- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
ya ben burayı herkesin iyi akşamlar Yasemin Hanım :)) denildiği şirin tatlı ortam sanıyodum şekullu kelimeler öğrenmişsiniz![]()
Saniyordun demekki uzun zamandır siteyi takip ediyordun muzcu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben burayı herkesin iyi akşamlar Yasemin Hanım :)) denildiği şirin tatlı ortam sanıyodum şekullu kelimeler öğrenmişsiniz![]()
üç beş koca mı... size muz israfı...
Yaş kaç?muz da bambaşka bir matematik sorudur lütfen
hiç şaşırmadım zira 3 gr beynin var ve o kadar yalnızsın ki kadınların bulunduğu siteye giriyorsun ,bir kız arkadaş bile edinememiş olman da şaşırtmadı beni muzlara ilgin olması tercihini neyden kullandığını gösteriyor işin ilginci ne erkek olabilmeyi ne insan olabilmeyi becerememiş zavallı bir organizmasın ,o değil tükettiğin oksijene yazık ! Allah ıslah etsin seni
muzsever olduğuma göre ve erkek olduğuma göre ben bir gayım seni pis homofobik sana diyeceğim tek şey şu:hiç şaşırmadım zira 3 gr beynin var ve o kadar yalnızsın ki kadınların bulunduğu siteye giriyorsun ,bir kız arkadaş bile edinememiş olman da şaşırtmadı beni muzlara ilgin olması tercihini neyden kullandığını gösteriyor işin ilginci ne erkek olabilmeyi ne insan olabilmeyi becerememiş zavallı bir organizmasın ,o değil tükettiğin oksijene yazık ! Allah ıslah etsin seni
sizinde zekanızın yetmediği matematik sorusu bu galiba kolay gelsinYaş kaç?
15? 16?
taaruza mı giççeniz bro
Keşke annenle babanda seni yapmaktan bir snliğine vazgeçselerdi![]()
ilk gelişim ama takip etmiş kadar oldum yakın ilginizden dolayı teşekkürlerSaniyordun demekki uzun zamandır siteyi takip ediyordun muzcu![]()
ayıbKondomu delmiştir bu muzcu
Sen dur burdaüç beş koca mı... size muz israfı...
sana en haylaz üye olmak ne zevk veriyorsa bana da öyle bir zevk veriyorErkek kılığında kadınların bulunduğu platforma girmek ne gbi size zevk veriyor acaba aciklarmisiniz noloorrr
F*** the mune (bu arada mune ve muzun ilk harfleri aynı götünüzü kollayın bence)Sen dur burdaMune gelip sırf israf olmasın diye yediricek o muzları sana
sana en haylaz üye olmak ne zevk veriyorsa bana da öyle bir zevk veriyor
F*** the mune (bu arada mune ve muzun ilk harfleri aynı götünüzü kollayın bence)
BENCE DE NE O?
F*** the mune (bu arada mune ve muzun ilk harfleri aynı götünüzü kollayın bence)