Yasak aşk yaşıyorum ne yapmalıyım? ://

Muzsever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
100
7
11
34
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımdan bu siteyi duydum gezdim az ve bana yardım edebileceğinize inanıyorum.
benim yeni evlendiğim bir kocam var, evleneli birkaç ay oldu. Hiç sevmiyorum, sevmeye çalışıyorum fakat kalbim başkasına ait. Çocukluğumdan beri sevdiğim biri var, ama ailemin zoru ile bu adamla evlendim. Fakat ben çocukluk aşkımı seviyorum, o da beni... Ne yapmalıyım..... Kendimi çok kötü hissediyorum...... Boşanmak istiyorum ama ailem...... Offff bazen yanlış bir şey yapıp yapmadığımı merak ediyorum :( gerçekten kafam çok karışık o_O

Merhaba arkadaşlar, arkadaşımdan bu siteyi duydum gezdim az ve bana yardım edebileceğinize inanıyorum.
benim yeni evlendiğim bir kocam var, evleneli birkaç ay oldu. Hiç sevmiyorum, sevmeye çalışıyorum fakat kalbim başkasına ait. Çocukluğumdan beri sevdiğim biri var, ama ailemin zoru ile bu adamla evlendim. Fakat ben çocukluk aşkımı seviyorum, o da beni... Ne yapmalıyım..... Kendimi çok kötü hissediyorum...... Boşanmak istiyorum ama ailem...... Offff bazen yanlış bir şey yapıp yapmadığımı merak ediyorum :KK43: gerçekten kafam çok karışık o_O
İkisiyle de devam et :KK70::KK70:

Back
X