Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Dna sonucu istesede istemesede o soyismini vermek zorunda .

İffetsiz kadın, iffetsiz adam....

Evet kimlik çıkartmış kocasına heralde dallas gibi konu

İffetsiz bir kadınla ilişikiye giren ve bu kadından fersah fersah iffetsiz olan erkek kişisi haltı yemeden önce düşünecekti bunları. Evli bir adam olarak başka bir kadınla ilişkiye gir, hamile bırak sonra da yediği naneden her türlü kaçmaya çalışıp bütün sorumluluğu kadına yükle. Yok öyle bir dünya, çocuk gerçekten onun ise paşa paşa kabul edip sorumluğunun yarısını alacak.

Boşuna onca bela gelmiyor başımıza ayrılmak istemiyor madem ne diye gidip elin karısıyla zina yapıyor Rabbim hidayete erdirsin ne diyelim elbette bu günahın bir bedeli olacak yap sıyrıl yok öyle dünya

Arkadaşlar konu sahibine çok yüklenmişsiniz. Unutmayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Ya iffetsiz kadının biri de gelip sizin babanıza, erkek kardeşinize, kocanıza bunu yapsa siz de çare aramaz mısınız? Baksanıza masum, saf, tertemiz, melek gibi adama neler yapmışlar. Namusunu kirletip tohumlarını almış, çocuk yapmışlar. Belki de adamcağızı uyutup spermlerini elektrik süpürgesiyle vakumlamıştır o kadın. iffet abidesi, namus timsali erkek akraba ne acılar çekmiştir asgafafaafsa

Ah iffetsiz akrabanız ve iffetsiz kadının yediği b.kun bedelinin zavallı sabiye kalması yürek burkucu

Yanlışlıkla beğenmedim tuşuna basıp geri çektim jfgkfgkfgk sonra baktım ki biri beğenmemiş inşallah yanlışlıkla beğenmemiştir

Ben de bilemedim
Konu sahibinin yerine koydum kendimi, erkeği suçlayacak halim yoktu. İzahı olmayanın mizahı hesabı
Yani ! burada erkek mi suçlu dimi Allah aşkına ! kadın keni kendini hamile bırakıp adama iftira atıyor kimse olayı anlamadı konu sahibini suçluyor oysa ne kadar iffetli namuslu evli bir erkek o ayıp ayıp erkeklerin ırzına göz dikiyorlar nezaman bitecek erkek şiddeti !

İffetsiz kadın lafından sonra konu sahibinide tutup duvara çakasım geldi.

Çünkü erkek yaparsa nefisciğine yenilmiş, şeytancığa uymuş, kadın yaparsa iffetsiz.
Ay çok sinirlendim gece gece sen sabır ver Allahım

Karısının böyle düşündüğüne kalıbımı basarım

sinirden yorum düzenlemeye çalışırken o yaptığım yorumun yarısını silmişim.

Karısının böyle düşündüğüne kalıbımı basarım
Yani karısının ayrılmamasını kınamıyorum kocasınız belki seviyordur yada dedikodu olur olur diye ayrılmak istemiyordur bu yüzden kadını suçluyorlar hep bir ağızdan çünkü kadının destekçisi yok alıştırılmış aldatılmaya ezilmeye erkeklere hizmete bu yüzden hemcinsini suçlu görüyor zihniyetleri şudur '' erkektir yapar!'' bu yüzden boşuna demiyorlar kadının düşmanı gene kadındır diye.

Hiç anlamıyorum bu zihniyeti. Anlamak da istemiyorum. Eşine ve misafirlerine yemek hazırlayıp kendi aç kalan bir kadından "biz kadınlar ne olsa yeriz, erkekler öyle mi, özenmek lazım" diye bir cümle duymuştum yakın zamanda. Bu bile hem çok üzdü hem çok sinirlendirdi.
Hem erkekleri gereksiz yüceltirler hem de onları çok kolay kandırılabilen, manipüle edilebilen, iradesine hakim olmayı beceremeyen biri olarak görürler. İşlerine nasıl gelirse... Bu ne yaman çelişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…