Yasak aşk

acı çeken iki kadın ve bir erkek... sanmıyorum ben erkeğin acı çektiğini... bence olsa olsa ortada bir erkek için acı çeken iki kadının olduğudur...
yasak aşkın - aşk olduğu tartışılır- binbir türlü bahanesi vardır, sizde sıralamışsınız bir güzel...
bu bence karşındakini haklı çıkarmaktan başka bir şey değil...
sevmiyordu, sevdiğinden emin olamıyordu, sevilmek ihtiyacı vardı vs...
ikinci bir kadın olunca sevilme ihtiyacı karşılanıyor mu?
tamamlanıyor mu erkek?
yoksa geride kendi yarımlığı gibi iki yarım kadın mı bırakıyor?
sevilmek? evet güzel...
ve en çok satan şey; aşk...
peki gerçekten sevmeyen insan nasıl sevilir...
boşlukta olan ve kendi tamlığını görmezden gelen insan ikinci ve üçüncüler de aldanmıyor mudur sizce...
aldatılan kadın, aldatan kadın ya da erkekler...
yargılamıyorum... yargıladığımızı yaşarız...
sadece soruyor ve anlamaya çalışıyorum...

Ben bir cümle yazdım, amacım bir de bu taraftan bakınca nasıl oldugunu anlamanız diye. Ama inatla daha ilk mesajtan oyle olmadığını soyleidğiniz halde yargılıyorsunzu. Sonar da anlamak istyorum diyorsunuz. Neyse.
Kimseyi haklı çıkarmak degil derdim. Ben kendi kendime konustum çok uzun süre. etrafımd agözlemler yaptım, erkekler genelde hayır demekte kadınlardan çok daha zorlanan taraf.Ayrıca, hayat çok düzgün gelmiyor her insana. Tüm yaşadıklarımız geçmişimizde ne yaşadıysak onların yansıması bence. Kimisi böyle bir insan ile karşılaştıgında amaannn koskoca adam olmuş sorunlu der ceker gider, kimisi arkadaşı olmak ister yada hoşlanıyordur bunu geliştirir vs. Ben arkadaşı olmayı seçtim. Sonra aşk a dönüştü aramızdaki. Ve bugüne kadar asla ödün vermeidğimiz bir şey varsa o da önce arkadaş olabilmemizdir. Çünkü sevdiğin aşık olduğun insanla konuşabilmek en önemli şeydir bir ilişkide bizce.
Genellemeler yapmamak lazım. Benim anlatmak istediğim ve bu foruma yazmamdaki en önemli amacım bu kadar kısa sürelik yaşamım bıyunca öğrendiğim bir şeyi paylaşmak: insan hayattan ne isteidğini bildiği sürece mutlu oluyor. Ve de ; kendimizi tanımak için çaba sarfetmeliyiz.

varlığım erkek varlığına armağan olsun...
ne mutlu Türk'üm diyene...

acaba içimizdede varmı yasak aşk yaşayan sanırım kimse bunu itiraf edemez

Ben yaşadım. Ama ben bekardım o boşanma aşamasındaydı. Dediği gibide boşandı. Çok sevdik birbirimizi sonuç olarak ne ben ona kavuştum nede o bana. Başka bir ülkede yaşıyor şimdi evli... bense evlilik arifesindeyim . Ama hala bana her fırsatta ulaşmaya çalışır bende her defasında onun olduğunu hissettiğim anda uzaklaştırırım

Herşeyde bir hayır vardır derler ama ben yuva yıkmadım... :umursamaz: Karşıyımdır böyle şeylere zaten. Çok şükür hayatımda işte benim ömrümü geçirebileceğim insan olmasından kesinlikle tereddüt etmediğim aşkım var çok mutluyum. Ama onu bilemem ... Geçti.....Bittti....... Gitttiiiiiii....

Son düzenleme:
önemli olan yasadıın seyin bence baskalarının gözünde yasak mı yalan mı ne olarak görüldüğü değil senin gözünde ne oldugu iki kişinin birbirine nasıl baktığı ve birbirir i için ne düşündüğü.akrabadır ailedendir yasak asklar falan bunları anlamakta zorlanıom insan nasıl akrabasına bu gözle bakar die...ama bi yakınlıgınısın olmadıgı bi erkekle aranısda bi elektriklenme olması gayet doğal...işin öbür tarafında geride kalanları da üzmek var...cok alengelli bi durum yasayanları yargılayamam ama Allah kolaylık versin baska bişi demiom.

