- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
ne tatlı masum bir şaşırma.....Ohaaaaaaa @ kazen
Ooo bu üyeye hakaret. Dava açılacak sana sevgili ergen, hazırlıklı ol. Babandan dayak yiyeceksin.F*** the mune (bu arada mune ve muzun ilk harfleri aynı götünüzü kollayın bence)
benim totom sizinkinin aksine klavyenin üzerinde olmadığı için sorun yoksen kendi totonu koru bence ,ne demişler etraf kötü kolla .......
sabırsızlıkla bekliyorumOoo bu üyeye hakaret. Dava açılacak sana sevgili ergen, hazırlıklı ol. Babandan dayak yiyeceksin.
siz de cinsiyetçisiniz ve ben atmıyorum. ayıb.Sen kesin bi hödüksün (erkek) ve aptal
benim totom sizinkinin aksine klavyenin üzerinde olmadığı için sorun yok
Ben de bebeğim...sabırsızlıkla bekliyorum
sabırsızlıkla bekliyorum
Ovvvvv sert geldi :)))Bizimkiler en azından klavyenin üstünde diyelim sen neyin üstünde oturup bunları yazabiliyorsun
Kadin kılığında erkek halinle kadınların bulunduğu platforma girmek ne gbi size zevk veriyor acaba aciklarmisiniz noloorrr
Yarrakçayı öğrendiğin yerle aynı beybi yarın geliyon mu sordularBizimkiler en azından klavyenin üstünde diyelim sen neyin üstünde oturup bunları yazabiliyorsun
muzumu kişiliğimden çok taktılar AYIBHerkes dustu bir muz derdinecok sadik bir uyemiz hic cevapsiz kalmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?