Yasak Aşk !

sevdiğiniz kişi evlimi bekarmı bunu kaç kişi sordu ya gözünüzden kaçtı göremediniz yada cevap vermek istemediniz cevaplarmısınız?

ben kimsenin koynuna girmedim, cinsellik düşkünü olduğum için birinin altına yatmadım ne bu yaaa, sadece aşka sevgiye ilgiye ihtiyacı olan bir KADINIM ben KADINNNN; o... ilan edildim yaaa :47::25:

yerin dibine girsin senin sevgin be bu ne ukala ve utanmazlık ne bekliyosun sen ya çok ii çok doğru bişey yapıosun aferin sana utanma hiç bu yaptıklarındn kocanı aldat çocuklrını o adama değiş dememizimi?sen mi çok ii anne olduğunu iddia ettin anne dediğin çocuğunu kendi cnından öte görür senin gibi önce kendi mutluluğum demez

Gerçekten ilginç bir durum ve bunu eşinize açık açık söylemeniz ise büyük büyük cesaret!!
Hayatta herşey olabilir,burda kimse kimse kınayamaz,Allah korusun başımza herşey gelebilir hayat bu,insanlar size sadece önerilerde bulunup sizi eleştirebilirler,
buna da açık olmanız gerekli,inanın ki kimse sizin canınızı acıtmak derdinde değil.İnanın burdaki bayanlar sadece örfümüze adetimize göre yol gösterirler size,kınamak ya da kızmak haddimize değil!
Hayat sizin hayatınız!!
Allah yardımcınız olsun!!
Peki şu an ki düşünceniz nedir????

Hayat onun hayatı ama benim düşüncem bu kişisel bir problem değil asla tamamen toplumsal bir iç kanama..

Bu tür yaşamlar tek kişiyi ilgilendirmiyor.. Hane içindekileri, sonrasında hane içlerinin aileleri, sonrasında karşı tarafın evliyse çekirdek ailesi değilse ailesi , sonrasında bu yuvada yetişen çocuklar v.s

Bunlar hepsi toplumun yapıtaşı.. Kolonlardan birinin ufak bir hatası bile o çatıyı yerle bir eder..Sonrası ise yine yeniden , o çatı altında ezilenlerin kurmak istediği hayatta hüsranlıklar çatlaklar oluyor..Hep kırgınlıklar oluyor..Bu kırgınlıkları, farketmeden psikolojık bozukluk yaşayarak başkalarının hayatlarından çıkarıyorlar..

Bu böyle kör düngü gibi dönüp dolaşır..

Eğer kişi anne-babaysa iki kat sorumluluk taşır.. Değilse herşeyden önce ilk olarak DÜRÜSTlük taşımak, ihaneti yok saymamalıdır, buna mecburdur. ''yaratılmışların en şereflisi'' olarak..

Yaşadıkları madem kötü değil neden bas bas bağırarak tüm ailesi dahil olarak bunu haykırmıyor ?

VE KAÇ DEFADIR SORUYORUM cevaplanmıyor ; sadece laf yarışı yapıyor konu sahibi..

Madem illaki hayatım çok kötü, sevdiysem suç mu diyorsunuz, NEDEN BOŞANMIYORSUNUZ ?

Cevap olarak : Gidecek bir ailem bile yok diyorsunuz, adına sözde aşk dediğiniz karşıdaki varlık, neden size sahip çıkmıyor..''Gidecek yan-yer '' olarak göremiyorsanız neden şuanki yuvanıza hala ihanet ediyorsunuz..

NEDEN SİZİ CEKIP ALMIYOR ?

keşke o kadar kolay olsa da bıraksa beni, saplantı haline getirdi artık, bırakmıyor yakamı boşanmak istemiyor, bir başka erkeğin kızlarıma baba demesini kaldıramazmış mış mış

ahhh garip eşş hanımının yaptıklarını bi bilse buna nasıl katlanıcak acaba!!!!

ahhh garip eşş hanımının yaptıklarını bi bilse buna nasıl katlanıcak acaba!!!!

Eşininde ondan eksik kalan bir yanı yokmuş..Ak kaşık değil yani..O da aldatmış.. Ama konu sahibi bu aldatmaya göz yumup evde kalıp yuvasını kurtarmayı göze almış ki affetmiş..
En azından ben böyle biliyorum, bu yüzden affedilir affedilirse; fakat o da aynı şeyi yapmış.

Şuan 1-1 durumdalar..Bakalım bu maç nasıl bitecek ?