dini inaçları sağlam olan hiç bir kadın veya erkek böyle birşey yapmaz bilir çünki ne kadar büyük bir günah olduğunu ve insanlığa ahlaki değerlere sığmadığını işin özü insan kadın olsun erkek olsun edepli imanlı olacak

ben en son yasak aşk haberini, tatlıcı nın sahibi öldüğünde okudum.bilenler vardır mutlaka.evli ve 3 çocukluyken ve bu kadar büyümemişken dükkanındaki 18 yaşındaki kasiyer kızla yasak aşk yaşamaya başlamışlar.yıllarca sürmüş.27 yaşında kız ondan bir çocuk doğurmuş.devam etmiş yine yıllarca.karısından boşanmış ve onunla evlenmiş adam.yakın zaman içinde öldü.mirasında da 3 oğluna ve ilk karısına hiçbir şey, kasiyer kıza ve ondan olan oğluna her şeyini bırakmış.(50 trilyon)bu haber beni çok etkilemişti.herkesin tarafından bakın.adamın karısı:düşün ki bir adamla evleniyosun, 3 çocuğunuz oluyor, adam bi kasiyer kızla aşk yaşamaya başlıyor.engel olamıyorsun.1 gecelik bir şey değil.adam aşık oluyor ona ve gidiyor.
kız:18 yaşındasın.evli 3 çocuk sahibi bir adamle birlikte oluyosun.en güzel zamanlarını, düzgün biriyle ilişki yaşayıp evlenicen zamanlarında gidip evli bir adama gençliğini veriyosun.aileni, toplumu herkesi ve her şeyi karşına alıp gayri meşru bir çocuk doğuruyosun.onu karısından çalıyosun.adam:evli, 3 çocuğu var, 18 yaşındaki kasiyer kızla aşk yaşamaya başlıyor.ve bunu hayatı boyunca sürdürüyor...tabi ki asla aldatmayı tasvip etmiyorum kendi adıma.benim anladığım ne biliyor musunuz bu olaydan yasak da olsa ben gerçekten aşkı görüyorum bu olayda.bu adam ve kasiyer kızınki gerçek aşk bence.he tabi ki istemeseler yaşamazlardı.ben kimseyi yargılamayı sevmem.bu kasiyer kızı ve adamı aşkının peşinden gitti diye kınamak gelmiyor benim içimden.ama öte taraftan karısını düşününce mantığım kınamalasın diyor.bir kadının içini 1 gecelik bir sex değil bir başkasına aşık olması daha çok yakar herhalde.o ikisinin o kadına bunları yaşatmaya hakkı yoktu.siz ne düşünürsünüz bilmem konuyla alakalı bu aklıma geldi.yazdım.

Bu tür ilişkiler oluyor işte çok zor ve çetrefilli bir durum, muhakkak bir taraf daha fazla acı çekiyor, ama yine de adamın yapması gereken 18 lik kıza aşık olduğu an uzaklaşacaktı ondan, karısını ve çocuklarını düşünecekti, ne 18 lik kızı harcayacaktı ne de nikahlı karısını, bu aşkın tüm yükünü kendi taşıyacaktı, acısını içinde yaşayacaktı, bir başkasını severek evliliğine devam ettiği için belki eşini kandırıyor olacaktı, ama yukarıda anlattığınız şekliyle acı vermemiş olacaktı, karısı bunu bilmeyecekti çünkü, adam bu aşkı bir hastalık gibi içinde taşıyıp kalbine gömmeliydi 3 çocuğu için kendisine emek ve sevgi veren karısı için bunu yapmalıydı, böyle yapanlarda var, aşkını kalbine gömüp kendinden başka kimsenin canını yakmadan yaşamına devam edenlerde muhakkak var

doğru söylüyorsun.zaten içinde yaşayan çok insan var.yani evlenmeden önce istemeyerek bir ayrılık yaşamış ama unutamamış ve bunu hayatı boyunca içinde tutan insanlar var ya.şu aşk ne garip bir şey.:asigim:

Benimde tanıdığım bir beyin böyle bir macerası varmış. Ben sonradan öğrenimde şok olmuştum. Bu bey hem maddi durumu hem kariyeri oldukça iyi biri. Aynı yerde çalıştığı bir bayanla ilişkisi olmuş. Hem kadın evli hemde bu bey. En sonunda evlenelim diye karar vermişler. Eşleriyle konuşmuşlar. Bu beyin eşi boşanmayı hemen kabul etmiş. Ama kadının eşi kabul etmemiş. Seni affediyorum gel tekrar deniyelim demiş. Kadın işten ayrılmış. Kocasıyla başka bir şehire gitmişler tekrar başlamaya. Şimdi geri dönüşlem çocukları olmuş ve mutluymuşlar. Adama gelince eşinden ayrılmış. Bir kaç sene sonra kızıyla hemen hemen aynı yaşta biriyle evlenmiş. Ondan da bir kızı var. Mutlu mu ? Hiç sanmıyorum. Davranışları konuşmaları mutlu birisi gibi değil.

bu konuya sadece şunu yazmak istiyorum.
kınamam, eleştirmem. (kınadığım ne varsa da yaşadım son birkaç ayda)

4 kişilik bir ilişki.
erkek arkadaşınızı,kocanızı sevdiğiniz adam için terk ederseniz,
ama karşıdaki adam,kız arkadaşını;karısını bırakmazsa ,
(hatta onu tercih ediyorum, bi şans daha vericem ilişkime derse) o zaman sadece posanız kalır inanın.
içiniz çekilir.
bile bile lades demek yasak aşka başlamak. değmez zira.

