- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
çok çelişkili konuşuyosn muzların çürümesin
paylaştığın profil fotoğrafına bak ,nickine bak ,pis sivilceli ergen seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çelişkili konuşuyosn muzların çürümesin
sensiz oralar sessiz olacakinsanlık öldü mü canım doğal ortamına salardım seni![]()
en azından sadece suratımız, ellerimiz pis... bazılarının aksine....paylaştığın profil fotoğrafına bak ,nickine bak ,pis sivilceli ergen seniyürü git şurdan muz bile olamaz senin elinde ,takılırsınız sen ve o pis elin hadeeee...
sensiz oralar sessiz olacak(
Tabi sen cocukluk askinla oyna al yeni kocani da.Kutu kutu pense muzumu yerse oynarsinizben öyle haram şeyler oynamam
en azından sadece suratımız, ellerimiz pis... bazılarının aksine....
ya ben burayı herkesin iyi akşamlar Yasemin Hanım :)) denildiği şirin tatlı ortam sanıyodum şekullu kelimeler öğrenmişsiniz
Türkçen kötü diyorumİçim temiz diyorsun yani![]()
evet bu sefer oyunbozanlık ypma tmm mı .sTabi sen cocukluk askinla oyna al yeni kocani da.Kutu kutu pense muzumu yerse oynarsiniz![]()
Doğru sen muzlarla oynarsın dimi?!ben öyle haram şeyler oynamam
iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti darısı sizin başınızaYok be senden çok vardır orada ne güzel takılırsınız kocişin bir yanda sevgilin bir yanda oh hadi iyisin![]()
Hay hay.Muzsuz birakmam seni .sevet bu sefer oyunbozanlık ypma tmm mı .s
Türkçen kötü diyorum
değerli vaktini benle harcadığına göre sen ilk kitabın kapağını aç ben kütüphanemi kurmuş olucam :))Yani koskoca birkaç dakikam gitti, yorumlara verdiğin cevapları okuyunca, bir şey yazardım ama Mune'yi sinirlendirip ban yemek istemiyorum senin gibi silik bir karakter için.
Senin gibiler yüzünden buraya gelip konu açan belki de gerçekten sıkıntısı olan insanlara da acaba mı, fake mi gibi bakıyoruz. Git kitap oku, kendin için faydalı şeyler yap. Bu ne be...
iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti darısı sizin başınıza