var bosverin onu başkaları çıkar karşınıza illakiKızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Kuzenim 41 yaşında kendinden 5 yaş küçük biriyle evlendi ve 2 çocuk sahibi oldu.Kızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Bekar bi kadinin 3 cocuklu bi adamla yapabilecegini bende dusunmuyorum. O cocuklar ilerdr dert olur. Aradaki yas farkida kucumsenecek kadar az degil. Bence bosverin evlenmis bosanmis ama yasi en azindan yakin olsa kabul edilebilirdiKızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?