- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
- Konu Sahibi selda_berrak
-
acı çeken iki kadın ve bir erkek... sanmıyorum ben erkeğin acı çektiğini... bence olsa olsa ortada bir erkek için acı çeken iki kadının olduğudur...
yasak aşkın - aşk olduğu tartışılır- binbir türlü bahanesi vardır, sizde sıralamışsınız bir güzel...
bu bence karşındakini haklı çıkarmaktan başka bir şey değil...
sevmiyordu, sevdiğinden emin olamıyordu, sevilmek ihtiyacı vardı vs...
ikinci bir kadın olunca sevilme ihtiyacı karşılanıyor mu?
tamamlanıyor mu erkek?
yoksa geride kendi yarımlığı gibi iki yarım kadın mı bırakıyor?
sevilmek? evet güzel...
ve en çok satan şey; aşk...
peki gerçekten sevmeyen insan nasıl sevilir...
boşlukta olan ve kendi tamlığını görmezden gelen insan ikinci ve üçüncüler de aldanmıyor mudur sizce...
aldatılan kadın, aldatan kadın ya da erkekler...
yargılamıyorum... yargıladığımızı yaşarız...
sadece soruyor ve anlamaya çalışıyorum...
Ben bir cümle yazdım, amacım bir de bu taraftan bakınca nasıl oldugunu anlamanız diye. Ama inatla daha ilk mesajtan oyle olmadığını soyleidğiniz halde yargılıyorsunzu. Sonar da anlamak istyorum diyorsunuz. Neyse.
Kimseyi haklı çıkarmak degil derdim. Ben kendi kendime konustum çok uzun süre. etrafımd agözlemler yaptım, erkekler genelde hayır demekte kadınlardan çok daha zorlanan taraf.Ayrıca, hayat çok düzgün gelmiyor her insana. Tüm yaşadıklarımız geçmişimizde ne yaşadıysak onların yansıması bence. Kimisi böyle bir insan ile karşılaştıgında amaannn koskoca adam olmuş sorunlu der ceker gider, kimisi arkadaşı olmak ister yada hoşlanıyordur bunu geliştirir vs. Ben arkadaşı olmayı seçtim. Sonra aşk a dönüştü aramızdaki. Ve bugüne kadar asla ödün vermeidğimiz bir şey varsa o da önce arkadaş olabilmemizdir. Çünkü sevdiğin aşık olduğun insanla konuşabilmek en önemli şeydir bir ilişkide bizce.
Genellemeler yapmamak lazım. Benim anlatmak istediğim ve bu foruma yazmamdaki en önemli amacım bu kadar kısa sürelik yaşamım bıyunca öğrendiğim bir şeyi paylaşmak: insan hayattan ne isteidğini bildiği sürece mutlu oluyor. Ve de ; kendimizi tanımak için çaba sarfetmeliyiz.
varlığım erkek varlığına armağan olsun...
ne mutlu Türk'üm diyene...
acaba içimizdede varmı yasak aşk yaşayan sanırım kimse bunu itiraf edemez
ben en son yasak aşk haberini, tatlıcı nın sahibi öldüğünde okudum.bilenler vardır mutlaka.evli ve 3 çocukluyken ve bu kadar büyümemişken dükkanındaki 18 yaşındaki kasiyer kızla yasak aşk yaşamaya başlamışlar.yıllarca sürmüş.27 yaşında kız ondan bir çocuk doğurmuş.devam etmiş yine yıllarca.karısından boşanmış ve onunla evlenmiş adam.yakın zaman içinde öldü.mirasında da 3 oğluna ve ilk karısına hiçbir şey, kasiyer kıza ve ondan olan oğluna her şeyini bırakmış.(50 trilyon)bu haber beni çok etkilemişti.herkesin tarafından bakın.adamın karısı:düşün ki bir adamla evleniyosun, 3 çocuğunuz oluyor, adam bi kasiyer kızla aşk yaşamaya başlıyor.engel olamıyorsun.1 gecelik bir şey değil.adam aşık oluyor ona ve gidiyor.
kız:18 yaşındasın.evli 3 çocuk sahibi bir adamle birlikte oluyosun.en güzel zamanlarını, düzgün biriyle ilişki yaşayıp evlenicen zamanlarında gidip evli bir adama gençliğini veriyosun.aileni, toplumu herkesi ve her şeyi karşına alıp gayri meşru bir çocuk doğuruyosun.onu karısından çalıyosun.adam:evli, 3 çocuğu var, 18 yaşındaki kasiyer kızla aşk yaşamaya başlıyor.ve bunu hayatı boyunca sürdürüyor...tabi ki asla aldatmayı tasvip etmiyorum kendi adıma.benim anladığım ne biliyor musunuz bu olaydan yasak da olsa ben gerçekten aşkı görüyorum bu olayda.bu adam ve kasiyer kızınki gerçek aşk bence.he tabi ki istemeseler yaşamazlardı.ben kimseyi yargılamayı sevmem.bu kasiyer kızı ve adamı aşkının peşinden gitti diye kınamak gelmiyor benim içimden.ama öte taraftan karısını düşününce mantığım kınamalasın diyor.bir kadının içini 1 gecelik bir sex değil bir başkasına aşık olması daha çok yakar herhalde.o ikisinin o kadına bunları yaşatmaya hakkı yoktu.siz ne düşünürsünüz bilmem konuyla alakalı bu aklıma geldi.yazdım.
bu konuya sadece şunu yazmak istiyorum.
kınamam, eleştirmem. (kınadığım ne varsa da yaşadım son birkaç ayda)
4 kişilik bir ilişki.
erkek arkadaşınızı,kocanızı sevdiğiniz adam için terk ederseniz,
ama karşıdaki adam,kız arkadaşını;karısını bırakmazsa ,
(hatta onu tercih ediyorum, bi şans daha vericem ilişkime derse) o zaman sadece posanız kalır inanın.
içiniz çekilir.
bile bile lades demek yasak aşka başlamak. değmez zira.
Aşkın yasağı falan olmaz kardeşim, o nasıl bişy öyle yhaa !!
Şiddetle karşı çıkıyorum !
Kadın ya da erkek; evli ya da sevgili; hiç farketmez !
Biriyle birlikteyken duygular başka yöne kayıyorsa, dürüstçe çıkar söyler, ayrılırsın. Sonra ne yaşarsan yaşa !
İnsanın önce kendisine saygısı olacak, kendisine yapıldığında kabul edemeyemeceği şeyleri, karşısındakine de yapmayacak !klava:
Allah' ım sen esirge :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?