- Konu Sahibi selda_berrak
-
nacizhane birkaç kaç cümle ( öğüt dersem şövalyeler gibi kılıçları kuşanan sizler üzerime atlayacaksınız)
Hayatınızı burada yazdıklarınız gibi katı yaşıyorsanız eşiniz olsun, sevgiliniz olsun kim olursa olsun boğarsınız.
Sizler rahat olursanız inanın herşey güzel olur. Dikkat edin aldatan erkeklere kendilerine huzur sağlayan insanlara giderler.
O kadar önyargılısınız ki rahat olmamdan bile rahatsız oldunuz. Alttan alayım dedim baktım bizim şövalyeler saldırıda, aşkı desteklemem bile yasak aşkı desteklemem gibi algılandı.
Düşünüyorumda " insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar" sözü ne kadar doğru.
Buyrun bekliyorum inşallah sende aldatılırsın dileklerinizi :)))
kızda boş değilmiş.bak sen.benimde bi arkadaşıma çalıştığı okulun müdürü aşık olmuş bu yıl itiraf etmiş kız da boş değilmiş ona bi süre görüştüler ama adamın eşi de aynı okulda çalışıyo kız vicdan azabından bitirdi ama tam toparlanmaya çalışıyo adam yine arıyo napcak bilmio benden tavsiye istiyo ama bana göre yanlış yolda doğruya nasıl ulaşcak bilmiom
annemin yakın bir arkadaşı yaşamış böyle bir şey daha doğrusu arkadaşının babası.annem ve arkadaşı aynı yıl evlenmiş işte tam da o yılda babasının bir ilişkisi olduğu ortaya çıkmış hmde kadın hamileymişş kafamçokkarıştı sonra bebek doğmuş o sırada annemin arkadşının oğlu olmuş 1 ay sonrada ben doğmuşum falan adam haftanın 3 günü kadında 4 günü kendi evinde kalmış bunu hiç aksatmamış hiç bi tarafın eksiğini gediğini unutmamış kapatmış herkese eşit ilgi göstermiş sonra 2. kadın hasta oldu falan öldü sanırım ilahi adalet diyoruz.şimdi o doğan bebek 20 yaşında kocaman bi kız oldu annemin arkadaşında kalıyor genelde annemin arkadaşına abla diyor kardeş gibi büyüdüğü çocuğun halası aslında ne garip..bölye bir hikaye işte
Arkadaşlar kendimizi hep aldatılan psikolojisine mi sokuyoruz nedir.. Acayip tepki veriyoruz olaya aldatılmak aldatmak kötü evet hemde çok insanı darmadağan eder aman çok tuhaf konu hakikaten yukarı tükürsen sakal aşağı .......................... hah işte buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?