yapmış olduğunuz yorumlar için hepinize teşekkür ederim, içimde Allah korkusunu taşıyorum kimisi beni cesaretsiz kimsi alçak kimide günahkar ilan etti, hiç kimse büyük konuşmasın Rabbim büyük kimin ne zaman ne oalcağı belli olmaz, uzaktan ahkam kesmek çok kolay bazıları için. yaptığımın hata olduğunu günah olduğunu biliyorum ama yinede sevmekten vazgeçmeyecem onu. Namus sadece ..... değildir, ben nice namuslular gördüm namussuz...
En kolayı bu zaten!
Kimin ne olacağı belli değil demek!
Ne yani,çoğunluk aynı yanlışı tekrar ediyorsa mübah mı olacak tüm çirkinlikler?
evlilik kadar özel bi kurumu bu hale getirmek hiç hoş bir durum değil.bence sen eşinle otur bu evlilik nereye gidiyor konuş.çok zor bi durum.eşinin seni aldatmasıda çok gurur ezici bi durum belkide psikolojık olarak ona tepki olarak böle bi sevgi arayışına girdinn bilemiyorum.ama çocuklarına bağlan ve doğru yolda yurumeni tavsiye ederim.:44:
insanlar neden evlenir ?
sevmek çirkinlik demek, kime göre ?
bakın burya bir konu açmışsınız herkes beni günahkar ilan etti falan demişsinz. madalya mı taksaydık . bu nedir böyle ya.
ben bu tür şeylere aşk demiyorum. çünkü aşk temizdir. içinde çirkinlik olmaz. bu sevgi çirkin bi sevigi..
8 yıllık evlilikten sonra kalkıp başkasına aşık (!) olmaya cesaretiniz varsa boşanmaya da cesaretiniz var demektir. çok çirkin şeyler
tamam insanların ne olacağı belli değil. her insanda nefis vardır. herşey ister.
her insan nefsinin istediğini yapsaydı bambaşka diyarlarda olurdu. örneğin. canım birçok şey yapmak istiyor. her arzu etiğimi yapsaydım ohhhoo
bu sorunun cevabını ben çok iyi biliyorum.bunu bence sen kendine sor arkadaşım..ben 7 yıllık evliyim.eşimle aramızda saygı sevgi bi ailede olması gereknlerin olduğunu düşündüm ve şuana kadar bu konuda hiç yanılmadım.umarım bundan sonrada yanılmam.yanılırsamda ki buyuk konuşmuyorum.direk gidip boşanmak olur..daha sonra başka arayışlara girerim diye düşünüyorum..
şuana kadar yazılanlardan birşey anlamadıysan daha sana sana anlatacak bişey yok sanırım...
bence konu sahibi kendi bildiğini okuyor. baksanıza yazdıkları yorumdan anlaşılacağı üzere.yaptığının yanlış olduğunu belirtenlere kızıyor resmen.Allah doğru yolldan ayırmasın
bakın burya bir konu açmışsınız herkes beni günahkar ilan etti falan demişsinz. madalya mı taksaydık . bu nedir böyle ya.
ben bu tür şeylere aşk demiyorum. çünkü aşk temizdir. içinde çirkinlik olmaz. bu sevgi çirkin bi sevigi..
8 yıllık evlilikten sonra kalkıp başkasına aşık (!) olmaya cesaretiniz varsa boşanmaya da cesaretiniz var demektir. çok çirkin şeyler
tamam insanların ne olacağı belli değil. her insanda nefis vardır. herşey ister.
her insan nefsinin istediğini yapsaydı bambaşka diyarlarda olurdu. örneğin. canım birçok şey yapmak istiyor. her arzu etiğimi yapsaydım ohhhoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?