Yasak aşk

Konu sahibi, bu kadar yediğin laftan sonra sıkıyorsa unutma..
Aklına ne zaman o vatandaş gelse, buradaki yazılanları düşün..
Nasıl aklımdan çıkaracağım demişsin ya.. İşte bence bu yeterli olur

Yok kocamla aram iyi ama aklım kaydı doğru diyorsunuz fazla konuşmamak lazım teşekkürler

Allah kimseyi şaşırtmasın,insanız şaşar beşeriz..
...de ben asıl bunu rahatça anlatabilmenize şaşırdım..
zira yaptığınız yada yapacağınız şey çokta ahlaki değil

Evet çok işe yaradı inanın yaptığım yanlışı görmüş oldum artık gitsem bile aklıma bunlar gelicek gitmezsem anlaşılırım soğuk Durucam ve çocuğuma sıkı sıkı sarılırcam teşekkürler

Allah kimseyi şaşırtmasın,insanız şaşar beşeriz..
...de ben asıl bunu rahatça anlatabilmenize şaşırdım..
zira yaptığınız yada yapacağınız şey çokta ahlaki değil
Yok ben unutmak için yazdım yardımcı olurlar diye ya sanki bi b..yedim ya rahat olsaydım neden derdimi anlatıyım ve yardımcı oldular sağ olsunlar hemen başka konuma sokun insanı bi kadının düşmanı kadın oluyo düzgün anlatmak varken

Hayır gitmeyeceğim, onunla ilgili hiç bir şeyle ilgilenmeyeceğim, işime bakacağım demen lazım..
Hatta eşinle mutlu değilsen iş sahibi olacağım, yoluma devam edeceğim demen lazım..
Eğitimin eksikse onu tamamlamalıyım demelisin..
Ben çok değerliyim, öyle gereksiz adamlarla işim olmaz.. Ben güçlüyüm demeni bekliyoruz..

Adam yüz verse resmen gideceksiniz adama,iyi ki yüz vermemiş size.eşiniz sizi aldatıyor ve dövüyorsa boşanırsınız, bu sebep değil başkasından hoşlanmak için.sizin ki hem helvam dursun hem karnım doysun. Üstüne basa basa söylüyorum sizi kınamıyorum, ama bahane üretmekten vazgeçin yoksa bu adam olmazsa , size ilk yüz veren adamla görüşecek potansiyel var sizde.eni sonu rezil olacaksınız .
ya boşanın ya kaşınmayın ,bu kadar basit.

Çok ağır suçlamalara girilmiş. Peygamber efendimizin sözüdür: Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz diye. İnsanlar burda dertleşmek istiyor içini açıyor. Kocası aldatmış bir boşluğa girmiş ve birinden hoşlanmış, aldatmamış. Burada daha anlayışlı davranıp yapıcı uyarılar yapmak daha iyi olmaz mı? Hemen kınamak yerin dibine sokmak kolay da anlamaya çalışalım insanları lütfen.

Nasıl tedavi olurum ya beni yek etkileyen şey çocukla devamlı oynaması oldu çünkü eşim çok ilgilenmiyor istiyorumki onunla oyun oynasın masal anlatsın ben söylemeden parka götürsün bunlar onda var diyemi bilemedim ama çocuğuma zaten bunları yaşatmak istemiyorum böyle köyü bi anne olamam acaba doktora gitsem ilaçmı yazar çok yeşekkürler

Katılıyorum,kadın hata yapmadan vazgecmek istiyor, yardım bekliyor
Ha bu kadar seye ragmen yaparsa burada zaten topa tutarız onu
Ama yanlıs yapacak insana dogruları hatırlatmak, onu silkelemek varken böyle yaparsak o insanı o adama yem ederiz bu kadar basit.
Seni o adama yem etmeyiz Slowcat kendine gel!

Konu sahibi arkadaşım, Benim actigim konuyu bir oku da gör bakalım bir anlık düşüncesizlikler nelere mal oluyor? Tek bir annenin sorumluluk sahibi olmaması bütün aileyi ne hale getiriyor, herkesin hayatini nasıl kördüğüm ediyor, ondan sonra ne yapacağına karar ver oldu mu?

Evinde mutlu değilsin ..Bu yüzden dışaridan gelen azicik bir ilgi hoşuna gidiyor. .Bu eşinin eksikliği senin değil bunu unutma..artıları eksileri koy önüne ..ve nasıl bir yol izleyecegini belirle. .Bu tip durumlar oluyor çünkü. ..her şey eşinin elinde aslında. Onu karşına al ve konuş. .aranızdaki muhabbeti ilgiyi yeniden canlandir. .bu senin doğal hakkın. .baktın olmuyor şiddet devam ediyor v .s..o zamn Allah in verdiği cana eziyet etme.. ama sunu da bil canm erkeklerin ilgisi geçici. ..bi zamn sonra rutine bagliyorlar. .

Yok ben sizi başka konuma sokmadım. Ne ederseniz kendinize edersiniz sonuçta,banane sizin konumunuzdan..
Ama değerlerimize yazık oluyo ya böyle,ona üzülüyorum.
Siz bunu çok normal bişeymiş gibi anlatırsanız...
Neyse ya,demedim bişey

Doğru söylüyorsun sadece bi hoşlandım karşılıksız birşey yapmadan ama suçlu olurum kesin
Nasil brsey yapmamissin anlamadim seytan boyle yoldan cikarmaya calisio belli ki
Bunlari dusunmen bise
Buraya konu acman bise
İnstigram a eklemen bise
Artik karsima cikmiyo paylastiklarimi begenmio demen bise
Bence kendine gel seytani def et o pis nefsini sustur ates den uzak dur kardeşim
Hz. Yusufun o zor annda yaptigi dua varya Allaha siginiyor dunya guzeli istekli br kadin karsisnda Allah a sigindi oo
Sende sigin kulagina fisildayan seytana da dikkat et bunlar kesnlkle senn dusuncelerin degil

Adam zaten resmi davranıyor adamın bir ilişkiye niyeti yok ki. Arkadaş kendi platonik takılıyor. Yem olacak bir şey yok zaten. Resimlerini bile beğenmekten vaz geçmiş adam daha ne yapsın. konu sahibinin yapacağı iş ondan uzaklaşmak sosyal medya hesaplarından, aklından silmek. İş arkadaşta bitiyor.

Çok teşekkürler inanın arkadaşım anlattı aldatmak istediğinde engelleyen biri oldum Nasıl bu hale geldim bilmiyorum

Inşallah beyninizde silersiniz.. Çok zor anlayamam sizi ama düşene vuramam. Lütfen beyninizde silin onu. Kalkıp iki rekat namaz kılın dua edin kendinize. Birçok güzel ayetlerimiz dualarimiz var. Onları okuyun. Her aklınıza geldiğinde rabbim diyin. Gidin bir yavrunuzun yanına uyurken bakın ne göreceksiniz. Eminim ki o zaman kendinizden nefret edeceksiniz. Ve icinizdekileri sileceginize eminim. Gidin bakın ne göreceksiniz. Allah sizi yanlıştan uzak tutsun. Iyi geceler dilerim.

Bende resmi davranıyorum inanın ama dediğiniz gibi platonik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…