36 günümüz için çok genç bi yaş. Burcu esmersoy falan 40 yaşında siz düşünün gerisini.Kızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
53 yaşındaki adam size koca değil ancak amca olur ya, yaş farkının da bir sınırı olmalı. Adam sizden 17 yaş büyük. Hiç utanmıyorlar da ya... 36 yaşındasınız yahu daha. Gencecik bir kadınsınız. Yaşlandım, el ayaktan düştüm, evde bir can yoldaşı olsun diye düşünecek yaşlara en azından 35 sene daha var. Böyle düşünemeyeceğinize göre 53 yaşındaki amca size ne verebilir?
Ve 53 yaşında 3 çocuklu adam niye daha önce evlenmemiş, çocuksuz genç bir kadınla, üstelik hiç tanımadığı için duygusal bir bağı bile olmayan bir kadınla evlilik düşünüyor, bir düşünün. Niye kendi deneyimlerine sahip, daha fazla ortak yönü olan bir kadını tercih etmiyor? Tercih etmiyor çünkü genç bir kadın, tabiri caizse çöpsüz üzüm arıyor. Çok sinir bozucu.
Ha şimdi birileri çıkıp diyecek ki Brad Pitt de 56 yaşında da, gayet yakışıklı da falan filan... Brad Pitt de kendinden çok küçük birine meyledince ekrana tükürüyorum ama o bunu bilmiyor tabi.
Ay ben de aşkı memnu izliyorum şimdi. Bu genç hanım hevesi dizilerde bile erkeklerin başına bela ama anlamıyorlarAynen bence de ünlü olmaları onları masum melek yapmıyor. Johnny Deep de 55 yaşında ve yaşına başına bakmadan utanmadan 26 yaşında çok güzel bir kadınla evlendi ama patladı evlilik.
53 yaşinda 3 cocuklu adamla evlebmeyi dusunecek kadar ne var şu evlilikte anlamiyorum. Evliliğin güzelliği sevgi olmasi, mutlu olmak...
Bunlar olmayinca boyle evlenince ne olacak yani.
Tek olayiniz cocuk yapmak istemekse 53 yaşinda dede mi kaldi bir tek dunyada daha genç herhangi birini de mi bulamiyorsunuz madem sevgi ask yok?
Evlenmek zorunda mısınız?Kızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Aynen bence de ünlü olmaları onları masum melek yapmıyor. Johnny Deep de 55 yaşında ve yaşına başına bakmadan utanmadan 26 yaşında çok güzel bir kadınla evlendi ama patladı evlilik.
Ya yaş farkını bir kenara bırakırsak sadece yaşanmışlıkları değerlendirsek bile yeter böyle bir evliliğin mantıklı olmadığını görmeye. Yani hayatlar, deneyimler arasında dağlar kadar fark var; nasıl aynı duygu dünyalarına, hayattan beklentilere, enerjiye filan sahip olabilirler?Ay ben de aşkı memnu izliyorum şimdi. Bu genç hanım hevesi dizilerde bile erkeklerin başına bela ama anlamıyorlar
Brad Pİtt’le komşu Murtaza bey aynı kategoride yarışamaz zaten53 yaşındaki adam size koca değil ancak amca olur ya, yaş farkının da bir sınırı olmalı. Adam sizden 17 yaş büyük. Hiç utanmıyorlar da ya... 36 yaşındasınız yahu daha. Gencecik bir kadınsınız. Yaşlandım, el ayaktan düştüm, evde bir can yoldaşı olsun diye düşünecek yaşlara en azından 35 sene daha var. Böyle düşünemeyeceğinize göre 53 yaşındaki amca size ne verebilir?
Ve 53 yaşında 3 çocuklu adam niye daha önce evlenmemiş, çocuksuz genç bir kadınla, üstelik hiç tanımadığı için duygusal bir bağı bile olmayan bir kadınla evlilik düşünüyor, bir düşünün. Niye kendi deneyimlerine sahip, daha fazla ortak yönü olan bir kadını tercih etmiyor? Tercih etmiyor çünkü genç bir kadın, tabiri caizse çöpsüz üzüm arıyor. Çok sinir bozucu.
Ha şimdi birileri çıkıp diyecek ki Brad Pitt de 56 yaşında da, gayet yakışıklı da falan filan... Brad Pitt de kendinden çok küçük birine meyledince ekrana tükürüyorum ama o bunu bilmiyor tabi.
Tamam ikna oldum, Brad Pitt konu sahibine gelirse evlenmeleri konusunda engel çıkarmayacağım. Ama yine de tasvip etmiyorum tabi.Brad Pİtt’le komşu Murtaza bey aynı kategoride yarışamaz zatenbu beyefendinin şartlarını bilmiyoruz ama Brad Pitt her türlü bakımı yaptırıp mükemmel beslenip doktorlarla spor hocalarıyla yaşıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?