- 30 Ekim 2015
- 100
- 7
- 11
- 34
Annemin bir arkadaşı bize getiriyor muzları, hiç sormadım nerden gelir diye üzümünü ye bağını sorma demişlero zaman dur nerenin muzu bu ,hangi muz daha güzel ona göre cevaplicimmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemin bir arkadaşı bize getiriyor muzları, hiç sormadım nerden gelir diye üzümünü ye bağını sorma demişlero zaman dur nerenin muzu bu ,hangi muz daha güzel ona göre cevaplicimmmm![]()
Annemin bir arkadaşı bize getiriyor muzları, hiç sormadım nerden gelir diye üzümünü ye bağını sorma demişler
hayatta hep üzülecek değiliz, başıma çok kötü olaylar gelse de kendimi güldürmeye çalışan bir insanım ben :))Hahaha ne demek ? Hem kocasını aldatıp hem hahahah diyebilen ancak bir muzsever olabilir nerde kaldı KADIN olabilmek !!!
Ama biz sana güvenmiyoruz o nolcak canısı?Bilmem buralarda kimlerle karşılaştınız ama dalga geçmek gibi bir amacım yok, size güvendiğim için buraya geldim.
siz de bilgili gibisiniz :))bilmediğin muzları yersen böyle olur tabi![]()
hayatta hep üzülecek değiliz, başıma çok kötü olaylar gelse de kendimi güldürmeye çalışan bir insanım ben :))
bu devirde insanlara güvenmek zor tabii, hak veriyorum canısı .))Ama biz sana güvenmiyoruz o nolcak canısı?![]()
Fake değilim, ama keşke başımdan geçen olaylar benim uydurmam olsaydısenin başına bir şey yok ,kocanın başında boynuzları var sadece inşallah fakesindir![]()
teşekkür ederim moral verdiniz :)) bazı arkadaşların aksine....Kader kismet artik, sevdiceginde evlenir, bakarsin esleriniz birbirini begenir, sorun kökünden halolur...![]()
Bunu size armağan ediyorum konu sahibi
Kaç kere söylemek zorundayım bilmiyorum ama dalga geçmiyorumEvde muz mu kalmadı, canın mı sıkıldı. Burası dert platformu dalga geçme, zaman öldürme yeri değil. Banlanırsın zaten
hahahhaYazarak anlatin o halde.
beni önemsediğinzi için teşekkürlerÇok yeme kabız yapar.