Yasak Aşk !

hepinizden özür diliyorum haklı idiniz ben sadece onun için bir heves bir hevesmişim ve beklediğiniz şey oldu terkedildim. Eşimi kazanma yoluna gidecem artık ...

ilahi adalet!!!!!! şimdi o olmadı madm kocama döneyim demende ynlış bence sen önce bi kendine gel ne yaptın ve neler kaybettin kendinden elbetteki hatalar insanlar içindir elbette beşeriz şaşaarız ama hatalarımızın farkında olup ondan pişmanık duymak gerekir kalpten sende bu olmadiği için bu kadar çok tepki çektin belkide
allah seni ıslah etsin

Üşenmedim bütün sayfaları okudum. Seviyorum, seviliyorum, mutluluğumu size ispatlayacağım gibi bir sürü çıkışlar yaptınız. Kendinizi hep çok doğru bir şey yapmış gibi savundunuz herkese karşı oldukça cesur bir şekilde (hani şu boşanmaya gösteremediğiniz cesaretiniz var ya aslında o sizde bol miktarda var emin olun) ve şuan da siz haklıymışsınız sevgilim beni terk etti eşimi kazanmanın yollarını arayacağım diyerek bir kabullenişe geçmişsiniz ama yanlış yoldasınız. Sevgilinizi kaybettiniz bari eşimden olmayayım deyip ona yönelmek ne kadar doğru? Siz o adamdan boşanmayı istiyordunuz hani? Ne oldu ayrılık acısını size ilgi göstermeyen eşinizle mi azaltacaksınız? Sizin için en doğrusu tabi ki bana göre seçim her zaman ki gibi size ait eşinizden boşanmanız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

çok yazık çok!!!

bundan sonra kocanı geri kazanmayamı uğraşacaksın...

bu kadar da olmaz...

bir an önce boşan eşini senden kendinide eşinden kurtar..

resmen eşini yedek kulübesinde tutmuş. işte. o terketti neyse bari kocama yakınlaşayım (!) ya o terketmeseydi de boşansaydınız. onunla evlendikten sonra sizi evliyken terketseydi ? o zaman da kocama döneyim mi diyecektiiniz ?

insanlar ne kadar garantici ve bencil

Aslında kendi de biliyordu sevilmediğini sadece öyle inanmak istedi. seven insan kadın olsun erkek olsun başka birinin koynuna giremez. bu aşk üçgeninde kimse kimseyi sevmiyor. yada benim bildiğim sevgi bu değil.

Allah kocanı senin elinden kurtarsın bence.
Kapının önüne koyulunca yaptıklarının üstüne birde eşini geri kazanıcam diyosun..
Yazık çok yazık.
Sen bu işi en başından düşünmeliydin..
Ne sandın o sevdiğin adam senin gibi bir kadın için karısını mı bırakıcaktı?
Hevestin sadece.
İstediğini aldı ve bıraktı.
Sen hem kocanı eleştiriyodun ya beni aldatıyo diye..
Kocanın evli oldugunu bilerek onunla beraber olan 2.sınıf kadınlardan farkın yok..
Sana metres mi demeli başka birşey mi bilemiyorum.
Hak ettiğini buldun.
Biraz iraden ve gururun varsa boşanırsın.
Bu kadar alçalmaz bir insan..

Çocukların inşallah sana benzemez.
Senin gibi bir annem olsaydı utanırdım sokağa çıkamazdım..
Allah'ından bul.

hepinizden özür diliyorum haklı idiniz ben sadece onun için bir heves bir hevesmişim ve beklediğiniz şey oldu terkedildim. Eşimi kazanma yoluna gidecem artık ...

nıhayet anladın..o adam gercekten adam olsaydı zaten sana bakmazdı..umarım pişman olur hatta abartmıyorum tövbe edersın......cunku bekar bır ınsan olup sevgılını aldatmıs olsaydın belkı pısmanlık yeterdı..ama coluklu cocuklu kadınsın...lutfen kendın ıcın cocukların ıcın bır daha aynı hataları yapma...senın en buyuk amacın cocuklarının karsısında duran namuslu bır anne olmak olsun bu saatten sonra...

