Yok kocamla aram iyi ama aklım kaydı doğru diyorsunuz fazla konuşmamak lazım teşekkürlerOlabilir, insan gönlü bu kayabilir. önemli olan büyütmemek. Ahlaksızlıga dusmemek, böyle seyleri dusununce kendınıze bıle ıtıraf etmemek ustune konusmamak dusunmemek gerek.
Eşiniz aldattıysa intikam olsun diye başka biriyle aşk yaşamak mantıklı bir hareket değil ayrıca. Layığı kocayı boşamaktır.
Iki alinti yapmissiniz ondan onu yazan baskasiymis anlamadim diye sordum onemli degil.Öyleyse kusura bakmayın. Bihter ve Behlül ile ilgili bir şey vardı.
Evet çok işe yaradı inanın yaptığım yanlışı görmüş oldum artık gitsem bile aklıma bunlar gelicek gitmezsem anlaşılırım soğuk Durucam ve çocuğuma sıkı sıkı sarılırcam teşekkürlerKonu sahibi, bu kadar yediğin laftan sonra sıkıyorsa unutma..
Aklına ne zaman o vatandaş gelse, buradaki yazılanları düşün..
Nasıl aklımdan çıkaracağım demişsin ya.. İşte bence bu yeterli olur
Yok ben unutmak için yazdım yardımcı olurlar diye ya sanki bi b..yedim ya rahat olsaydım neden derdimi anlatıyım ve yardımcı oldular sağ olsunlar hemen başka konuma sokun insanı bi kadının düşmanı kadın oluyo düzgün anlatmak varkenAllah kimseyi şaşırtmasın,insanız şaşar beşeriz..
...de ben asıl bunu rahatça anlatabilmenize şaşırdım..
zira yaptığınız yada yapacağınız şey çokta ahlaki değil
Nasıl yani şimdide kocamla aram iyi diyorsun?????Yok kocamla aram iyi ama aklım kaydı doğru diyorsunuz fazla konuşmamak lazım teşekkürler
Hayır gitmeyeceğim, onunla ilgili hiç bir şeyle ilgilenmeyeceğim, işime bakacağım demen lazım..Evet çok işe yaradı inanın yaptığım yanlışı görmüş oldum artık gitsem bile aklıma bunlar gelicek gitmezsem anlaşılırım soğuk Durucam ve çocuğuma sıkı sıkı sarılırcam teşekkürler
Nasıl tedavi olurum ya beni yek etkileyen şey çocukla devamlı oynaması oldu çünkü eşim çok ilgilenmiyor istiyorumki onunla oyun oynasın masal anlatsın ben söylemeden parka götürsün bunlar onda var diyemi bilemedim ama çocuğuma zaten bunları yaşatmak istemiyorum böyle köyü bi anne olamam acaba doktora gitsem ilaçmı yazar çok yeşekkürlerGaliba öyle. Geçen bir yabancı psikolog konuşuyordu. İnsan yabancıyı arzuluyormuş. Bu insanın doğasında olan ve enseste yönelmesi engelleyen bir koruma mekanizmasıymış. Ama maalesef eş bir süre sonra yabancı olmuyor.
Katılıyorum,kadın hata yapmadan vazgecmek istiyor, yardım bekliyorÇok ağır suçlamalara girilmiş. Peygamber efendimizin sözüdür: Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz diye. İnsanlar burda dertleşmek istiyor içini açıyor. Kocası aldatmış bir boşluğa girmiş ve birinden hoşlanmış, aldatmamış. Burada daha anlayışlı davranıp yapıcı uyarılar yapmak daha iyi olmaz mı? Hemen kınamak yerin dibine sokmak kolay da anlamaya çalışalım insanları lütfen.
Yok ben unutmak için yazdım yardımcı olurlar diye ya sanki bi b..yedim ya rahat olsaydım neden derdimi anlatıyım ve yardımcı oldular sağ olsunlar hemen başka konuma sokun insanı bi kadının düşmanı kadın oluyo düzgün anlatmak varken
Nasil brsey yapmamissin anlamadim seytan boyle yoldan cikarmaya calisio belli kiDoğru söylüyorsun sadece bi hoşlandım karşılıksız birşey yapmadan ama suçlu olurum kesin
Katılıyorum,kadın hata yapmadan vazgecmek istiyor, yardım bekliyor
Ha bu kadar seye ragmen yaparsa burada zaten topa tutarız onu
Ama yanlıs yapacak insana dogruları hatırlatmak, onu silkelemek varken böyle yaparsak o insanı o adama yem ederiz bu kadar basit.
Seni o adama yem etmeyizSlowcat kendine gel!
Çok teşekkürler inanın arkadaşım anlattı aldatmak istediğinde engelleyen biri oldum Nasıl bu hale geldim bilmiyorumÇok ağır suçlamalara girilmiş. Peygamber efendimizin sözüdür: Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz diye. İnsanlar burda dertleşmek istiyor içini açıyor. Kocası aldatmış bir boşluğa girmiş ve birinden hoşlanmış, aldatmamış. Burada daha anlayışlı davranıp yapıcı uyarılar yapmak daha iyi olmaz mı? Hemen kınamak yerin dibine sokmak kolay da anlamaya çalışalım insanları lütfen.
Inşallah beyninizde silersiniz.. Çok zor anlayamam sizi ama düşene vuramam. Lütfen beyninizde silin onu. Kalkıp iki rekat namaz kılın dua edin kendinize. Birçok güzel ayetlerimiz dualarimiz var. Onları okuyun. Her aklınıza geldiğinde rabbim diyin. Gidin bir yavrunuzun yanına uyurken bakın ne göreceksiniz. Eminim ki o zaman kendinizden nefret edeceksiniz. Ve icinizdekileri sileceginize eminim. Gidin bakın ne göreceksiniz. Allah sizi yanlıştan uzak tutsun. Iyi geceler dilerim.Ben eşimin yaptığı iğrençliği yapmak istemiyorum evet ailem dayak yendiğimde sustu kocandır biz neler gördük dedi ben çok yıprandım o dönem ama şimdi düzeldik derken aklıma düştü anlamıyorum ya erkek gibi olan kendime anlam veremiyorum unutmak istiyorum çocuğum için Çok teşekkürler yargılamadığınız için
Bende resmi davranıyorum inanın ama dediğiniz gibi platonik olduAdam zaten resmi davranıyor adamın bir ilişkiye niyeti yok ki. Arkadaş kendi platonik takılıyor. Yem olacak bir şey yok zaten. Resimlerini bile beğenmekten vaz geçmiş adam daha ne yapsın. konu sahibinin yapacağı iş ondan uzaklaşmak sosyal medya hesaplarından, aklından silmek. İş arkadaşta bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?