- 30 Ekim 2015
- 100
- 7
- 11
- 34
zekada evet ama diğer konularda bilemem...sen hepimizin yerini doldurursun tatlım kolay gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zekada evet ama diğer konularda bilemem...sen hepimizin yerini doldurursun tatlım kolay gelsin![]()
öyle bir şey yapamaz, yarrakçanın ihlaline girer ah tatlım keşke az yarrakça bileydin.......
voldemort olmadığına emin misin?Bu koku senden geliyor. Git sınavlarına fln calıs kücük liseli
Ama biz sana güvenmedik nasıl olcek?Bilmem buralarda kimlerle karşılaştınız ama dalga geçmek gibi bir amacım yok, size güvendiğim için buraya geldim.
zekada evet ama diğer konularda bilemem...
sen beni terbiye etsene sevimli kutup ayısı <3Ban yemekle, uzaklastirilmakla kalmamali; dava acilmali buna. Hadsiz. Hakaret kufur ne ararsan var.. Artik ıslahevine mi gonderilir babasi mi dover bilemem ama bi guzel terbiye etmeli şunu...
şimdi hatsune mikuya anime karakteri diyen gardaşımıza benim fake olduğumu müthiş zekası ile fark ettiği için nobel ödülünü veriyoruzNick muzsever, avatar başı kapalı bir anime karakter, konu ise oldukça nahoş, üslup ise o kadar avam ki inandırıcılık yerlerde. Ek olarak bugün üye olunmuş ve mesaj sayısı 70 olmuş hemen. Bu tablo size ne hatırlatıyor kızlar? Neden 20 sayfa cenenizi yordunuz ki?
He bu arada ben bu ara çaptan dustum ya, hep eksinli konuları kaciriyorum.![]()
sen beni terbiye etsene sevimli kutup ayısı <3
Orçun'u[/QU
orçunlar size çok sokmuş belli lkadj
hentailar başlıyorBu saatte çizgi filmler bitti tabii![]()
onun kavgasını yaptım aşkm özr dilrm amcm sni mahçp etmk dğldi .sAma biz sana güvenmedik nasıl olcek?
Sen ergen olmadığına emin Mısınvoldemort olmadığına emin misin?
MASUM
ee malesef herkes göremiyor bence yarrakçayı tamamen öğrenirsen göreceksin tam gaz devamzeka mı hani nerde :O