Arkadasım kimse kimseyi kınamamalı. Herkes hata edebilir. Nolur nolur yapma hata eşin yapmış hata ya boşan hayatına bak ya da bu yola sapma. Düşündün mü olsa saparsan eşinden ne farkın kalcak kı ya. Bak burada sorduguna gore sen de bir akıl istemişsin sinmemiş içine. Unut nolur yapma bu hatayı sakın çok büyük hata olur. Aslında evliliğinde mutlu olsan zaten düşünmezsin mutsuzda olsan sakın düşünme yakışmaz sana silkelen dua dua et kendine gel. Engel olamazsan boşan ve yoluna bak olur mu ? umarım hayırlı olan olur
Teşekkürlerbakın işte düzgün düzgün konuşulursa konu sahibi de hatasını anlıyor. hatasından dönüyor. Allah rızası için diyorum şu laflara üsluba biraz dikkat edilsin. böyle yaparak yanlış yola sevkedersiniz.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Konuya Nasıl başlasam bilemiyorum.ben evli 29yaşında1 çocuk sahibi kadınım. Eşim beni önceden aldatmıştı ayrı bir telefon yakaladım.dayağınıda yedim herşeyini çektim.hatta kaynanam gelipte anlattı.neyse bu arada İzmir'de yaşıyorum.arkadaşlar eşim bu devamlı çalışıyo geceleri.ben 1sene önce birine ilgi duymaya başladım.ilk önce gıcık oluyordum Nasıl olduysa birden gönlümü kaptırdım.ne olur yargılamayın beni inanın bende hiç istemedim hatta evden çıkmadım.böyle şeyler bana ters gelir normalde güzel ama sert bi kadınım erkekler hep çekinir ama oldu işte.yazın aklıma gelip duruyordu neyse çıkarttım aklımdan derken dükkanına girdim mecburiyetten ve aşkım yine depreşti.bana çok ilgili davranıyo esnaf olduğu için kartını verdi ama müşterilerinede veriyo.bana ilgisi var sanki devamlı karşıma çıkıyo çocuğumu seviyo.ben aklımdan çıkartmak istiyorum ama çıkmıyo.instagramıma dükkanın instagram sayfasını ekledim oda beni ekledi önceden resimlerimi beğeniyordu şimdi beğenmiyo.karşımada çıkmıyo.geçen hafta dükkanına gittim çok resmi davrandı bilmiyorum neden.evli olmamdanmıdır sevgilimi edindi bilemedim.ama aklımdan çıkartmak istiyorum olmuyo olmuyo.sanki oda bana açılsa bişey olucak tabiki olmıcak ben Nasıl müsade ederim.arkadaşlar neolur yardım edin
bana çok ilgili davranıyo
kartını verdi
çocuğumu seviyo
instagramıma dükkanın instagram sayfasını ekledim oda beni ekledi
Neyaptım ben ya unutmak için sorduğum şeyler neden bukadar tiksindiriciİkinizden de ayrı ayrı tiksindim.
O yavrucağın psikolojisi, karakteri adına boşanın lütfen.
nedenburaya konu açacağına şunun içine atlasan daha az hasar görürdün söyleyeyim
N
neden
Neyaptım ben ya unutmak için sorduğum şeyler neden bukadar tiksindirici
Gidecek bi ailen yoksa"Eşim beni önceden aldatmıştı ayrı bir telefon yakaladım.dayağınıda yedim herşeyini çektim"
Neden???
Haklısın ben bile kendime inanamazken insanların anlamasını beklemiyorum ama kendime geldim tokat gibi çarptıÇünkü herkesin kafa yorup, ciddi anlamda anlamaya çalışacağı şeyler değil.
Çünkü bu başına gelmeseydi muhtemelen sen de aynı şeyleri yazıyor olurdun
Hiçbir zaman bir insanın bakış açısından bakmayı, oturup da anlamayı denemiyoruz.
Varsa yoksa yaftalamak, karalamak, dedikodu yapmak.
Haklısın ben bile kendime inanamazken insanların anlamasını beklemiyorum ama kendime geldim tokat gibi çarptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?