Yasak aşk

Evet çok doğru söylüyorsunuz kesinlikle bunları düşünüp aklımı başıma alıcam

Sizi kesinlikle kınamak istemiyorum. Ama bu adam size biraz yüz verse çantada kekliksiniz. Hiç mi korkunuz yok sosyal hesaplardan takipleşmelere başlamışsın. Kocan yapmış hata sende mi yapmak zorundasın sen bir annesin evladını düşünmen gerekiyor. Gelip burada ben nasıl unutucam bana yardım edin gibi saçma şeyler söylemeyin. Evliliğiniz yürümüyorsa boşanın ama eşinizin yaptığını yapmayın.

Adam muhtemelen size normal musterisi gibi davrandi. Sizin ondan hoslandiginizi anlayinca mesafe koydu. Kim yolda cocuk gorse sever. Bundan bir anlam cikarmamak lazim. Ayni muhitin insaniysaniz sik sik karsiniza da cikabilir. Bunda da tuhaflik yok.

Bence siz olaylara farkli manalar yuklemissiniz hislerinizden dolayi. Instagramda ticari hesaplar biri bizi eklese de musterimiz artsa diye bekliyor zaten. Begenilerden de bir mana cikarmanin anlami yok.

Kendi kendinize gelin guvey olmayin aklinizi basiniza toplayin. Annesiniz siz evli barkli kadinsiniz. Acin cami temiz hava alin.

Esiniz ve evliliginizle ilgili sorunlariniz varsa esinizle oturup konusup cozun. Disarida heyecan aramayin kendinize.

Son düzenleme:

İkinizden de ayrı ayrı tiksindim.
O yavrucağın psikolojisi, karakteri adına boşanın lütfen.

buraya konu açacağına şunun içine atlasan daha az hasar görürdün söyleyeyim

Çok anormal bir şey değil.

Hep yazdım yine yazacağım, insan tek eşli değildir.
Tek eşli olmayı seçecek iradesi, aklı vardır.
O kadar.

O yüzden şu aşamada birinden hoşlanabilirsin.
Ama bunu yapıp yapmamak senin elinde.

Ortada sadakata bir tehdit oluşmadan, sadakat davranışı oluşmaz zaten.
Steril bir ortamda sadakat görünmez.
Bilmem anlatabiliyor muyum?

Ancak burada enteresan olan, senin neden ilgisi kesildi diye düşünmen.
Resmi davrandı diye düşünmen.
Çünkü o da senden hoşlanabilir.
Ama resmi davranmayı seçiyor.
İşte bu sadakattır.

Bak yine diyorum hoş bulabilirsin ama bu konuda ne yapacağın sadakati mi sadakatsizliği mi seçeceğin senin elinde.

Çünkü herkesin kafa yorup, ciddi anlamda anlamaya çalışacağı şeyler değil.

Çünkü bu başına gelmeseydi muhtemelen sen de aynı şeyleri yazıyor olurdun

Hiçbir zaman bir insanın bakış açısından bakmayı, oturup da anlamayı denemiyoruz.

Varsa yoksa yaftalamak, karalamak, dedikodu yapmak.

Neyaptım ben ya unutmak için sorduğum şeyler neden bukadar tiksindirici

"Eşim beni önceden aldatmıştı ayrı bir telefon yakaladım.dayağınıda yedim herşeyini çektim"

Neden???
Bu arada tiksinme sebebim başkasından hoşlanmış olman değil kesinlikle.
Bu kadar şey olup dururken o evde ve evlilikte bir çocuk büyütüyor olman.Kocan olacak tipe ise zaten laflarım burdan köye yol olur...

Haklısın ben bile kendime inanamazken insanların anlamasını beklemiyorum ama kendime geldim tokat gibi çarptı

Haklısın ben bile kendime inanamazken insanların anlamasını beklemiyorum ama kendime geldim tokat gibi çarptı

aşk çok abartılıyor.
insan hayatında bir sürü insanı sevebilir.
mühim olan seninle uyumlu, saygılı ve dürüst bir insanla olabilmek.
senin eşinde de bu adamda bunlar yok.

o yüzden ikisini de es geç derim.

zaten aşk nadir değil, bulursun
dışarda kuyruk halinde adam var

Ben durumunuzu öyle tiksindirici bulmadım, hoş değil elbet ama çarmıha gerilecek bir durumunuz yok. Bir kadın olarak hem aldatılmak hem ilgisizlik gibi sebeplerle boşluğa düştüğünüzü ve bu kişinin aslında herhangi bir çaba da göstermeden sizi heyecanlandırdığını anlıyorum. Siz bu heyecanın etkisinde kalmışsınız. Hayatınıza sırf bu heyecan renk getirmiş, psikolojinizin bir nevi kendini mutlu etmek için yarattığı bir serap.

Direk boşan diyenleri anlamakla birlikte tavsiyenin uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum, evlilik bence ciddi bir kurım olduğu gibi uzun vadeli düşünülmesi gereken, bazı krizleri atlatacak güçte bir yapı olması gerekir.

Taraflardan birinin aklının karışması boşanma için yeterli bir etken değil. Belki kafanızda ölçüp tartıp kocanızı ve yuvanızı seçeceksiniz belki de hayatınıza yeni bir sayfa açmayı. Ben bir tartma aşamasında olduğunuzu düşünüyorum.

Herhangi bir eyleme geçmemişsiniz, düşünce suçu sizinki:)

Sadece şunu önerebilirm, o kişi hayallerinizde o kadar etkileyici, gerçek hayatta -şayet birlikte olursanız- şuan kafanızda büyüttüğünüz gibi biri değil. Tadında bırakmak en iyisi, üzerine hayal kurmayın, daha çabuk unutursunuz.

Ne bekliyorsunuz ki? Adam delikanliymis da evli bir kadin oldugunuzu bildikten sonra vazgecmis. Sizde bi anlik bosluga dusmussunuz, esiniz sizi aldattigi icin. Esinjz sizi aldatti diye sizde bu durumu Masumane gormemelisiniz. Yol yakinken daha fazla günaha girmeden uzak durun bence. Eğer cok asiksaniz esinizi aldatmadan bosanin, ne yaparsanız yapin. Bi anlik seytana uymayin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…