evet yaaa o grurunuz ile aldatılmayı sineye çekip mutluluk oyunu oynuyorsunuz dimi, yüreksizlikten bahsedemez kimse ben yüreğimi ortaya koyup senden boşanmak istiyorum dedim dinletemedim kendimi, kandırmayın avutmayın kendinizi, ben o gururu da ayaklar altına alırım o kocayıda, nerde mutlu isem orda yaşarım hiç kimsenin midesi umrumda olmaz
evet yaaa o grurunuz ile aldatılmayı sineye çekip mutluluk oyunu oynuyorsunuz dimi, yüreksizlikten bahsedemez kimse ben yüreğimi ortaya koyup senden boşanmak istiyorum dedim dinletemedim kendimi, kandırmayın avutmayın kendinizi, ben o gururu da ayaklar altına alırım o kocayıda, nerde mutlu isem orda yaşarım hiç kimsenin midesi umrumda olmaz
sende utanma adına bişey yok sen nasıl bi insansın ya senin gibisini hiç görmedim ben
konuyu acarken övgu beklememenıze sevındım gercekten en azından bıseylerınde olsa farkındasınız ustelık haklıyken haksız konuma gelmek booyle bişey olsa gerk madem haksız yere sucluyoruz senı sende anlat bunun dısındakı nedenlerı ona gore konusalm.madem mutlu olacaksınız yanı bu sızın deyımıznız neden bosanmıyorsunuz ıkınızde bu kdr sewerken gercekten savunmaznızın elle tutulur bır yanı yok allh askına donunde bır bakın kendınıze
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr....
vallahi artık erkeklerin yakalandıkları anda neden durmadan hafifletici sebeplere sığındığını anladım sayenizde.
bu kadar mağdur edebiyatı, bu kadar ego, bir de üstüne insanlara posta koyuyorsunuz.
ne bekliyordunuz bu konuyu açtığınızda?
kim size "vahvahvah tabi canım hayatını yaşa, duygularını yaşa, sen de insansın, senin de hakkın bunlar" diyecekti?????
kimse size bu evliliğe devam et demiyor.
ama bu şekil bir çirkinliği hiçbirimizin midesi kaldıramaz.
evet sizi anlayamıyoruz özür dileriz.
hayata bakışımız, terbiyemiz, kendimize saygımız sizin kadar değil demek ki, sorun bizde.
özürrrrrrr.
bu soruları kaç kere tekrarladım, yoruldum
bu soruları kaç kere tekrarladım, yoruldum
eziklik yapmadan once okudugunu anla istersen
kendi belani haysiyetsizligini baskalarina bulastirma
bosandiktan sonra yap ne yapacagini diyoruz burda
ne aldatsin ne dovsun kocan seni
ama kocandan farkin varmi?
o beraber oldugun metresi oldugun adamin karisidami
kocandan kotuydu?
iki kizina verecegin terbiye budur
o zaman devam et..
ozgurce yasa askini diyenlere cemkiriyorsun
metres olmak sana bu kadar cazip geliyorsa
devam et
ihanet kahpeliktir
ihaneti cekmek zavalliliktir
sen herseyi barindiracak kadar ezilmissen
yuzusuzluk yapma luksunu nerden aliyorsun?
Altına imzamı atıyorum....
Konu sahiibi Don dolas bu yorumu oku.
Katiliyorum sana arkadasim.
Ayrica bisey eklicem ; Dua edin ki O laftan sonra sadece dayak yemissiniz. Erkeklerdeki gurur farklidir ve siz o lafi dediniz hala o evde kocaniz sizi nasil durduruyo hayret. Kari koca bi genislik var sizde sanirim.
yaptıklarından pişman oldu sadakatimden emindi. inanmadı bana o konuyu bi daha açmadı bile
sadakatınden eminmişş
yaptıklarından pişman oldu sadakatimden emindi. inanmadı bana o konuyu bi daha açmadı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?