yaş farkı çok fazla bir süre sonra çocukların sorumluğu ağır gelebilir neden kendi yaşıtlarıı ve uğraştırmayacak birini istemiyorsun?hem üvey anne olacaksın(annem yaşadı)herkes bir olmaz tabi ama lütfen yapma kendi yaşıtın ya da aranızda az fark olan birini bulursun ,ayrıca karı koca olarakta sorun olacaktır ,üzüldüm onunla ciddi düşünmene ,ilk evlilik heyecanıyla kendini ateşe atmaKızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Bence de. Bu tipte erkekler paralarına gelen kadına da paragöz muamelesi yapıyorlar. Başka neyine baksınlar??Ya yaş farkını bir kenara bırakırsak sadece yaşanmışlıkları değerlendirsek bile yeter böyle bir evliliğin mantıklı olmadığını görmeye. Yani hayatlar, deneyimler arasında dağlar kadar fark var; nasıl aynı duygu dünyalarına, hayattan beklentilere, enerjiye filan sahip olabilirler?
Kısacası Ednan Bey hak ettiğini yaşadı, olan zavallı Bihter'e oldu.
kuzum baştan söylesene ne strese sokuyorsun insanı üzüldüm okuyunca ,ailene yaşın ilerlediği için sana akla hayale gelmeyecek insanları önüne getirmemesini söyle lütfen, biraz kıymetinizi bilinBen illede bununla evleneceğim diye değil de, aslında evlenme fikri de genel olarak yok bende. Şu an işsiz 2 aydır ailemle olduğumdan bu muhabbetler evde döndüğünden, çevremde tanışmak isteyenlerin genelde buna benzer olması sebebi ile genel olarak soruyorum. Genel fikirler ve tecrübeler ne yöndedir diye merak ettim.
Beni sinir eden durumlardan biri de şu; 53 yaşında 3 çocuklu bir kadın, 36 yaşındaki bir adamla evlenmeye kalksa, ohooo var ya, toplum tarafından aforoz edilirdi. Ama büyük olan erkek olunca toplumsal baskılar kalkıyor, bir de ön ayak olmaya çalışıyorlar böyle dengesiz işlere. Çünkü erkekler her şeyi isteme haddine sahip olduklarını sanıyorlar. Kadının gençlik, güzellik, enerji borcu var çünkü. Yahu şeyi de düşünmüyor mu acaba; 3 çocuğum var, onlara ancak yeterim. Çocuksuz biriyle evlenirsem ve o da çocuk isterse, zira en doğal hakkı, ben 4. çocuğa nasıl bakarım? Aman ya...Bence de. Bu tipte erkekler paralarına gelen kadına da paragöz muamelesi yapıyorlar. Başka neyine baksınlar??
Kuzenim 37 yasinda kendisiyle ayni sartlarda biriyle evlendi. İkisinin de ilk evliligi, ikisi de üni mezunu, aile yapilari benzer vs. Yasin ileri degil ki böyle düsüncelere kapilma.Ben illede bununla evleneceğim diye değil de, aslında evlenme fikri de genel olarak yok bende. Şu an işsiz 2 aydır ailemle olduğumdan bu muhabbetler evde döndüğünden, çevremde tanışmak isteyenlerin genelde buna benzer olması sebebi ile genel olarak soruyorum. Genel fikirler ve tecrübeler ne yöndedir diye merak ettim.
Bunu kendinize neden yaptığınızı sorabilirmiyim ? 36 olunca seçenek bumu oluyor ne değişik bir toplum ya nefret ediyorum artik yıllarca evlenmeyen kadınlara bunu empoze ettiler size tek diyeceğim ömrü billah bekar kalın ama bir amcayla evlenmeyi kendinize layık görmeyinKızlar, 36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. 2 yıldır dul olan 53 yaşında, 3 çocuklu (yaşlar 13, 11, 9) olan biri evlilik amaçlı görüşmek istiyor. (aracı vasıtası ile) Çocuklarına düşkün, bakımlarını tam anlamıyla yapan sadece velayet olarak anneye bırakan sorumluluk sahibi biri. Diğer yönden bişey diyemem herkes iyidir ilk etapta.Yorum yapamayacağım. Sizden istediğim bu tarz evlilik yapıp mutlu olan var mı? Zorlukları nelerdir? Yaş farkı fazla mı? Bende aşk vs. Yok. sadece şunu anladım;; demek ki benim bu tarz kısmetlerim olacak çünkü buna benzerler oldu ve ileride belki sevebilirimde bu tarz birini.Her türlü yaşanmışlık içeren yorumlarınızı, kişisel fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Sorun şu ki erkekler fazla özgüvenli yetiştiriliyor sanki dünya etraflarında dönüyormuş gibi. Ve yaşları kaç olursa olsun, 20'li yaşlarda kadın istediğini açık açık söyleyen çok erkek var. İstisnalar da var tabi ki, yaş ayrımcılığı yapmayan erkek bulan şanslı kadınlar da var ama ayrımcılık yapan da çok yani. Atıyorum 30 yaşında erkek 23'lük kızla evlenmek istiyor, 35'lik erkek kız 25'lik olsun diyor vs. vs. bu böyle gidiyor belli bir yaştan sonra bulmak gerçekten kolay değil çünkü dengin erkekler hep evli oluyor. Yabancı erkekler daha vicdanlı bu konuda. 40 yaşında arkadaşım tatilde tanışıp aşk yaşadığı 34 yaşında İtalyan erkekle evlendi ve hemen de ikiz doğurdu evlenir evlenmez. İtalyan hiç hık mık etmedi yaşın 40 demedi delikanlı gibi aşık oldu bastı nikahı.
Hepinize teşekkürederim. Bunların tek sebebi benim özgürlüğüne düşkün, salgın öncesine kadar iyi bir işi olan tek başına yaşayan bir kadın olmamla alakalı. Malumunuz 2 aydır ailemle beraberim. Didik didik oldum 2 aydır, annem bu özgürlüğümden fazla rahatsız. Kavgacı bir tutumu yok fakat iğneleyici sözleri oldu. Ben bir keresinde apartman arasında sigara içerken (herkes kapılarda) muhabbet ortamında dedim ki, aslında evlenmeden bir kaç ay nikah olmadan aynı evde yaşamak lazım gibi bir söz ettim. Bu benim için bir teori dedim. Bu da beni çok farklı görmelerine neden oldu.Komşular bu kız fazla başıboş gibi konuşmalar yapmış. Ya işte anlarsınız. Sadece samimi olmak istedim sohbette. Aslen evlenmiş olmak için evlenecek kapasitede bir insan değilim. Sadece sizlerle konuşmak istedim. Fikirlere ihtiyacım oldu bir an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?