Yok kocamla aram iyi ama aklım kaydı doğru diyorsunuz fazla konuşmamak lazım teşekkürler
Nekadar güzel yazdınız aklım başıma geldi ben böyle bişeyi seçersem kendi vicdanım beni rahat bırakmaz teşekkürlerÇok anormal bir şey değil.
Hep yazdım yine yazacağım, insan tek eşli değildir.
Tek eşli olmayı seçecek iradesi, aklı vardır.
O kadar.
O yüzden şu aşamada birinden hoşlanabilirsin.
Ama bunu yapıp yapmamak senin elinde.
Ortada sadakata bir tehdit oluşmadan, sadakat davranışı oluşmaz zaten.
Steril bir ortamda sadakat görünmez.
Bilmem anlatabiliyor muyum?
Ancak burada enteresan olan, senin neden ilgisi kesildi diye düşünmen.
Resmi davrandı diye düşünmen.
Çünkü o da senden hoşlanabilir.
Ama resmi davranmayı seçiyor.
İşte bu sadakattır.
Bak yine diyorum hoş bulabilirsin ama bu konuda ne yapacağın sadakati mi sadakatsizliği mi seçeceğin senin elinde.
Nasıl tedavi olurum ya beni yek etkileyen şey çocukla devamlı oynaması oldu çünkü eşim çok ilgilenmiyor istiyorumki onunla oyun oynasın masal anlatsın ben söylemeden parka götürsün bunlar onda var diyemi bilemedim ama çocuğuma zaten bunları yaşatmak istemiyorum böyle köyü bi anne olamam acaba doktora gitsem ilaçmı yazar çok yeşekkürler
Çok teşekkürler yaptığımın nekadar yanlış olduğunu anladımNe bekliyorsunuz ki? Adam delikanliymis da evli bir kadin oldugunuzu bildikten sonra vazgecmis. Sizde bi anlik bosluga dusmussunuz, esiniz sizi aldattigi icin. Esinjz sizi aldatti diye sizde bu durumu Masumane gormemelisiniz. Yol yakinken daha fazla günaha girmeden uzak durun bence. Eğer cok asiksaniz esinizi aldatmadan bosanin, ne yaparsanız yapin. Bi anlik seytana uymayin lütfen.
Neyapıcam peki ben annemle babam ayrılırken mahvoldum ona Nasıl yaşatıcam gerçekten hiç kolay değilsenin tedavi olacak bir rahatsızlığın yok
kendinde bir hastalık araman bile bir kaçış
SIKINTILARINDAN KAÇMA
tek çözüm bu
Bunun farkina varmaniz bile cok güzel. Rabbim daima yaninizda olsun...Çok teşekkürler yaptığımın nekadar yanlış olduğunu anladım
Ben durumunuzu öyle tiksindirici bulmadım, hoş değil
elbet ama çarmıha gerilecek bir durumunuz yok. Bir kadın olarak hem aldatılmak hem ilgisizlik gibi sebeplerle boşluğa düştüğünüzü ve bu kişinin aslında herhangi bir çaba da göstermeden sizi heyecanlandırdığını anlıyorum. Siz bu heyecanın etkisinde kalmışsınız. Hayatınıza sırf bu heyecan renk getirmiş, psikolojinizin bir nevi kendini mutlu etmek için yarattığı bir serap.
Direk boşan diyenleri anlamakla birlikte tavsiyenin uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum, evlilik bence ciddi bir kurım olduğu gibi uzun vadeli düşünülmesi gereken, bazı krizleri atlatacak güçte bir yapı olması gerekir.
Taraflardan birinin aklının karışması boşanma için yeterli bir etken değil. Belki kafanızda ölçüp tartıp kocanızı ve yuvanızı seçeceksiniz belki de hayatınıza yeni bir sayfa açmayı. Ben bir tartma aşamasında olduğunuzu düşünüyorum.
Herhangi bir eyleme geçmemişsiniz, düşünce suçu sizinki:)
Sadece şunu önerebilirm, o kişi hayallerinizde o kadar etkileyici, gerçek hayatta -şayet birlikte olursanız- şuan kafanızda büyüttüğünüz gibi biri değil. Tadında bırakmak en iyisi, üzerine hayal kurmayın, daha çabuk unutursunuz.
