Yasak günah olduğunu bile bile aşık oldum ben. 8 yıldır evliyim ve samimiyetimle söylüyorum ilk defa bu denli büyük hisler ile bağlandım ona, eşimi artık gözüm görmez oldu. Bir an önce sabah olsunda onunla görüşeyim sesini duyayım diye can atar oldum. Evlilerde sevebilir mi kızlar eşime sadakatsizlik mi yapıyorum haksızlık mı yapıyorum ????
arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim bağlanmana sevmene lafım yok olabilir insanız insanın başına herşey gelir ama eşinize sadakatsizlik yapıyorsunuz açıkçası aldatıyorsunuz böyle bişeyi bence eşinizden ayrıldıktan sonra yappmanız gerekir...tercih yapmak zorundasın ya eşin ya o...oseni aldatsaydı naprdın bide böyle düşün..bence ayrıl ne yaşıyorsan yaşa bence bunu yapmaya hakkınzı yok...
bana yapılanı yapıyorum desem, beni dışarıya iten o desem yine de haksız mı olurum
Eeeee boşansanıza arkadaşım!
Yasak aşmış,heyecanmış,eşiniz itmişmişmiş bunları bahane olarak sunmayın!
keşke o kadar kolay olsa da bıraksa beni, saplantı haline getirdi artık, bırakmıyor yakamı boşanmak istemiyor, bir başka erkeğin kızlarıma baba demesini kaldıramazmış mış mış
Allah Allah adam istemiyorsa istemesin!
Açın davanızı!
Boşanmak isteseydiniz çoktan boşanırdınız zaten!
Azıcık araştırırdınız,her istemiyorum diyen boşanmasaydı ohoooo!
ben sizin kadar cesaretli değilim, bu yazdıklarınız yapacak cesaret yok bende
Yasak günah olduğunu bile bile aşık oldum ben. 8 yıldır evliyim ve samimiyetimle söylüyorum ilk defa bu denli büyük hisler ile bağlandım ona, eşimi artık gözüm görmez oldu. Bir an önce sabah olsunda onunla görüşeyim sesini duyayım diye can atar oldum. Evlilerde sevebilir mi kızlar eşime sadakatsizlik mi yapıyorum haksızlık mı yapıyorum ????
bence size böylesi daha gizemli daha heyecanlı geliyor o yüzden boşanmıyosunuz
şimdi boşanırsanız rahat rahat o adamla görüşeceksiniz hiçbir atraksiyon heyecan tutku olmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?