sen cok acimasiz kötü kalpli bir insansin bir yuvayi degil kac yuvayi birden yikabilecek vicdansizliga sahibsin... senin gibi insanlar eninde sonunda hakettigi yere bir gün geliyor ve hic kimsesi olmuyor yaninda olsada senin yolunda olan insanlar olur ancak... kendince haklisin kocan bu kadar kötü sadakatsiz ne diye 8 yilini verdin? neden cocuklari dünyaya getirdin? biliyordun bu adamdan hayir gelmez... Allah yardimcin olsun durumun cok zor bu dünyayi birak a sil öbür tarafta ne yapacaksin... senin gibi insanlardan korusun rabbim bizleri

Kesinlikle katılıyorum.
Sen otur şimdi yan derdine.
Hadi belki kocanla aran düzelir barışırsınız ama öbür tarafta cayır cayır yanıcaksın
Burda 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil onlarca kişi seni bu konu hakkında bu adam hakkında uyardı.
Ama sen 2 tane çocugu olan koca kadın liseli kız edalarında o adamın peşinden koştun.. Hak ettiğini buldun. İyide oldu.
Hiç üzülmüyorum sana.

Son düzenleme:
Konuyu baştan sona okudum yazılanlara sitemli cevaplar vermişsiniz sonuçta bu konuyu açarken bunların olacağını az çok biliyordunuz fakat kınamak istemiyorum hayat bu bugün kınarsın yarın başına gelir...
Ama siz hatayı baştan yapmışsınız madem eviniz de huzur yoktu mutluluk yoktu kocanızdan yana dertliydiniz bu tarz bir şeyi size yaşattı baştan yollarınızı ayırıp hayatınıza bakacaktınız...Diğer yandan boşanamama için de bir takım yazılarınız vardı fakat düşündüğünüz kadar zor değil bu durum hukuk yollarını araştırıp bakarsanız eğer...
Yollarınızı ayırıp da kendinize yeni bir hayat kurup yeni bir mutluluğun peşinden koşuyor olsaydınız bu kadar tepki almazdınız.insanın isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yoktur yeter ki isteyin ailem yok diyorsunuz işinizi bulup minik bir evde yaşamaya başlardınız çocuklarınızla ondan sonra zaten istediğiniz mutluluğu bulurdunuz.şu saatten sonra eşime geri döneyim tarzı düşüncenizi aklınızdan çıkarın zaten yoluna girecek olsaydı ilişkiniz bu durumlara gelmezdiniz.Bu yüzden artık önünüze bakın bundan sonra hayatınız için neler yapabilirsiniz bu yıkımdan çocuklarınızı nasıl en az zararla kurtarırsnız bunlarını düşünün bence...

Bende üşenmedim baştan sona hepsini okudum yorumların.

Konu sahibi;

Bildiklerin yanıldığına yetmedi gördün mü...

Öyle iyi olmuşki sevgilinin seni terketmesi ohh canıma değsin.

sen çok karektersiz bir insansın,eşimi kazanma yoluna gidicem yazmışsın.

Ee be kadın!Hani eşini suçluyordun iyi koca değildi,ilgisiz alakasızdı.

Şimdi ne oldu? Adam iyi mi oldu...elinde tek kalan eşin çünkü değil mi.

Allah seni bildiği gibi yapsın,sen bütün kötülükleri hakeden bir insansın.

Toplumda bu tür kadınlara ne denir biliyorsun heh işte sen onlardan bile daha aşağılıksın!

senin gibileri ne bu dünya ne de diğer dünya kabul etmez...

Birde utanmadan gelmişsin burda millete ahkam kesiyorsun,

Lanet olsun senin gibi KADINLARA!.. Birde anneymiş-miş

terkedildin vede şimdi eşini kazanmaya çalışıcaksın öyle mi???eşin seni onu aldattığı söyledikten sonra vede boşanmak istediğini söyledikten sonra affederse o da benim gözümde düşer...bu kadar söylüyorummm

Arkadaşlar lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim,saygısızlık,küfür ve suçlamalar hakarete girer ve uyarı sebebidir.
Konuyu beğenmiyorsanız başka konularla ilgilenin,beğenmediğinizi hakaretle belirtme hakkını kimse vermiyor size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…