Yasak aşk yaşıyorum ne yapmalıyım? ://

çok çelişkili konuşuyosn muzların çürümesin

paylaştığın profil fotoğrafına bak ,nickine bak ,pis sivilceli ergen seni ;) yürü git şurdan muz bile olamaz senin elinde ,takılırsınız sen ve o pis elin hadeeee...

paylaştığın profil fotoğrafına bak ,nickine bak ,pis sivilceli ergen seni :KK66: yürü git şurdan muz bile olamaz senin elinde ,takılırsınız sen ve o pis elin hadeeee...
en azından sadece suratımız, ellerimiz pis... bazılarının aksine....

Yani koskoca birkaç dakikam gitti, yorumlara verdiğin cevapları okuyunca, bir şey yazardım ama Mune'yi sinirlendirip ban yemek istemiyorum senin gibi silik bir karakter için.
Senin gibiler yüzünden buraya gelip konu açan belki de gerçekten sıkıntısı olan insanlara da acaba mı, fake mi gibi bakıyoruz. Git kitap oku, kendin için faydalı şeyler yap. Bu ne be...

Gun gecmiyor ki gunumuz ergenlerinden biri daha BDV ye konu acip aklinca şakalar yaparak , sacmalamasin...

Yani koskoca birkaç dakikam gitti, yorumlara verdiğin cevapları okuyunca, bir şey yazardım ama Mune'yi sinirlendirip ban yemek istemiyorum senin gibi silik bir karakter için.
Senin gibiler yüzünden buraya gelip konu açan belki de gerçekten sıkıntısı olan insanlara da acaba mı, fake mi gibi bakıyoruz. Git kitap oku, kendin için faydalı şeyler yap. Bu ne be...
değerli vaktini benle harcadığına göre sen ilk kitabın kapağını aç ben kütüphanemi kurmuş olucam :))

Back
X