- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.460
- 548
- Konu Sahibi faarketmezki
Hirsiniz beni korkuttu çok inanılmaz hırslanmiissiniz yani kendi ailenizle ilgilenin yoksa sizde çamura batacak gibisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz insanlarda açık arıyorsunuz sürekli takipdesiniz maşallah kendi hayatınıza bakın size ne yanlış olarak gördüğünüz biri ile görüşmeyi kesersiniz olur biter 7/24 takip etmek ne yaYöneticiye hediye edilmiş bir kitap ve içinde onun tarafından eşine yazıldığı söylenen bir not ama not kitap hediyesinden sonra içine giri veriyor ve ben bu notu orada birşey olacağından emin olarak ilk elimi atmam ile buldum
whatsapp'ta aynı saatlerde çevrimiçi olunca ne oluyormuş? siz niye ortaya çıksın diye kendinizi paralıyorsunuz? bu hırsın sebebini merak ettim ben asıl
Bir donunde kendinize bakin, karsinizdakilerden rahatsiz oluyorsunuz da siz çok mu doğrusunuz. İnsanların eşyalarını karıştırmak ne demek ya, adamda gozun vardi da kendine mi yediremedim. Git destek al, başkasının hayatından özelinden sanane, seni mi kullanıyorlar kullandirtma, ailece mi görüşüyorsun görüşme. Sen ne kadar kotu niyetli bir insansin. Bu kadar tepki normal değil, gittin esine soyledin farzetki esi arkadaşını öldürdü, haketti mi diyceksin. Senin yüzünden oldugu gerçeğini gormiycek misin. Herkes yaptığının suçunu cezani çeker, sen Allah degilsin, takıntı halinde cezasını vermeye ugrasiyorsunYöneticiye hediye edilmiş bir kitap ve içinde onun tarafından eşine yazıldığı söylenen bir not ama not kitap hediyesinden sonra içine giri veriyor ve ben bu notu orada birşey olacağından emin olarak ilk elimi atmam ile buldum
Bende ifadesi kullandiginiza gore zaten sizde hoşlandığınızi itiraf etmişsiniz, sizde evli değil misiniz. Normal oldugu icin normal karşılanıyor. Erkeklerle muhattap olarak çalışan herkes, senin zihniyetinde insanlar yüzünden iftiraya uğruyor. Bu yuzden kadınlarla çalışmayı hic sevmiyorumKendiside evet bende ondan hoşlanıyorum senin yüzünden diyerek gene benimle tartıştı ve yönetici arkadaşın bilgisayar kamerasında kendi resmî çekerek bunu normal birşey gibi göstermeye çalıştı sürekli odasında başbaşa saatlerce bile görüştükleri oluyordu ve iş yerindeki bunu nasıl oluyorsa normal karşılıyordu
Ben de ondan hoşlanıyorum?Kendiside evet bende ondan hoşlanıyorum senin yüzünden diyerek gene benimle tartıştı ve yönetici arkadaşın bilgisayar kamerasında kendi resmî çekerek bunu normal birşey gibi göstermeye çalıştı sürekli odasında başbaşa saatlerce bile görüştükleri oluyordu ve iş yerindeki bunu nasıl oluyorsa normal karşılıyordu
Elinde doğru düzgün bir kanıt yok ki kadının. Nasıl söylesin. Aynı saatlerde çevrimiçi olup çıkıyorlar dese eşleri kahkaha atar.Ben söylerdim eşlerine galiba. Çünkü bu şekilde söylemezsem kendimi kötü hissederdim.
Başkasının hayatına karışmayın bence herkes kendinden sorumludurÇok yakın arkadaşım iş yerinde ki yönetici konumunda biri ile aşk yaşıyor ikiside evli ve ben defalarca kez uyardım ama hep inkar edip benimle sen bana nasıl böyle birşry sorarsın sürekli aynı şeyler diyerek konuşmuyor ve defalarca kez kavga ettik artık öyle birşry ki ondan nefret ediyorum ve yakalanmalarını istiyorum yanlış mı düşünüyorum ve buna şahit olan neden kimse birşey anlatamaz
Aaaa lütfen “Sanane/Sizene” demeyin keza böyle söylediğim için 2 yorum önceme beğenmedim basan bir güruh var! Neyini beğenmediklerinide yorumlasalar! Herkes toplum ahlak polisi olmuş.Kendi kendine misyonlar edinmiş! Çok enteresan yaaaa; insan önce bir kapısının önünü süpürür. Herkes 4-4 lük! Bide ben olsam söylerdimciler var. Kaba olucak şimdiden özür dilerim de “nah söylersin”. Birde böyle karşındaki azılı insanlarsa üstüme sıçratmayım diye de fellik fellik kaçarsın..Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım; kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Herkes ne yaşıyorsa kendine yaşar. Sorumluluk onların. Onlar ailelerini düşüncek, onurlarını düşüncek.. Sana banamı kaldı ailelerine, eşlerine söylemek, çoluğunun çocuğunun rıskını düşünmek! Saygılar…Türkçenin en güzel kelimesi ne biliyormusun ,
SA NA NE , SA NA NEEEEEEE
sana ; bizi koru kimseye yakalanmayalım , iki posta atalım mı diyorlar
tövbe yarabbimmm yaa sabah sabah kötü konuşturuyorsun insanı ,
nefret ediyorum diyorsun bide
Kendiside evet bende ondan hoşlanıyorum senin yüzünden diyerek gene benimle tartıştı ve yönetici arkadaşın bilgisayar kamerasında kendi resmî çekerek bunu normal birşey gibi göstermeye çalıştı sürekli odasında başbaşa saatlerce bile görüştükleri oluyordu ve iş yerindeki bunu nasıl oluyorsa normal karşılıyordu