keşke o kadar kolay olsa da bıraksa beni, saplantı haline getirdi artık, bırakmıyor yakamı boşanmak istemiyor, bir başka erkeğin kızlarıma baba demesini kaldıramazmış mış mış
bir erkek evi ile ilgilenmiyor ise bana vermesi gereken değeri, ilgiyi ve sevgiyi vermeyip başka kadınlarda arıyorsa bunları ve benim gösterdiğim çabayı görmezden geliyorsa bu dışarıya başka birine itilme nedenimdir. Kendimde kusur bulmuyorum; her akşam güler yüzle açar kapımı hoşgeldin aşkım der sarılırım boynuna, sofrası her zaman hazırdır, kalbe giden yolların hepsini kuşatmış durumdayım diye düşünüyordum mutfakta üstüme tanımam herkez beğenir yemeklerimi, özel odamızda da öyle dilediği her şeyi yaşattığıma inanıyorum. Peki neden hala mutsuz bu erkek milleti neden hep daha fazlasını ister nedennn. İlgi ise ilgi şefkat ise şefkat görmediğim halde hepsini fazlası ile gösteriyorum ona, nedir bu tatminsizlik, günah keçisi ilan etmeyin beni, tamam kabahatim büyük evli iken başka birine aşık olmam suç, günah; evliliği ben böyle hayal etmemiştim.
İntikam almak için başka biri ile birlikte olacak kadar da alçak biri değilim, sevdim ki onlayım; ötesi yok...
Sevmenin nesi günah!!! Evli insanlar aşık olamaz diye bir kaide yok tabiki olabilir insan kalbine söz geçirebilseydi adı kalp,yaşanılan aşk olmazdı... İnsanın kendisinin mulu olması bana göre herşeyden önce gelir kocandan,çocuğundan önce... İnsan kendisi önce mutluysa diğerlerinide mutlu edebilir o yüzden aşkını yaşamak istiyorsan yaşayabilirsin kimsenin hayatına o günah bu olmaz evlisin sen yapamazsın gibi kelimelerle müdahale etmesine izin verme... Burdan öyle yazarken ahkam kesmek kolaykii tatlım sen boşver eğer gerçekten seviyorsan o adamı önünde hiçbişey durmamalı ama öncelikle eş problemini çözmen lazım ondan sonra ne yaşıyorsan yaşamalısın... İnsan hayata bir kere geliyor öncelikle insan kendi için yaşamalı...
Sevmenin nesi günah!!! Evli insanlar aşık olamaz diye bir kaide yok tabiki olabilir insan kalbine söz geçirebilseydi adı kalp,yaşanılan aşk olmazdı... İnsanın kendisinin mulu olması bana göre herşeyden önce gelir kocandan,ÇOCUĞUNDAN ÖNCE... İnsan kendisi önce mutluysa diğerlerinide mutlu edebilir o yüzden aşkını yaşamak istiyorsan yaşayabilirsin kimsenin hayatına o günah bu olmaz evlisin sen yapamazsın gibi kelimelerle müdahale etmesine izin verme... Burdan öyle yazarken ahkam kesmek kolaykii tatlım sen boşver eğer gerçekten seviyorsan o adamı önünde hiçbişey durmamalı ama öncelikle eş problemini çözmen lazım ondan sonra ne yaşıyorsan yaşamalısın... İnsan hayata bir kere geliyor öncelikle insan kendi için yaşamalı...
20 küsür yorumdan bir tek siz hak vermişsiniz anlayışınız için teşekkürler arkadaşım
Ne demek çocuğundan önce ya, bu ne yaAynı şeyi annenizin yaptığını düşünün, aşkı memnuyu falan fazla izlemişsiniz siz
Aldatmak bir enerji gerektirir. Adrenalin gerektirir, o enerjiyi ve cesareti kendinde buluyorsun ama boşanma cesaretin yok.ben sizin kadar cesaretli değilim, bu yazdıklarınız yapacak cesaret yok bende
kimseden madalya beklentim yok, bu tepkileri alacağımı bile bile açtım bu konu başlığını, her istediğini yap, isteklerine engel koyacak isen neden kendini bile bile kısıtlıyorsun yada neden kısıtladın ? ben istedikklerimi eşimle birlikte yapmak için evlenmiştim hayal kırıklığı oldu ve şimdi bu haldeyim kimine göre şikayet kimine göre günah çıkartma bu , ben halimden memnunum ve boşanacağımda, istenmediğim yerde neden durayım ki ömür dediğin bu kadar ucuz satın alınacak bir şey değil, kıymetimi bilenin yanında olcağım tabi kimse kusura bakmasın , çocuklarım için katlanmıştım bu güne kadar ama sırf onlar mutlu olacaklar huzur bulacklar diye kendimden bu kadar ödün veremem, her gece yanlız yatmanın evde yanlız kalmanın ne demek olduğunu bilmeyenler yada tahmin edemeyenler var aranızda yorumlardan bu sonuca çıktım hak vereceğinizi beklemiyorum zaten Türk milletiyiz ya namusumuza örf anannelerimize düşkünüz ya bırakın Allah aşkına yaaa, benim gönlüm nerde mutlu ise orda olacam tıpkı şu an siz eşleriniz ile mutlu olduğunuz gibi bende mutlu olacam...
20 küsür yorumdan bir tek siz hak vermişsiniz anlayışınız için teşekkürler arkadaşım
Yasak günah olduğunu bile bile aşık oldum ben. 8 yıldır evliyim ve samimiyetimle söylüyorum ilk defa bu denli büyük hisler ile bağlandım ona, eşimi artık gözüm görmez oldu. Bir an önce sabah olsunda onunla görüşeyim sesini duyayım diye can atar oldum. Evlilerde sevebilir mi kızlar eşime sadakatsizlik mi yapıyorum haksızlık mı yapıyorum ????
Aldatmak bir enerji gerektirir. Adrenalin gerektirir, o enerjiyi ve cesareti kendinde buluyorsun ama boşanma cesaretin yok.
Aldattıysa terketseydin! Hem evime bağlıyım, aşkım derim bilmm ne diyosun hem de mutsuzum diyorsun. Ya neresinden bakarsan bak bu konu fake. çelişkilerle dolusun. Alıntı yapmaya üşendiğim icin bu kadar kısa oldu.
Nerden biliyosun burdaki insanların hepsinin mutlu olduğunu? Bi milyon tane dertleri var insanların. o zaman hepimiz cıkıp dışarda aşk arayalım dimi? Sokaklar kimlerle dolu olurdu o zaman?
Yemeğin üstüne midemi bulandırdın. Konun gerçek olduğu için değil, hayal gücün geniş olduğu için!
Aksine hiç izlemedim. Bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı göstermek gerekir herkesin hayat felsefesi farklıdır. Sizin için çocuğunuz kendinizden önce gelebilir fakat benim için benden önce kimse gelemez...
"eşime haksızlık mı yapıyorum" ifadenizden, bu durumu daha uzun zaman bu şekilde sürdüğreceğiniz sonucunu çıkartmakta haksız mıyım acaba..
zahmet edip yazmasa idin o zaman, tanımadığım hiç kimseye yalan aıp bu hakaretleri dinlemek için açmadım bu başlığı,
Aksine hiç izlemedim. Bu benim düşüncem herkesin düşüncesine saygı göstermek gerekir herkesin hayat felsefesi farklıdır. Sizin için çocuğunuz kendinizden önce gelebilir fakat benim için benden önce kimse gelemez...
Sen anne olmamışsın belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?