Yaşadıklarınız ve çevrenizde ki gerçek olayları (olumlu - olumsuz) anlatır mısınız?

Bu fikirlere sahip bir insana da üç çocuklu koca adamı mı uygun görmüşler komşulardaki ferasete insan sarrafı olmaya gel, hayran kaldım valla

Ben 25 yaşındayım ama valla bu amca ile evlenirseniz gözüm açık gider
tabiri caizse adam bakıcı ve hizmetçi arıyor ,10 sene sonra 63 olacak boşanmak için evlenecekseniz evlenin .
Ama bizim komşumuzun kızı da hiç evlenmemiş 42 de evlendi ,eşi de 2 yaş ufak 1 sene önce evlendi ve hemen tüp bebek yaptılar mis gibi oh evli mutlu çocuklu .
Siz gençsiniz ya bekleyin kısmetlerinizi dedeye amcaya mı kaldınız ,az kendinize değer verin .

Etrafıniza bu elektriği yatmayın lütfen yaş farkı çok fazla ve 3 çocuk ...yani aşk olsa adam genç gösterse tamam derim ama hiç oluru yok ..düşünmeyin bile ...bunu size sorana yok artık ben daha gencim yahu deyin ona göre kısmet onersinler

tabi ki hayır. 53 yaş nedir ablam ilk evliliğin olacak bir de 3 çocuk eski eş yaşlı adam onlarla mı uğraşıcan

Gerçek olay söylüyorum bekarken evlenip ayrılmış ama çocuksuz biri ile evlendim olmadı.
O yüzden kişisel fikrim arkana bile bakma

Sadece cinsellik için bile olmaz sen daha çok gençsin aynı istek aynı performansı yakalayamazsın ki bu insan hayatında çok önemli bir şey

Kendimi düşünüyorum ben 36 olucam o 53 aman Allahım dede derim ben ona ya yada amca. Olmaz o. Yasınız cok genc kendinize göre birini bulursunuz baskılara gelmeyin

Hayır asla böyle bir şey yapma baban yaşında yaaa..36 yaş çoook büyük bir yaş değil. Ama 53 yaş sana göre çok büyük. Kısmetini bekle gelirse gelir gelmezse tek bekar ölen sen olmazsın .O kadarda değil yani o kadar mı düşkünsün yani...

Ne Demek benim bu tarz kısmetlerim olacak... karşınıza hep böyle adamlar çıkacak diye birşey yok ki... kendinize yazık etmeyin hem çocuklar hem aradaki yaş farkı çok yıpratır sizi...

Ben 32 yaşında evlendim eşim 29du. Evlenmemek kötü bir evlilikten daha iyidir. Belli yaşı geçince kendi çocuğuna bile sabrın tahammulun kalmıyor. Sizin ilk çocuğunuz olacak özenerek eşya alacaksınız,o bütün duyguları tatmış olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…