Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Ben de aynı şekilde düşündüm bir insan neden akrabasıyla ilgili böyle bir konu açar yani ortada doğru düzgün soru da yok sadece dedikodu için yazılan bir konu. Açıp gitmiş zaten.
Bence Adamda iffetsiz falan dendiği için gitti.Bence Adam akrabası değildi

Valla bu hikayede 3 adet iffetsiz var .

1)adam 2) evli adamın sevgilisi 3 ) boynuza ve başkasından çocuğu olmasına rağmen boşanmayan adamın karısı.

Ayrıca madem içine boşalıyorsun eşşekler gibi de gidip nüfusuna alacaksın.

Boşuna mızmızlanmayın.

Kadın evli olmadığı birini baba olarak gösteremez ama kan bağını kanıtlamaları gerekir, ama tabi testi iliskisi olan adamın(ş.siz yakın akraba) kabul etmesi lazım. Bence kadın direkt kimlikte baba olarak kocasini yazdirmiş, evli olduklari için kanitlamasina gerek yok.

İffetsiz kadin namuslu erkek öyle mi kusura bakmayın da akrabanız erkek kişisi de ahlaksizsin teki bir de böyle bir şeyi bir kadın yazıyor şaka gibi

Ya bir de şu var, kadın aşk çocukları bunlar diyor.. Adam nikahlı karısında yaşıyor. Adam dede yaşında ama eşi ve sevgilisi güzel yani... Adam bence rüyadan uyanamıyor
Eşi ve sevgilisi birbirine çok benziyor ya,evet Adam çok yaşlı bir tanede oğlu var nikahlı karısından,ondan bile hiç utanmıyor ya

O kadın iffetsiz. Akrabanız olan adam da pek şerefli pek namuslu bir adammış

Aklıma geçen gün magazine düşen bir olay geldi güya adamı arabada bayıltıp spermlerini çalmış bir manken ve öyle hamile kalmış adamın eşinin anlattı tam olarak bu

Merak ettim bu konuyu ama googleda nasıl aratsam karar veremedim

Binde bir ihtimal de olsa, hikayede gerçekten aldatılmış evli bir kadın olduğunu varsayarak cevap veriyorum;
Anladığım doğruysa, akrabanız hanımın kocasının birlikte olduğu kadın evliymiş, bu ilişkiden hamile kalmış ve çocuğu başka bir adamla halen evliyken doğurmuş.
Otomatik olarak o bebek artık o kadın ve o kadının nikahlı kocasının çocuğu.

O kadının kocası, bu çocuk benden değil deyip soybağının reddi davası açmadığı sürece de öyle kalır.

Muhtemelen bu insanların ikisi de bir yandan evliliklerini memnuniyetle sürdürüp, diğer yandan da eşlerini aldatıyor oldukları için, evli kadının kocasına dönüp de, "Hububettin'ciğim kucağında pışpışlayıp gezdirerek gazını çıkardığın oğlun/kızın aslında senin değil" diyeceğini sanmıyorum.
Çocuk Hububettin ile eşinin çocuğu olarak büyür.

Akrabanız hanım rahat olsun, kıymetli evliliğinin huzurunu kaçıracak bir şey yok yani... Bir tek, kocişinin metreslerinin evli kadınlar olmasına dikkat etsin ki, böyle kazalar olduğunda o bebekler başka adamların nüfusunda yaşasın gitsin. Ha, bir de kocişini eve bağlamak için hemen bir çocuk daha yapsın. Bu iffetsizlerin birine kapılıverir adam, kadıncağız kocişsiz kalır yoksa maazallah.

Son düzenleme:
İffetsiz kadın derken ? Tek başına zorla mı yapmus çocuğu adama tecavüz mu etmjs? Şerefsiz adam diyemiyosun da DNA da onun çıksa da kabul etmiycekmis.bide. bı tarafını tutsaydi o zaman !!! DNA testinde çıkarsa kabul etnek zorunda çatır çatır da mirasına da hak sahibi olur nafaka da alır oh olsun çocuk yapmanın bı bedeli var kusura bakmasın bu suç tek kadının değil

Konu eğer gerçekse, bu pek iffetli! yakın akraba çevresinde, adam bir hata yapmis birlikte olmuş kadın korunmamış bizim iffet abidemize komplo kurmuş, zaten düzgün bir kadın olsa kocasını aldatmazdı lafları döndüğüne eminim.

Birde karısından asla ayrılmak istemiyormuş, yuvasını düşünüyor adamcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…