İffetsiz kadın, iffetsiz adam....Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Evet kimlik çıkartmış kocasına heralde dallas gibi konuKadın evli olmadığı birini baba olarak gösteremez ama kan bağını kanıtlamaları gerekir, ama tabi testi iliskisi olan adamın(ş.siz yakın akraba) kabul etmesi lazım. Bence kadın direkt kimlikte baba olarak kocasini yazdirmiş, evli olduklari için kanitlamasina gerek yok.
Boşuna onca bela gelmiyor başımıza ayrılmak istemiyor madem ne diye gidip elin karısıyla zina yapıyor Rabbim hidayete erdirsin ne diyelim elbette bu günahın bir bedeli olacak yap sıyrıl yok öyle dünyaYakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Çocuğa üzüldüm en çok ..Olaya bak rezalet.
Adamın eşine çok üzüldüm
Sana katılıyorum bebeği aldirsa kötü anne olacaktı doguruncada suç oldu adam kadın suçlu pis en masumu bebek benceHa kadin iffetsiz sizin ki iffet abidesi
Yanlışlıkla beğenmedim tuşuna basıp geri çektim jfgkfgkfgk sonra baktım ki biri beğenmemiş inşallah yanlışlıkla beğenmemiştirArkadaşlar konu sahibine çok yüklenmişsiniz. Unutmayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Ya iffetsiz kadının biri de gelip sizin babanıza, erkek kardeşinize, kocanıza bunu yapsa siz de çare aramaz mısınız? Baksanıza masum, saf, tertemiz, melek gibi adama neler yapmışlar. Namusunu kirletip tohumlarını almış, çocuk yapmışlar. Belki de adamcağızı uyutup spermlerini elektrik süpürgesiyle vakumlamıştır o kadın.iffet abidesi, namus timsali erkek akraba ne acılar çekmiştir asgafafaafsa
Yanlışlıkla beğenmedim tuşuna basıp geri çektim jfgkfgkfgk sonra baktım ki biri beğenmemiş inşallah yanlışlıkla beğenmemiştir
Yani ! burada erkek mi suçlu dimi Allah aşkına ! kadın keni kendini hamile bırakıp adama iftira atıyor kimse olayı anlamadı konu sahibini suçluyor oysa ne kadar iffetli namuslu evli bir erkek o ayıp ayıp erkeklerin ırzına göz dikiyorlar nezaman bitecek erkek şiddeti !Ben de bilemedim
Konu sahibinin yerine koydum kendimi, erkeği suçlayacak halim yoktu. İzahı olmayanın mizahı hesabı
Yani ! burada erkek mi suçlu dimi Allah aşkına ! kadın keni kendini hamile bırakıp adama iftira atıyor kimse olayı anlamadı konu sahibini suçluyor oysa ne kadar iffetli namuslu evli bir erkek o ayıp ayıp erkeklerin ırzına göz dikiyorlar nezaman bitecek erkek şiddeti !
Yani karısının ayrılmamasını kınamıyorum kocasınız belki seviyordur yada dedikodu olur olur diye ayrılmak istemiyordur bu yüzden kadını suçluyorlar hep bir ağızdan çünkü kadının destekçisi yok alıştırılmış aldatılmaya ezilmeye erkeklere hizmete bu yüzden hemcinsini suçlu görüyor zihniyetleri şudur '' erkektir yapar!'' bu yüzden boşuna demiyorlar kadının düşmanı gene kadındır diye.Karısının böyle düşündüğüne kalıbımı basarım
Yani karısının ayrılmamasını kınamıyorum kocasınız belki seviyordur yada dedikodu olur olur diye ayrılmak istemiyordur bu yüzden kadını suçluyorlar hep bir ağızdan çünkü kadının destekçisi yok alıştırılmış aldatılmaya ezilmeye erkeklere hizmete bu yüzden hemcinsini suçlu görüyor zihniyetleri şudur '' erkektir yapar!'' bu yüzden boşuna demiyorlar kadının düşmanı gene kadındır diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?