Amin sağolunBunun farkina varmaniz bile cok güzel. Rabbim daima yaninizda olsun...
Neyapıcam peki ben annemle babam ayrılırken mahvoldum ona Nasıl yaşatıcam gerçekten hiç kolay değil
Eskiden yedim evet ama bidaha asla dedi ve bende inanıyorum boşanmak kolay değil bizzat yaşadımTiksindirme kelimesini kullananlardan birisi olduğum için yanıtlama ihtiyacı hissettim.
Yazdıklarınızın çoğuna katılmakla beraber yukarıdaki mesajıma tam olarak neden tiksindiğimi yazdım.
Ayrıca bilmiyorum tam olarak okudunuz mu ama konu sahibinin eşi, bu kadını hem aldatmış hem de dayak atmış,dövmüş.
Bu öyle bir kafa karışıklığı durumu değil, kadın evliliğinde hem aldatılmış hem de şiddet görüyor.Ben ortada kriz atlatacak bir evlilik görmüyorum.
Tiksinme nedenimi yineleyeyim, doğal olarak kocasına olan aşkı bittiği halde,bu kadar şey olup dururken hala dayak yiyor sanırım o evde ve evlilikte bir çocuk büyütüyor olması.
Eskiden yedim evet ama bidaha asla dedi ve bende inanıyorum boşanmak kolay değil bizzat yaşadım
Tiksindirme kelimesini kullananlardan birisi olduğum için yanıtlama ihtiyacı hissettim.
Yazdıklarınızın çoğuna katılmakla beraber yukarıdaki mesajıma tam olarak neden tiksindiğimi yazdım.
Ayrıca bilmiyorum tam olarak okudunuz mu ama konu sahibinin eşi, bu kadını hem aldatmış hem de dayak atmış,dövmüş.
Bu öyle bir kafa karışıklığı durumu değil, kadın evliliğinde hem aldatılmış hem de şiddet görüyor.Ben ortada kriz atlatacak bir evlilik görmüyorum.
Tiksinme nedenimi yineleyeyim, doğal olarak kocasına olan aşkı bittiği halde,bu kadar şey olup dururken hala dayak yiyor sanırım o evde ve evlilikte bir çocuk büyütüyor olması.
kar zarar hesabı yap
böylesi daha mı iyi yani
annesi dayak yesin, aldatılsın
o çocuk da bunların içinde büyüsün
Evet eşim düzeldi ama sanırım bende bazı duyguları öldürdü eşimkar zarar hesabı yap
böylesi daha mı iyi yani
annesi dayak yesin, aldatılsın
o çocuk da bunların içinde büyüsün
Teşekkürederim gerçekten öyle bazı duygular öldüğü için bunları yaşıyorum sanırım Onuda gerçekten engellicem öyle bi söğüdümle şu anSizin mesajınıza doğrudan atıf değil, lütfen yanlış anlamayın, cevapların çoğu konu sahibinden neredeyse tiksinerek yazılmış, midem bulandılar, ne biçim insansınlar falan, ben onu tanımlak için tiksinme kelimesini kullandım :))
Tuhaftır sürekli dayak yiyen, aldatılan, aşağılanan, suça konu edilen kadınların bazıları boşanmayı tercih etmeyebiliyor, herkesin kendince sebepleri ve korkuları oluyor. Boşanma kararı çok ciddi bir karar bana göre, ipleri koparmak öyle kolay olmuyor. Bir de çocuk için en iyisinin bu çiftin boşanması olacağının da garantisi yok, boşanma durumu daha kötü hale getirebilir, şuan bir yorumda bulunmak için erken. Belki hem konu sahibi hem de kocası yıllar geçtikçe değişecek, belki aşkla değil ama yaşam ortağı olarak birbirlerine saygı duymaya başlayacak, zamanla harika ebevynler olacaklar, bilinmez...
Ben boşanma ihtimalini düşünmek için erken olduğunu düşünüyorum, nacizane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?