Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Evet tüp bebek meselesi bu olasılığı ortadan kaldiriyor. Yoksa nisan ayında doğum yapmış konu sahibi tam örtüşüyordu.
Konu sahibini daha önceden takip ediyordum tüp bebekten ötürü.Uzun süre o da tüp deneyip çocuk sahibi olamayan bir arkadaşımızdı çok şükür onun yeni bebeği oldu.İnşallah bu konunun hiçbir yerinde değildir kendisi.Gerçekten talihsiz bir açıklama yapmış kendisine hiç yakışmadı.Ama bu şekilde hırslı hırslı yazması gerçekten de çok yakını olduğunu çağırıştırdı bana da.yoksa ben niye başkasının birlikte olduğu kadına iffetsiz diyeyim ki.Sanki bi kuyruk acısı gibi.bilemedim keşke gelse de açıklasa.

Lütfen gülmeyin adam o kadar saf ki haberi olmadan cocugu oluyo komplo kurmuslar komplo
Töbeler olsun ne günlere kaldık yaknda utanmasalar kadin kendi kendine hamile kaliyo dicekler nedir bu erkekleri bu kadar savunmaya iten şey bi anlasam.

Sizin gibi kadınlar yüzünden kadına şiddet bitmiyor o çocuğu senin iffetsiz akraban yaptı. Bir de konu açıyorsun üzerine vazife gibi. Kadın sucsuz değil en azından kadın içindeki cana kıyamamış senin iffetsiz akraban hem eşine hem bu kadına hem çocuğa kıymış. Tüü onun suratına

Sadece kadın mı iffetsiz???

Aa kendi kendine kalmamış mı kadın :O bir yaşıma daha girdim çok iffetli adam ya böyle insanlar hayatta var mı böyle erkekler kaldı mı ah ah adama iftira atıyorlar iftiraaaa ! erkeklere şiddete hayır ! namuslarını korumalıyız bu iffetsiz kadınlardan hem kendi kendini hamile bırak hemde ondan oldu çocuk de oysaki adam evli yapamaz öyle birşey hep iftira hep.

Yaparken kendinde hak bulduysa, doğduktan sonrada bakmayı hak görsün beyfendi.. evliyken baskasını hamile bırakmak ne demek? Eşi boşasın onu hatta lütfen söyleyin. Böyle cirkin seylerin üstünü akraba adı altında kapatmaya calısmayın..

Bence konu başlığını yasak ilişkiden çocuğu olan yakın akrabam olarak açsaymışsınız keşke, o kadın kendi kendine hamile kalmadı ya, başlıkta bile karşı tarafa yüklenmişsiniz, zihniyetinize.....................

Bacilaaa yazıyorsunuz ama kimse tinlamiyor gitmiş bile konu sahibi

Manken ece gürsel’in ablasının vakasını çağrıştırdı konunuz bana. Ablası başka evli bir adamdan 2 çocuk yaptı. Adam 30 yıllık evli bir çocuğu var. Adam açıklamasında diyor ki mankenin ablası için. Beni bayılttı spermimi aldı çocuk yaptı hiçbir şeyden haberim yok diyor..... böyle bir açıklama olabilir mi?

İffetsiz kadın ne demek? Kadın iffetsiz adam iffetsiz değil mi? Sabırlar dilerim.

Yalnız adamın haberi yok ya o nasıl oluyor ki yok adam ilişkinin neresinde onu anlamadım bana adam kadınla bile isteye ilişki yaşamış dikkat etmeyip hamile bırakmış sonra saf ayağına yatmış bir n.mussuz gibi geldi ve baya olayın başrolünde gibi de konu sahibi siz bu olayın hangi üyesi oluyorsunuz?

Kabul etmese ne değişecek?
O çocuğun o adamın çocuğu olduğu gerçeği değecek mi?
Karısını enayi yerine koyup aldattığı gerçeği değişecek mi?
Mahkeme "tamam hadi gönlün olsun kabul etme" dese tüm yaşananlar silinecek mi?

Birbirine gücü yetmeyen insanların gücü el kadar çocuğa yetiyor herhalde.
İnsanlar o çocuğun kimin olduğunu bilmese, karısını aldatan "iffetsiz" adam ve kocasına toz kondurmayıp ihaneti sindiren karısı bir çocuğun hakkını yese sorun yok sanırım sizin için.
Nick altı yazınıza ters işler peşindesiniz.

Son düzenleme:
Anlamadım ki niye test yaptırıyo madem istemiyorsa? Bir de ikisi de alçak da kadının başkasından olan çocuğu eşininmiş gibi esini kandırması da daha büyük alçaklık.
Ama dediğim gibi çok kısa yazılmış ben bu olayı anlamadım.

Konu sahibi cevap vermeyi düşünüyor musun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…