Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevdiğiniz kişi evlimi bekarmı bunu kaç kişi sordu ya gözünüzden kaçtı göremediniz yada cevap vermek istemediniz cevaplarmısınız?
evet bence de![]()
Bekar olsa evli, 2 çocuklu kadınla işi ne kızlar Allah aşkınıza..
ben kimsenin koynuna girmedim, cinsellik düşkünü olduğum için birinin altına yatmadım ne bu yaaa, sadece aşka sevgiye ilgiye ihtiyacı olan bir KADINIM ben KADINNNN; o... ilan edildim yaaa![]()
Gerçekten ilginç bir durum ve bunu eşinize açık açık söylemeniz ise büyük büyük cesaret!!
Hayatta herşey olabilir,burda kimse kimse kınayamaz,Allah korusun başımza herşey gelebilir hayat bu,insanlar size sadece önerilerde bulunup sizi eleştirebilirler,
buna da açık olmanız gerekli,inanın ki kimse sizin canınızı acıtmak derdinde değil.İnanın burdaki bayanlar sadece örfümüze adetimize göre yol gösterirler size,kınamak ya da kızmak haddimize değil!
Hayat sizin hayatınız!!
Allah yardımcınız olsun!!
Peki şu an ki düşünceniz nedir????
keşke o kadar kolay olsa da bıraksa beni, saplantı haline getirdi artık, bırakmıyor yakamı boşanmak istemiyor, bir başka erkeğin kızlarıma baba demesini kaldıramazmış mış mış
ahhh garip eşş hanımının yaptıklarını bi bilse buna nasıl katlanıcak acaba!!!!
kimseden madalya beklentim yok, bu tepkileri alacağımı bile bile açtım bu konu başlığını, her istediğini yap, isteklerine engel koyacak isen neden kendini bile bile kısıtlıyorsun yada neden kısıtladın ? ben istedikklerimi eşimle birlikte yapmak için evlenmiştim hayal kırıklığı oldu ve şimdi bu haldeyim kimine göre şikayet kimine göre günah çıkartma bu , ben halimden memnunum ve boşanacağımda, istenmediğim yerde neden durayım ki ömür dediğin bu kadar ucuz satın alınacak bir şey değil, kıymetimi bilenin yanında olcağım tabi kimse kusura bakmasın , çocuklarım için katlanmıştım bu güne kadar ama sırf onlar mutlu olacaklar huzur bulacklar diye kendimden bu kadar ödün veremem, her gece yanlız yatmanın evde yanlız kalmanın ne demek olduğunu bilmeyenler yada tahmin edemeyenler var aranızda yorumlardan bu sonuca çıktım hak vereceğinizi beklemiyorum zaten Türk milletiyiz ya namusumuza örf anannelerimize düşkünüz ya bırakın Allah aşkına yaaa, benim gönlüm nerde mutlu ise orda olacam tıpkı şu an siz eşleriniz ile mutlu olduğunuz gibi bende mutlu olacam...![]()
bir erkek evi ile ilgilenmiyor ise bana vermesi gereken değeri, ilgiyi ve sevgiyi vermeyip başka kadınlarda arıyorsa bunları ve benim gösterdiğim çabayı görmezden geliyorsa bu dışarıya başka birine itilme nedenimdir. Kendimde kusur bulmuyorum; her akşam güler yüzle açar kapımı hoşgeldin aşkım der sarılırım boynuna, sofrası her zaman hazırdır, kalbe giden yolların hepsini kuşatmış durumdayım diye düşünüyordum mutfakta üstüme tanımam herkez beğenir yemeklerimi, özel odamızda da öyle dilediği her şeyi yaşattığıma inanıyorum. Peki neden hala mutsuz bu erkek milleti neden hep daha fazlasını ister nedennn. İlgi ise ilgi şefkat ise şefkat görmediğim halde hepsini fazlası ile gösteriyorum ona, nedir bu tatminsizlik, günah keçisi ilan etmeyin beni, tamam kabahatim büyük evli iken başka birine aşık olmam suç, günah; evliliği ben böyle hayal etmemiştim.
İntikam almak için başka biri ile birlikte olacak kadar da alçak biri değilim, sevdim ki onlayım; ötesi yok...
Neden bu kadar üstüne gittiğinizi anlamıs değilim tamam yapılan tasvip edilecek bi şey değil ama büyük konusmayın derim herkesin basına gelebilir bu. aşk buu aşk gelıyorum demezzzzzz. her kadın mutlu olmak ister sevilip deger görmek ister.hangimiz istemeyiz? ve zaten kendisi de diyor bosanıcagım diye .. kendinizi onun yerine koyun derim.
Neden bu kadar üstüne gittiğinizi anlamıs değilim tamam yapılan tasvip edilecek bi şey değil ama büyük konusmayın derim herkesin basına gelebilir bu. aşk buu aşk gelıyorum demezzzzzz. her kadın mutlu olmak ister sevilip deger görmek ister.hangimiz istemeyiz? ve zaten kendisi de diyor bosanıcagım diye .. kendinizi onun yerine koyun derim.
ben yaptıgını tasvip ediyor değilim.. farkındaysanız oda bosanıp onunla mutlu olacagım dıyorr
bana çok saçma gelıyor evlı bayanın baska kısılerle ılışkı yasaması o kadar doluyumkı su anda ben tam tersı bır durumla karsı karsıyayım esım benı evlı bı bayanla aldatıyor o kadar kotu bı durumkı kadınında cocukları var hıc bır sebep aldatmayı haklı gosteremez kımse bunu hakketmez ve ben o kadını allaha havale ettım bayan bayanlıgını bılmesı gerekır esını sevmıyosada bosansın ondan sonra ne yapıyorsa yapsın
bana çok saçma gelıyor evlı bayanın baska kısılerle ılışkı yasaması o kadar doluyumkı su anda ben tam tersı bır durumla karsı karsıyayım esım benı evlı bı bayanla aldatıyor o kadar kotu bı durumkı kadınında cocukları var hıc bır sebep aldatmayı haklı gosteremez kımse bunu hakketmez ve ben o kadını allaha havale ettım bayan bayanlıgını bılmesı gerekır esını sevmıyosada bosansın ondan sonra ne yapıyorsa yapsın