Konu sahibini daha önceden takip ediyordum tüp bebekten ötürü.Uzun süre o da tüp deneyip çocuk sahibi olamayan bir arkadaşımızdı çok şükür onun yeni bebeği oldu.İnşallah bu konunun hiçbir yerinde değildir kendisi.Gerçekten talihsiz bir açıklama yapmış kendisine hiç yakışmadı.Ama bu şekilde hırslı hırslı yazması gerçekten de çok yakını olduğunu çağırıştırdı bana da.yoksa ben niye başkasının birlikte olduğu kadına iffetsiz diyeyim ki.Sanki bi kuyruk acısı gibi.bilemedim keşke gelse de açıklasa.Evet tüp bebek meselesi bu olasılığı ortadan kaldiriyor. Yoksa nisan ayında doğum yapmış konu sahibi tam örtüşüyordu.
Yok artikHemde hukuki bölümüne konu açmış zinanın hakkını arıycak heralde allah bilir aklıda o adamdan almıştır
Lütfen gülmeyin adam o kadar saf ki haberi olmadan cocugu oluyo komplo kurmuslar komploE tabiki ne kadar iffetli bir adam görmüyor musunuz evliyken aldatıp üstüne çocuk yapıyor ve haberi olmuyor iffetsiz kadının ortaya çıkıp onu suçlaması falan saçma yani tek başına yapmış etmiş kadın sonuçta adam ne yapmış ki aa ! Çok iffetli bir adam maşallah böyleleri varmıymış ya
Iffetli adamiffetsiz kadin
Sadece kadın mı iffetsiz???Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Aa kendi kendine kalmamış mı kadın :O bir yaşıma daha girdim çok iffetli adam ya böyle insanlar hayatta var mı böyle erkekler kaldı mıLütfen gülmeyin adam o kadar saf ki haberi olmadan cocugu oluyo komplo kurmuslar komplo
Töbeler olsun ne günlere kaldık yaknda utanmasalar kadin kendi kendine hamile kaliyo dicekler nedir bu erkekleri bu kadar savunmaya iten şey bi anlasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?