Eğer konu sahibi yaptığından utanır, yuvasını tekrar ayakta tutmak için uğraşırsa, ya da yapamıyorsa,

istemiyorsa açık ve net şekilde ayrılırsa o zaman hem haksızlık yapmaktan kurtulacak, hem yaptığı ıhaneti savunmak zorunda kalmayacak hemde ona yapılan haksızlığa (kişinin anlatımıyla dedim bunu)

kendisi bir yenisini ekleyerek daha da bayalaştırmamış olacak yaşamını..

sizi hiç tanımıyorum asla da tanışmayacağım...gönlünüze laf geçiremediniz bari dilinizi dizginleseydiniz,sır olarak tutsaydınız da bir tek tanrı bilseydi bu karmaşanızı...burdan kimden ne desteği bekliyorsunuz anlamadım...anlayamayacağım da ve hatta anlamak da istemiyorum! aşığım ulen naraları atarken çocuklarınız kaç kez göz önünüze geldi acep bunu da tartışmak istemiyorum.ben ki kırk elden daha öte yabancı,onları daha ilk mesajınızdan beri aklımdan geçirdim,siz ki annesiyken bunu 'yasak aşk' gibi süslü bir başlık altında bize sunarken ne kadar düşündünüz onları? nasıl bi beklenti içersindesiniz,size ne söylememizi bekliyorsunuz bilmiyorum ama açık ve net,bazı arkadaşların yaptığı gibi bunu yumuşakçana formüle etmeden direk söylüyorum,sizi kınıyorum!

kimseden madalya beklentim yok, bu tepkileri alacağımı bile bile açtım bu konu başlığını, her istediğini yap, isteklerine engel koyacak isen neden kendini bile bile kısıtlıyorsun yada neden kısıtladın ? ben istedikklerimi eşimle birlikte yapmak için evlenmiştim hayal kırıklığı oldu ve şimdi bu haldeyim kimine göre şikayet kimine göre günah çıkartma bu , ben halimden memnunum ve boşanacağımda, istenmediğim yerde neden durayım ki ömür dediğin bu kadar ucuz satın alınacak bir şey değil, kıymetimi bilenin yanında olcağım tabi kimse kusura bakmasın , çocuklarım için katlanmıştım bu güne kadar ama sırf onlar mutlu olacaklar huzur bulacklar diye kendimden bu kadar ödün veremem, her gece yanlız yatmanın evde yanlız kalmanın ne demek olduğunu bilmeyenler yada tahmin edemeyenler var aranızda yorumlardan bu sonuca çıktım hak vereceğinizi beklemiyorum zaten Türk milletiyiz ya namusumuza örf anannelerimize düşkünüz ya bırakın Allah aşkına yaaa, benim gönlüm nerde mutlu ise orda olacam tıpkı şu an siz eşleriniz ile mutlu olduğunuz gibi bende mutlu olacam...:47:

Halinden memnun olduğunuzu yazmışsınız o zaman neden böyle bir başlık açtınız ve yorum istediniz..Zaten kendi kararınız vermişsiniz ve BENİM GÖNLÜM NERDE MUTLU İSE ORDA OLUCAM demişsiniz ...Bu arada hayatımda yaptığı hataları kabul etmeyip her eleştiriye bir bahane bulan çok insanlar gördüm ama sizin kadar mükemmel kıvıranı yeni okuyorum ve görüyorum...Bu arada yalnız uyumaktan bu kadar rahatsız yalnız kalmaktan bu kadar huzursuz oluyorsanız (ki bahaneniz) size bir tavsiye BOŞANINCA yastığa sarılmayı unutmayın..

bir erkek evi ile ilgilenmiyor ise bana vermesi gereken değeri, ilgiyi ve sevgiyi vermeyip başka kadınlarda arıyorsa bunları ve benim gösterdiğim çabayı görmezden geliyorsa bu dışarıya başka birine itilme nedenimdir. Kendimde kusur bulmuyorum; her akşam güler yüzle açar kapımı hoşgeldin aşkım der sarılırım boynuna, sofrası her zaman hazırdır, kalbe giden yolların hepsini kuşatmış durumdayım diye düşünüyordum mutfakta üstüme tanımam herkez beğenir yemeklerimi, özel odamızda da öyle dilediği her şeyi yaşattığıma inanıyorum. Peki neden hala mutsuz bu erkek milleti neden hep daha fazlasını ister nedennn. İlgi ise ilgi şefkat ise şefkat görmediğim halde hepsini fazlası ile gösteriyorum ona, nedir bu tatminsizlik, günah keçisi ilan etmeyin beni, tamam kabahatim büyük evli iken başka birine aşık olmam suç, günah; evliliği ben böyle hayal etmemiştim.

İntikam almak için başka biri ile birlikte olacak kadar da alçak biri değilim, sevdim ki onlayım; ötesi yok...

