Yasak aşk

A
amin çok teşekkürederim size Allah razı olsun

A
Allah razı olsun gerçekten kendime geldim

Normalde bu tip durumlar
Çok haklısın arkadaşim. .dışardan davulun sesi hoş geliyor arkadslara. .kinamayin kinadiginiz şey başınıza gelnedikce olnezsiniz .....

Evli kadının resimlerini begenmek ne demek ya
Esi dostu degil hicbir seyi degil
Adam bende süphe uyandırdı, ama yanlıs oldugunu anlayıp konu sahibinden önce vazgecti bence.

A

Allah razı olsun gerçekten kendime geldim
Senden de razi olsun ve hep adim dahi atarken dusun Allah bu yaptigimdan razi olur mu bu soruyu kendine hep sor kardeşim uc gunluk dunyevi hevesler icin ebedi hayatini yakma dunyaya gelme amacimiz ask bocek degil sinav iste imtihanlar btmez sen gecmeye bak

Evli kadının resimlerini begenmek ne demek ya
Esi dostu degil hicbir seyi degil
Adam bende süphe uyandırdı, ama yanlıs oldugunu anlayıp konu sahibinden önce vazgecti bence.

Evet haklısınız eşi dostu filan değil de ekleyince nezaketen de beğenmiş olabilir. yanlış olduğunu da anlamış olabilir.

Ah kardeşim normal gelse paylaştırmıyorum ya kendime çok kızıyorum ağlıyorum kendimden utandığım için

Allah razı olsun doğru diyosun eşime dedim halbuki çok ilgisiz bırakıyorsun diye ama bu benim suçum.eşim benimle hiç konuşmuyor çocukla ilgilenmiyor aramıyo.ben dışarda çok ilgi görüyorum ama inanın muhatap bile olmuyorum aklıma giren kişi çocuğumu çok seviyo oynuyor ondan sanırım sanki bulamadığım herşeyi ona yükledim hayal ettim aşık oldum ama çok sarstı bu konuşmalar aklımı başıma alıcam

Nerde konu çok merak ettim

bakın işte düzgün düzgün konuşulursa konu sahibi de hatasını anlıyor. hatasından dönüyor. Allah rızası için diyorum şu laflara üsluba biraz dikkat edilsin. böyle yaparak yanlış yola sevkedersiniz.

heee evli barklı halinle sana adamı tavlaman için tavsiyeler mi verilmesini bekliyorsun

şimdi amacın ne ???

eskiden çok ilgiliydi de birden soğudu falan filan

Arkadasım kimse kimseyi kınamamalı. Herkes hata edebilir. Nolur nolur yapma hata eşin yapmış hata ya boşan hayatına bak ya da bu yola sapma. Düşündün mü olsa saparsan eşinden ne farkın kalcak kı ya. Bak burada sorduguna gore sen de bir akıl istemişsin sinmemiş içine. Unut nolur yapma bu hatayı sakın çok büyük hata olur. Aslında evliliğinde mutlu olsan zaten düşünmezsin mutsuzda olsan sakın düşünme yakışmaz sana silkelen dua dua et kendine gel. Engel olamazsan boşan ve yoluna bak olur mu ? umarım hayırlı olan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…