- 30 Ekim 2015
- 100
- 7
- 11
- 34
ay kız sadece sözlükler sizle dalga geçse ne iyi lkjkadsBişey sorucam.
Hangi sözlük?
Ekşi? İnci? Uludağ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kız sadece sözlükler sizle dalga geçse ne iyi lkjkadsBişey sorucam.
Hangi sözlük?
Ekşi? İnci? Uludağ?
Tek güvencesi "muz" olan bir ergen işteAnladım anlamaz mıyım ama bu nasıl bir pislik çözemedim ...
seni sevmek varken muzu sevmek varken.....Bence kocanı sev![]()
ben de zekamın yetmediği matematik problemlerini çözemiyorumAnladım anlamaz mıyım ama bu nasıl bir pislik çözemedim ...
muz değil mandalina da var plss pikoyum bnTek güvencesi "muz" olan bir ergen işte![]()
ay kız sadece sözlükler sizle dalga geçse ne iyi lkjkads
demek kavrayabildiniz ilginç.....Yazık lan muz seviyomuş. Kocam dediği kişi karısı oluyor, buda mahalle baskısıyla evlenmiş, erkek arkadaşıyla birbirlerini de hala seviyolarmış.
üç beş koca mı... size muz israfı...Birde yeni evlendiği 1 kocası varmış oda bişeymi bizim üç beş kocamız var.hey allahım işleri güçleri yok bu adamların,ergenlerin kelime istafı yaptırıyolar
![]()
E normal olmayan zekayla ancak muz düşünürsün senben de zekamın yetmediği matematik problemlerini çözemiyorum
ay kız sadece sözlükler sizle dalga geçse ne iyi lkjkads
taaruza mı giççeniz broSite ismi ver işte..![]()
asjdbjasdbhdsckjcsşkşlassklsdjklsad sonunda ben ve masum duygularımı düşünen biri
öğretiyim mi size yakışır gördğüm an bunda yetenek var dedim hattaKlavyeye mi oturdun denyo? Yalnızca muzsever değilmiş, yazı da yazabiliyomuş totosu.
ben de zekamın yetmediği matematik problemlerini çözemiyorum
muz da bambaşka bir matematik sorudur lütfenE normal olmayan zekayla ancak muz düşünürsün sen
Yokk bee kendi zeka seviyenle bir olan ahmaklarla nası eğlendiğinizi izlicem.taaruza mı giççeniz bro