Yaşadıklarınız ve çevrenizde ki gerçek olayları (olumlu - olumsuz) anlatır mısınız?

Yemin ederim insanlar terbiyesiz. Siz kaç yaşındasınız, adam kaç yaşında. Üstelik 3 çocuğu var sizin hiç yok. Benim bir akrabagim iki çocuklu ikinci evliliği yaptı. Ne yeni eşi (onun ilk evliliği) ile çocuk istedi, ne doğru dürüst muhabbetleri var. Her zaman çocuklar ön planda (orası ebeveyn olarak normal, ama siz bu duyguyu bilmediğiniz için size ağır gelebilir).adam aslında sırf ev temizliği ve yemekler için evlendi gibi. Böyle talepleri kesin bir dille reddedin

çok yaşli degilmi adam
yani baktiginizda ne dusunuyorsunuz?
annemle abim arasinda 19 yas var
sanki biraz dah zorlasa adam babaniz olacak yaşta gibi ve cok problem yasarsiniz bence

birde daha 10 gun once bir sevgilinizin fake hesabini ortaya cikardiginiza dair konu acmistiniz
bu adami ne ara buldunuz tanidiniz evlilik konusur oldunuz anlamadim ki.
hemde babaniz yaşında adam yani gercekten bunun1 kez degil 50 kez daha dusunun
cok degil 5 10 sene sonra cisini gazini tutamaz olacak adam buyuk ihtimal

çok yaşli degilmi adam
yani baktiginizda ne dusunuyorsunuz?
annemle abim arasinda 19 yas var
sanki biraz dah zorlasa adam babaniz olacak yaşta gibi ve cok problem yasarsiniz bence
30 u aşınca kendini 20 lik taze mi sandın muhabbetine giriyorlar. Ve bu çok normalleşti artık onlara göre. Ben çevremde görüyorum çok arttı. Bakıyorum 40 yaşında çok hoş biri ile tanışıyorum. Ama adam 24 yaşında bir kıza aşık onun peşinde. Seni kanka olarak görüyor.

size oyleleri denk gelmis
abim 36 yasinda evlendi yengem 38 yasindaydi
bir kuzenim 40 yasinda bekar 30 luklar bile bulusmak istiyor yani
siz gorustugunuz insanlara direk evlilik hakkinda konusuyorsunuz gibi geliyor bana.
artik evlilik yasi cok uzadi etrafimda bir suru 40 ina merdiven dayamis bekar insan var hic biride 24 luk pesinde kosmuyor
isini gucunu ekmegini eline almis okumus tahsilini bitirmis yasina uygun insanlwr ariyorlar.
sizde 53 yasinda biriyle evlenecek yasta degilsiniz.

Valla hiç böyle mutlu bir evlilik yok duyduğum ama şu son 2 yıl içinde 40larının sonunda olup ilk evliliğini ilk kez evlenen adamlarla aşk evliliği olarak yapan en az 3-4 kadını bizzat tanıyorum. Hatta biri aynı yıl hem emekli oldu hem evlendi belki 50lerinde bile olabilir. 36 yaşındasınız diye aceleyle sevmediğiniz biriyle evlenmenize gerek yok.

Eger evlenirsen bu dunyada huzur mutluluk bekleme. 3 oksuze annelik yapabilirim sabrederım dersen buyukkkk sevaba girersin. Ama çok zor olur senın ıcın 10-15 yıl sonra ancak rahatlarsın oda cocuklar akıllı olup okurlarsa. İnsan yerı gelıyor kendı cocuguna sabredemıyor bılemedım valla..

Evet doğrudur o olay bitti benim için. Bu kişiyle ben görüşmedim. Sadece ailemin yanındayım bu ve buna benzer konular açılıyor. Komşu bilmemne. Konuşmalar. Ben evlenme meraklısı değilim. Amacım insanların fikirleri sadece.

Benim bildiğim biri böyle bir evlilik yaptı, kadın 38 hiç evlenmemiş, erkek 52 yaşında dul çocukluydu. Kadın evde kalmışlık psikolojisine girmişti çocuk treni kaçıyor diye üzülüyordu. Adamı bulunca yapıştı adeta evlendi ve 39 yaşında bebek doğurdu. Tren kaçmadan anneliği tattığı için mutlu. Ama eşi şu an dede gibi duruyor ve çocuğunun da psikolojisi bozulmuş babam ölecek babam yaşlı diye durup durup krize giriyormuş.

Çocuklar sizi kabullenecek mi? O bey yaşlandığında siz hala yanında kalmak isteyecek misiniz çünkü siz hala daha genç olacaksınız ona göre.10 sene sonra o 63 olacak siz 46.. O çocukların sorumluluğu illa ki size de yansıyacak her ne kadar anneleri olsa da.. bunları taşıyabilecek misiniz? Evlenirseniz eski eş sorun çıkaracak mı sonuçta cocuklari sizin evinize gelip gidecek. Bunların hepsini düşünüp karar verin . Ben yapamazdim..

53cok fazla değil mi , sizin yaşınız çok genç ona göre birde çocukları var bosverin onu başkaları çıkar karşınıza illaki

Sizin yasiniz genc.adam artik bu hayattan almis alacagini obur tarafa gidene kadar yalniz kalmayayim evi temizleyen yamak yapan ihtiyacimi goren birini bulursam ne guzel olur kafasinda.bosverin boyle sapıklari biraz maddi durumlari iyi diye her istedikleri olur saniyorlar

Bir de adam 50 yaşına yakın birine baksın. Niye 36 yaşındaki kıza bakıyor? E tabi daha enerji dolu olacak. 3 Çocuğun bakımı ev işi yemek, çamaşır, ütü, kişisel problemleri derken 50 yaşındakinde hal mi kalır?
şimdi mecbur ilgileniyor ama evlendiğiniz anda her iş sizin üzerinde olacak. Yapmayın, etmeyin

Çok fazla tabi. Mutlaka farklı kısmetleriniz çıkar. Sevmediğiniz ve yaşça bu kadar büyük birini hayatınıza almayın. 20 sene sonrasını da düşünün.

Sırf evlenmek için evlenmektense ömür boyu bekar kalmak daha iyidir.

Kuzenim 41 yaşında kendinden 5 yaş küçük biriyle evlendi ve 2 çocuk sahibi oldu.
Ona da o yaşlarda hep çocuklu talipler çıkıyordu. O evlenmek için evlenmeyi düşünmediği için reddetti.
Elalemin çocuklarına üvey analık yapacağıma ana babama bakarım diye düşündü.
Yani denk değilsiniz, evlenmeyin.

Bekar bi kadinin 3 cocuklu bi adamla yapabilecegini bende dusunmuyorum. O cocuklar ilerdr dert olur. Aradaki yas farkida kucumsenecek kadar az degil. Bence bosverin evlenmis bosanmis ama yasi en azindan yakin olsa kabul edilebilirdi

Bu toplumun baskisi hep kadina hep kadina. Saka gibi ya. Gencecik kadin daha 36 yasinda. Oturmus 53 yasinda 3 cocuklu biriyle evlensem mi diye ciddi ciddi dusunuyor. Neden? Cunku toplum hadi hadi yasin geciyor bak baskisi yapiyor. O toplum gelip bakmicak o 3 cocuga sevgili konu sahibi. Yol yakinken aklini basina al. Ucurumdan atlamak uzeresin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…