Yasak Aşk !

pasifuye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
54
0
36
İstanbul
Yasak günah olduğunu bile bile aşık oldum ben. 8 yıldır evliyim ve samimiyetimle söylüyorum ilk defa bu denli büyük hisler ile bağlandım ona, eşimi artık gözüm görmez oldu. Bir an önce sabah olsunda onunla görüşeyim sesini duyayım diye can atar oldum. Evlilerde sevebilir mi kızlar eşime sadakatsizlik mi yapıyorum haksızlık mı yapıyorum ????

arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim bağlanmana sevmene lafım yok olabilir insanız insanın başına herşey gelir ama eşinize sadakatsizlik yapıyorsunuz açıkçası aldatıyorsunuz böyle bişeyi bence eşinizden ayrıldıktan sonra yappmanız gerekir...tercih yapmak zorundasın ya eşin ya o...oseni aldatsaydı naprdın bide böyle düşün..bence ayrıl ne yaşıyorsan yaşa bence bunu yapmaya hakkınzı yok...

bana yapılanı yapıyorum desem, beni dışarıya iten o desem yine de haksız mı olurum

Eeeee boşansanıza arkadaşım!
Yasak aşmış,heyecanmış,eşiniz itmişmişmiş bunları bahane olarak sunmayın!

bana yapılanı yapıyorum desem, beni dışarıya iten o desem yine de haksız mı olurum

haksızsın demiyorumki arkadaşım tamam aynılarını sana yaşatmış olabilir ama sen yaşatma onun yaptığı günahları sen yapma..boşan ne acı çek ne günaha sir ve şimdi yaşadığın gerçek sevgimi intikam hissimi...

Eeeee boşansanıza arkadaşım!
Yasak aşmış,heyecanmış,eşiniz itmişmişmiş bunları bahane olarak sunmayın!

keşke o kadar kolay olsa da bıraksa beni, saplantı haline getirdi artık, bırakmıyor yakamı boşanmak istemiyor, bir başka erkeğin kızlarıma baba demesini kaldıramazmış mış mış

evli değilim ama evlilerde svebilir gibi bir cümle resmen bak ben de insanım her aldatabilirim. aldatmaya meğilli bünyeyim ben, dermiş gibi oluyor.

insanlık hali ne olacağımız belli değil tabi ki de. ama insan biraz kendisine hakim olmalı aşığım ben dyipten çöllere vurmamalı kendini. eşinizle karşı sevginizi bittiyse herşey tükenmişse sizde daha fazla günaha girmeden ( günah diyorum ama bunun kararını yalnızca Allah verebilir)boşanın

bir erkek evi ile ilgilenmiyor ise bana vermesi gereken değeri, ilgiyi ve sevgiyi vermeyip başka kadınlarda arıyorsa bunları ve benim gösterdiğim çabayı görmezden geliyorsa bu dışarıya başka birine itilme nedenimdir. Kendimde kusur bulmuyorum; her akşam güler yüzle açar kapımı hoşgeldin aşkım der sarılırım boynuna, sofrası her zaman hazırdır, kalbe giden yolların hepsini kuşatmış durumdayım diye düşünüyordum mutfakta üstüme tanımam herkez beğenir yemeklerimi, özel odamızda da öyle dilediği her şeyi yaşattığıma inanıyorum. Peki neden hala mutsuz bu erkek milleti neden hep daha fazlasını ister nedennn. İlgi ise ilgi şefkat ise şefkat görmediğim halde hepsini fazlası ile gösteriyorum ona, nedir bu tatminsizlik, günah keçisi ilan etmeyin beni, tamam kabahatim büyük evli iken başka birine aşık olmam suç, günah; evliliği ben böyle hayal etmemiştim.

İntikam almak için başka biri ile birlikte olacak kadar da alçak biri değilim, sevdim ki onlayım; ötesi yok...

keşke o kadar kolay olsa da bıraksa beni, saplantı haline getirdi artık, bırakmıyor yakamı boşanmak istemiyor, bir başka erkeğin kızlarıma baba demesini kaldıramazmış mış mış

Allah Allah adam istemiyorsa istemesin!
Açın davanızı!
Boşanmak isteseydiniz çoktan boşanırdınız zaten!
Azıcık araştırırdınız,her istemiyorum diyen boşanmasaydı ohoooo!

Allah Allah adam istemiyorsa istemesin!
Açın davanızı!
Boşanmak isteseydiniz çoktan boşanırdınız zaten!
Azıcık araştırırdınız,her istemiyorum diyen boşanmasaydı ohoooo!

ben sizin kadar cesaretli değilim, bu yazdıklarınız yapacak cesaret yok bende

peki diğer adamla nerde nasıl tanıştnz olaylar nasıl bu boyuta geldi aranızdne kadar zaman geçti merak ettm doğrusu.......ama madem aşık ve seviyorsun bencede boşan eşine zaten diyecek söz bulamıyorum erkekleride anlamıyorum aşağlık bi durum keşke ayrılıp böyle bişey yaşasaydnz diğer adam bekarmı???

ben sizin kadar cesaretli değilim, bu yazdıklarınız yapacak cesaret yok bende

İhanet etmek boşanmaktan daha zordur aslında!
Hem toplum hem din hem de insanlık kaldırmaz!
Boşanmak daha doğal ve kolay!
Sizinkine korkaklık demezler ki onun adı başka..

onun bana yaptıklarını yapıyorum dediğiniz için sordum asla alçaksınız anlamında söylemedim durumunuz zor gerçektende allah yardımcınız olsun ben size inşallah en kısa zamanda yaşamak istediğiniz hayatı yaşarsınız diyeyim boşanıpta

8 yıllık bir evlilik ve sonrasında araya giren başka bir erkek....

cesaretim yok demişsiniz neden yok ? ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın.profilinde memur yazıyor? boşanın ondan sonra yaşayın ne yaşayacaksanız. hepinize eziyet şu durum.

Yorum yazip yazmamakta kararsiz kaldim, Agir konusmakta istemiyorum. Neler geliyo insanin basina ama yenilir yutulur cinsten degil bu. Herkes namusu serefi icin yasar Kocanizin NAmusu altindasiniz suan! ALLAH islah etsin.

Son düzenleme:
ihanet etmek evliyken başka biriyle olmak
boşanmaktan daha cesaret isteyen bişey
o cesaret sizde fazlasıyla var farkında değilsiniz

yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize teşekkür ederim, içimde Allah korkusunu taşıyorum kimisi beni cesaretsiz kimsi alçak kimide günahkar ilan etti, hiç kimse büyük konuşmasın Rabbim büyük kimin ne zaman ne oalcağı belli olmaz, uzaktan ahkam kesmek çok kolay bazıları için. yaptığımın hata olduğunu günah olduğunu biliyorum ama yinede sevmekten vazgeçmeyecem onu. Namus sadece ..... değildir, ben nice namuslular gördüm namussuz...

bence size böylesi daha gizemli daha heyecanlı geliyor o yüzden boşanmıyosunuz
şimdi boşanırsanız rahat rahat o adamla görüşeceksiniz hiçbir atraksiyon heyecan tutku olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…