Son düzenleyen: Moderatör:
tepeden tırnağa yanlıştır günahtır asla olmamalıdır.kimse yasak olana bi bakışta aşık olmaz içinde vardır o istek ve hep de haklıdır elinden bişey gelmiyodur o aşksa gerçekten aşık olup evlenen bi ömür beraber yaşayıp ölenlerinki nedir:mymeka:

kınadığım ne varsa bende son bi kaç ay içinde yaşadım,biz birbirimizi sevdiğimizden yakınlaştıkya hani kaderlerimizde benzemeye başladı neden sence,
keşke başta herşeyi söyleseydi böyle hergün ölmektense...

yasak aşk deniyor yinede yaşanıyor

adına yasak demesek yaşanmaz belki

bu tarz ilişkiyi yaşayıp bundan zarar görenler bu adı koyuyor diğerleride yaşanmıştan ders alacağına denemek ve bu acıyı yaşamak istiyor

bak işte yaşamış adınada yasak aşk demişler ders al ve yaşamamaya çalış yaşamaya değil

Haklisin, kadin/erkek farketmez, gonlun gercekten baskasina kayiyorsa once durust davranip gerekli "temizlikleri" yaparsin, daha sonra da verdigin kararin arkasinda durursun........

Valla arkadaşım sana gönülden katılıyorum son cümleyi ne güzel anlatmışın keşke herkez senin anlatmak istediğini anlasada gereğini yapsa.Senin cümlen herşeyi anlatıyo valla lütfen yasak aşk eğer yaşıyorsanız adı üstünde bu yasakları delin vede gerekli temizliği önce yapın boşanarak yani sonra aşkınıza devam edin.Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok ya boşanın yada yasaklıyı terkedip eşinize dönün .Bizler özgür bir ülkede yaşıyoruz yasaklarla yaşamıyoruz çogu konuda yani sizde yasaklarla yaşamayı bırakın

gönül durup dururken kaymaz...mutlaka biten bir aşk sonrasında kayar...ve gönülün kaydığı kişi ile bir takım diyolaglar konuşmalar bakışmalar buluşmalar olmuştur....ihanet yani yasak aşk başlamıştır.

aşkım biterse ne evli kalırım ne de sevgili kalırım...aşkı biterse birlikte olduğum erkeğinde benden ayrılmasını isterim (gönlü başka yere kaymadan).

benim böyle bir tanıdığım var işyerinden

kadın alımlı, işveli, süsüne püsüne düşkün hayat dolu biri, şehirde yaşamış büyümüş rahat evli ve 2 çocuk sahibi büyük oğlu liseye küçük kızı 5 e falan gidiyor

erkekse giyinmesini yemesini gezmesini seven, zamanında köyünden gelmiş hatta hala o şivesiyle konuşan dışarıdan bakılınca efendi imajı sergileyen, babacan tavırları olan oda evli ve 2 çocuk babası

aynı işyerinde ilişkileri 8 yıldır devam ediyordu geçen seneye kadar
kadından yaşça küçük olmama rağmen işyerinde tek bana anlatırdı bunu çünkü insan olarak beni severdi

benim kıyafetime süsüme püsüme eşimle gezdiğim gittiğim yerlere hep yorumlar yapardı..incelerdi..
severdi beni

bu adamla kadın komşular aynı zamanda
sabahları işe beraber giderlerdi çıkışta beraber dönerlerdi
aile olarakda görüşürlerdi düşünün ya

birgün diyoki bana x in karısı mutfaktan çıktığı an dudaklarıma yapışıyor barbiecim der gülerdi
kızardım ona çok kızardım
eşin melek gibi
yapma bunu ona derdim..

ama deli gibi aşıktı adama.. vazgeçemiyordu

daha sonra bu adam işe yeni başlayan çıtırlardan biriyle takılmaya başladı
bunu zamanla unuttu
hatta aradığı zamanlar azarlamaya başladı
veee zamanla bu kadını unuttu
şimdi o gencecik bekar kızla takılıyorlar

ve o kadın ona yıllarca cinselliğinden tutunda neler vermedi be neler vermedi

yedirdiği paraların haddi hesabı yoktu..

adama konuşmayı öğretti adam etti onu
köyünden gelmişti doğru düzgün türkçe konuşamıyordu

adam oldu sonra beyefendi oldu... yaşlı kurt oldu..
işe giderkenki arabanın benzin paralarını bile kadına ödetiyordu

ve sonunda bir paçavra gibi kullandı attı kadını..

ne kadın masum ne adam masum
kadın çok sevdi biliyorum neden ayrılmadı kocasından onu bilmem ama çook sevdi

fakat Yasaktı işte yanlıştı bu aşk..

şimdi kocasına döndü kocasıyla belki içinde vicdan azabı var belkide yok..

ama ona hala acıyorum hala ..

yaşına rağmen cahilllikler yaptı ama özünde iyiydi severdim..

Allah bizi bu durumlardan esirgesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…