Böyle bir adamı aldatacağınıza boşasanıza? Size böyle davranan birini çoktan hayatınızdan çıkarmanız gerekirdi. Belli ki ortada bir evlilik kalmamış zaten, aşk yok, ilgi yok, sadakat yok, devam etmenizin anlamı var mı? Sizi günah keçisi ilan etmiyorum, belli ki eşinizin marifeti de az değil ama ikinizin devam ettireceği bir evlilikten şu saatten sonra hayır gelmeyeceği belli.
Evliyken başkasına aşık olmanızı kimse yargılayamaz ama eşinizden ayrılıp beraber olmalısınız, bir yandan onun yanında yatıp bir yandan başkasıyla olmak herşeyden önce kendinize yaptığınız bir saygısızlık. Onun aynı alçaklığı yapması sizin de alçalmanız için gerekçe olmamalı. İnsan edebiyle gidip ayrılır, sonra canı ne isterse onu yaşar hiç kimse de karışamaz. Eşiniz bu durumu hak etmiş olsa bile siz kendinize saygınızı, onurunuzu korumak adına en azından önce boşanma davası açıp eşinizle ilişkinizi bitirmeliydiniz.

Maalesef bunlar Türk milletine seyrettirdikleri entrikalı ,aldatmalı,kimin eli kimin cebinde filmlerinden kaynaklanan bir sonuç ne kadar bastırılmış duygularımız varmış maşallah hepsi bir bir dökülüyor.Kadın kadınlığını bilmiyor erkekte erkekliğini ne hale geldik ,ne kendimize saygımız nede karşıdakine saygımız kalmış.Gelecek nesli düşünemiyorum bile..

Neden bu kadar üstüne gittiğinizi anlamıs değilim tamam yapılan tasvip edilecek bi şey değil ama büyük konusmayın derim herkesin basına gelebilir bu. aşk buu aşk gelıyorum demezzzzzz. her kadın mutlu olmak ister sevilip deger görmek ister.hangimiz istemeyiz? ve zaten kendisi de diyor bosanıcagım diye .. kendinizi onun yerine koyun derim.

Neden bu kadar üstüne gittiğinizi anlamıs değilim tamam yapılan tasvip edilecek bi şey değil ama büyük konusmayın derim herkesin basına gelebilir bu. aşk buu aşk gelıyorum demezzzzzz. her kadın mutlu olmak ister sevilip deger görmek ister.hangimiz istemeyiz? ve zaten kendisi de diyor bosanıcagım diye .. kendinizi onun yerine koyun derim.

Bunun büyük konuşmakla ya da kınamakla ilgisi yok. Boşanınca napıyorsa yapsın ama evliyken eşi onu aldatıyor diye o da ilk bulduğu omuza yaslanmasın dedik biz.

Evli insanlara aşk geliyorum der, demeli; yoksa ortalık ren geyiklerinden geçilmezdi dimi?

kimse arkadaşın üstüne gitmedin boşanmıyor bi yandanda aşkını yaşıyor kocam beni aldattı bende onu evde oturup bekleyemem bende aldatırım kafasında koca evinde otursun biyandanda aşkını yaşasın neala sonra bizde burda bravo diye alkış tutalım öle bi dünya yok işte...

bana çok saçma gelıyor evlı bayanın baska kısılerle ılışkı yasaması o kadar doluyumkı su anda ben tam tersı bır durumla karsı karsıyayım esım benı evlı bı bayanla aldatıyor o kadar kotu bı durumkı kadınında cocukları var hıc bır sebep aldatmayı haklı gosteremez kımse bunu hakketmez ve ben o kadını allaha havale ettım bayan bayanlıgını bılmesı gerekır esını sevmıyosada bosansın ondan sonra ne yapıyorsa yapsın

bana çok saçma gelıyor evlı bayanın baska kısılerle ılışkı yasaması o kadar doluyumkı su anda ben tam tersı bır durumla karsı karsıyayım esım benı evlı bı bayanla aldatıyor o kadar kotu bı durumkı kadınında cocukları var hıc bır sebep aldatmayı haklı gosteremez kımse bunu hakketmez ve ben o kadını allaha havale ettım bayan bayanlıgını bılmesı gerekır esını sevmıyosada bosansın ondan sonra ne yapıyorsa yapsın

yuva yıkanın yuvası olmaz. o kadında cezasını er geç bulur.:47:

canım çok üzüldüm adına malesef günümüz artık iğrenç olmuş halde evli oldukları halde böle yapanlar nediyim bu konu sahibide öle işte evli ve aşk yaşıyor..peki senin durumun ne şimdi yaniberabermisiniz eşinle?

Back
X