Yasak Aşk !

bu da yeni moda çıktı.

Aldatılan diyor ki : Her erkek aldatır. Sizin kocalarınınz/sevgilileriniz de aldatıyor.siz ayakta uyuyun.

Aldatan diyor ki:ne yapayım kocam bırakmıyor yaşamak benim de hakkım.

Alla allaaaaa. Yeni karga kılavuzu bu sanırım. Burunlar da ...tan çıkmıyor bu yüzden.

sende utanma adına bişey yok sen nasıl bi insansın ya senin gibisini hiç görmedim ben

sende utanma adına bişey yok sen nasıl bi insansın ya senin gibisini hiç görmedim ben

GÖRMEDİN ÇÜNKÜ SEN AŞK NEDİR BİLMEZSİN. BEN DE BİLMEM.
BİZİM KOCALARIMIZ BİZİ ALDATIR BİZ MUTLULUK OYUNU OYNARIZ.
LÜTFEN AMA LÜTFEN.
AAAAAAAA
...

Gerçekten çok sakin cevaplar yazmaya çalışıyorum. ALlahım sen aklıma mukayyet ol...

bu soruları kaç kere tekrarladım, yoruldum

Konu sahiibi Don dolas bu yorumu oku.
Katiliyorum sana arkadasim.

Ayrica bisey eklicem ; Dua edin ki O laftan sonra sadece dayak yemissiniz. Erkeklerdeki gurur farklidir ve siz o lafi dediniz hala o evde kocaniz sizi nasil durduruyo hayret. Kari koca bi genislik var sizde sanirim.

ben gerçeklerinizi göz önüne sundum kaçamazsınız bu gerçeklerden istediğiniz kadar sakin olun yada yıpratın kendinizi benim yaşadığım gerçeklerin bir çoğunu yaşıyor burdaki kadınlar ( aldatılmayı) ve bunu sineye çekebiliyorsunuz benim çekmediğim gibi

eziklik yapmadan once okudugunu anla istersen
kendi belani haysiyetsizligini baskalarina bulastirma
bosandiktan sonra yap ne yapacagini diyoruz burda

ne aldatsin ne dovsun kocan seni
ama kocandan farkin varmi?
o beraber oldugun metresi oldugun adamin karisidami
kocandan kotuydu?

iki kizina verecegin terbiye budur
o zaman devam et..
ozgurce yasa askini diyenlere cemkiriyorsun
metres olmak sana bu kadar cazip geliyorsa
devam et
ihanet kahpeliktir
ihaneti cekmek zavalliliktir
sen herseyi barindiracak kadar ezilmissen
yuzusuzluk yapma luksunu nerden aliyorsun?

evet ne anlatmıştın?
1-kocanı sevmiyorsun, mutlu bir evliliğin yok.
2-anneni 6 aylık kaybettin.(Allah rahmet etsin)
3-İKi adet evladın var.
4-Sabahın olmasını iple çekiyorsun sevgilini görmek için.
5-Boşanmayı düşünmüyorsun. Gücün yok, dermanın yok, kocan da zaten seni bırakmıyor.

Biz ancak mutluluklar dileyebilirz sana.
Bİz ne anlarız ki aşktan? evlilikten? sadakatten????

ahh cnm dusunemedm senn nazık parmaklarını kusura bakma kıbar tarafım bu kadar yorum yaptı sana durduk yere ban yemek ıstemem senn yuzunden.anlasılan sen 3.sayfa haberı olmaktan yanasın yolun acık olsun o zmn anca oyle akıllanırsn

Altına imzamı atıyorum....

yaptıklarından pişman oldu sadakatimden emindi. inanmadı bana o konuyu bi daha açmadı bile

Yazık hiçbirşeyden haberi olmayan iki çocuğuna
Yazık aşık olduğun adamın karısına,varsa çocuklarına
Ve yazıklar olsun sana ve o adama...
Mutluluk oyununuza devam edin..Bu şekilde nereye kadar mutlu olacaksanız..

siz bizimle dalgamı geçiyorsunuz sevdiyseniz bırakın eşinizi kendi sorduğunuz soru mantıklımı sizce resmen eşinizi aldatıyorsunuz birde sadakatsizlikmi diyorsunuz eşinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

Soru sormuşsunuz;
Yaşadığınız şey yasak aşk, evet eşinize ihanet ediyorsunuz ve evet sadakatsizsiniz.

Neden böyle bir şey yaşadığınız, evliliğinizin çok kötü gitmesi eşinizin size kötü davranması kısaca nedenleriniz, niçinleriniz, haklılıklarınız ne kadar olursa olsun bu gerçeği değiştirmez, değiştirmeyecek de heyecanınız geçip mantıklı bir şekilde düşünmeye başlarsanız o zaman kendinizi ne kadar acı verici, onur kırıcı bir duruma soktuğunuzu daha iyi anlayacaksınız. Bitip tükenmek bilmeyecek pişmanlığınızdan bahsetmeyeceğim bile. Sonradan bu kadar acı verecek herkesin hayatını alt üst edecek -en başta çocuklarınızı- bir yola girmek niye?

Hiç kimseyi değil sadece çocuklarınızı düşünün. Onların iffetsiz kadının çocukları damgasını yemelerine müsade edebilecek misiniz? Eşiniz şimdi inanmasa bile sonradan bunu size karşı öyle bir silah olarak kullanır ki mahkeme bile çocuklarınızın velayetini size vermez. Kendinize gelin silkelenin annesiniz siz bunu asla unutmayın...

bence boşanmamasının sebebı , seviyorum dedıgı adam varya ona guvenmıyo bence konu sahıbı arkadas. ailem yok dıyo boşansa bılıyo kı yarın öbur gun (guya) sevdıgı adam onu da kapının onune koyucak. cunku aşık oldugu adam dogru bı karakter olsa evlı bı kadınla degıl ilişki yaşamayı donup evli birine bakmaz bile. adı ustunde erkek bu.hele ki turk erkegının genel yapısı bellı zaten. yarın öbur gun dogru bırı olsaydın kocanla dururdun zaten der atar kapının önune . dogruya dogru bunun sonucu böyledir yani.
eger bosanmıs bı bayan olarak yasasaydınız karsınıza cıkan adamla (ki bu adamın da bosanmıs ya da bekar olması gerekır bana göre ) dogru bı ılıskı kurabılırdınız. cunku ne sızın ne de karsınızdakı kısının bı engelı olmazdı. gunahada girmemiş olurdunuz.
ama konu sahıbı arkadasın bence böylesi işine geliyoda ondan. bı yandan bi çatı altında yiyip içiceksiniz kalacak bı yerınız olcak.çoluk cocugunuz yanınızda olcak. aynı zamanda da istediginiz hayatı yasıycaksınız oh ne ala memleket. neymıs efendım kocası bosanmayı kabul etmıyomus bırakmam seni dıyormus. madem öyle sızı nıye vaktı zamanında aldatsın kocanız.
bence bosanmayısınızın tek sebebı böylesi işinize gelıyo ve de guya sevdıgınız adamında size sahıp cıkacagına ınanmıyosunuz da ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…