- 3 Şubat 2018
- 26.056
- 112.129
- 598
Arkadaşlar konu sahibine çok yüklenmişsiniz. Unutmayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Ya iffetsiz kadının biri de gelip sizin babanıza, erkek kardeşinize, kocanıza bunu yapsa siz de çare aramaz mısınız? Baksanıza masum, saf, tertemiz, melek gibi adama neler yapmışlar. Namusunu kirletip tohumlarını almış, çocuk yapmışlar. Belki de adamcağızı uyutup spermlerini elektrik süpürgesiyle vakumlamıştır o kadın.iffet abidesi, namus timsali erkek akraba ne acılar çekmiştir asgafafaafsa
Yani şükredemiyorum halimize bile hindistanda değiliz ama şükür diyorum ama ülkemin halide feci. Hindistanda yada arap ülkelerinde falan kadınlar değersizdir. Hindistanda dizide görmüştüm ama köylerde çoğunlukla erkek oturur yer kadın artıklarını yer erkeğin diye bişe izledim gerçekten öyleymiş ne temizlik ne bişey biliyorlar kadınlar sadece temizlik ve yemek yapıyor orada erken yaşta evlendirilmekte cabası neyse ki atam bize seçme seçilme hakkı verdide biraz ileriye gittik ama şimdi durumumuza bakıyorumda artık gerilerdeyizHiç anlamıyorum bu zihniyeti. Anlamak da istemiyorum. Eşine ve misafirlerine yemek hazırlayıp kendi aç kalan bir kadından "biz kadınlar ne olsa yeriz, erkekler öyle mi, özenmek lazım" diye bir cümle duymuştum yakın zamanda. Bu bile hem çok üzdü hem çok sinirlendirdi.
Hem erkekleri gereksiz yüceltirler hem de onları çok kolay kandırılabilen, manipüle edilebilen, iradesine hakim olmayı beceremeyen biri olarak görürler. İşlerine nasıl gelirse... Bu ne yaman çelişki
Sadece kadın mı iffetsiz?Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Ağzınıza sağlık... Kadın tecavüz etti belki,Ha kadin iffetsiz sizin ki iffet abidesi
adam dava açsın kadına iffetimle oynadı namusumu kirletti diyeAğzınıza sağlık... Kadın tecavüz etti belki,
niye maltepe köprüsü .öğrenciyken maltepe pazarına giderdik kapanmış şimdi .oralar bozuldu mu yav niye maltepeeeeArkadaşlar kocanızı iyi saklayın, yarın öbür gün kocanız evde uyurken iffetsizin biri gelir kocişinize tecavüz eder çocuk peydahlar Allah muhafaza, her gün duyuyoruz böyle şeyler. Gariban kocalar da hiçbir şeyden habersiz baba olurlar falan dağlara taşlaraÖzellikle Maltepe köprüsünden geçerken siper olun kocişinize
'Maltepe köprüsünden geçerkene eterle beni bayıltıp spermlerimi çaldılar, ben eşimi aldatmadım' diyen bi kartoloz bey vardı ordan şaaptımniye maltepe köprüsü .öğrenciyken maltepe pazarına giderdik kapanmış şimdi .oralar bozuldu mu yav niye maltepeeee
Evet akrabaniz iffet abidedi bir erkek çünkü,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,
Ay aynen benim de aklıma o geldi. Bir de şey falan demiş adam, beni Maltepe köprüsü üzerinde bayılttı spermlerimi çaldı. Sanki cebinden para çalmış gibi. Adamla kadının (Ece gurselin ablasının yani) boy boy fotoğrafları var zaten aile fotoğrafları çocuklarıyla birlikte yılbaşında tatilde orada burada 6-7 senedir zaten birliktelermis.. kesin o açıklamayı adamın karısı falan yazdı sinirinden ya da küçük kızı yazdı yoksa böyle bir sacmalık mümkün değilManken ece gürsel’in ablasının vakasını çağrıştırdı konunuz bana. Ablası başka evli bir adamdan 2 çocuk yaptı. Adam 30 yıllık evli bir çocuğu var. Adam açıklamasında diyor ki mankenin ablası için. Beni bayılttı spermimi aldı çocuk yaptı hiçbir şeyden haberim yok diyor..... böyle bir açıklama olabilir mi?
İffetsiz kadın ne demek? Kadın iffetsiz adam iffetsiz değil mi? Sabırlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?