- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Müthiş bir hayal gücüO yazılanları da adamın nikahlı eşi yazmış mış,
Bence Adamda iffetsiz falan dendiği için gitti.Bence Adam akrabası değildiBen de aynı şekilde düşündüm bir insan neden akrabasıyla ilgili böyle bir konu açar yani ortada doğru düzgün soru da yok sadece dedikodu için yazılan bir konu. Açıp gitmiş zaten.
Ya bir de şu var, kadın aşk çocukları bunlar diyor.. Adam nikahlı karısında yaşıyor. Adam dede yaşında ama eşi ve sevgilisi güzel yani... Adam bence rüyadan uyanamıyorMüthiş bir hayal gücü
Benim anladığım yasak iliski yasayan 2 kisi var.
Kadin hamile kalmis iliskiye girdiginin adina kimlik cikartmis cocuga. Simdi iliskiye girdigi adam karimi seviyorum çocuğu kabul etmem diyecekmis. Ben boyle anladim. Diger iliskiye girilen kadinin kocası konuda yer almiyor gibi ama bilemedim
Eşi ve sevgilisi birbirine çok benziyor ya,evet Adam çok yaşlı bir tanede oğlu var nikahlı karısından,ondan bile hiç utanmıyor yaYa bir de şu var, kadın aşk çocukları bunlar diyor.. Adam nikahlı karısında yaşıyor. Adam dede yaşında ama eşi ve sevgilisi güzel yani... Adam bence rüyadan uyanamıyor
Aklıma geçen gün magazine düşen bir olay geldi güya adamı arabada bayıltıp spermlerini çalmış bir manken ve öyle hamile kalmış adamın eşinin anlattı tam olarak bu
Bingo, aynen öyleEşi ve sevgilisi birbirine çok benziyor ya,evet Adam çok yaşlı bir tanede oğlu var nikahlı karısından,ondan bile hiç utanmıyor ya
Spermleri çalınan adam yaz o kadar net,Merak ettim bu konuyu ama googleda nasıl aratsam karar veremedim
Spermlerimi çaldılar iddiası yazın çıkıyorMerak ettim bu konuyu ama googleda nasıl aratsam karar veremedim
İffetsiz kadın derken ? Tek başına zorla mı yapmus çocuğu adama tecavüz mu etmjs? Şerefsiz adam diyemiyosun da DNA da onun çıksa da kabul etmiycekmis.bide. bı tarafını tutsaydi o zaman !!! DNA testinde çıkarsa kabul etnek zorunda çatır çatır da mirasına da hak sahibi olur nafaka da alır oh olsun çocuk yapmanın bı bedeli var kusura bakmasın bu suç tek kadının değilYakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Spermleri çalınan adam yaz o kadar net,
Spermlerimi çaldılar iddiası yazın çıkıyor
Yazık adamın hiçbir seyden haberi yok, büyük ihtimalle karısı adamın adına instagram hesabı açmış aşk fotoğrafları paylaşıyor]
Adam da cidden öyle hep başı önde ama ne canlar yakıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?