ben gerçeklerinizi göz önüne sundum kaçamazsınız bu gerçeklerden istediğiniz kadar sakin olun yada yıpratın kendinizi benim yaşadığım gerçeklerin bir çoğunu yaşıyor burdaki kadınlar ( aldatılmayı) ve bunu sineye çekebiliyorsunuz benim çekmediğim gibi
kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,
olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi
ben gerçeklerinizi göz önüne sundum kaçamazsınız bu gerçeklerden istediğiniz kadar sakin olun yada yıpratın kendinizi benim yaşadığım gerçeklerin bir çoğunu yaşıyor burdaki kadınlar ( aldatılmayı) ve bunu sineye çekebiliyorsunuz benim çekmediğim gibi
yaptıklarından pişman oldu sadakatimden emindi. inanmadı bana o konuyu bi daha açmadı bile
slm arkadaslar bir erkek neden aldatır? bir kadın neden aldatır ? evlilikte mutsuzlugun temılınde yatan gercekler nelerdir? merak ettıgınız olursa yardımcı olmaya calısırım psikoloji ve rehberlık alanım...
hepinizden özür diliyorum haklı idiniz ben sadece onun için bir heves bir hevesmişim ve beklediğiniz şey oldu terkedildim. Eşimi kazanma yoluna gidecem artık ...
hepinizden özür diliyorum haklı idiniz ben sadece onun için bir heves bir hevesmişim ve beklediğiniz şey oldu terkedildim. Eşimi kazanma yoluna gidecem artık ...
erkek milleti böyle işte.maymun iştahlı her zaman. sana seviyorum derken başka başka neler yaptı kimbilir..
ders olsun bütün kadınlara !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?