Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Burayi acikcasi ben de anlayamadim, cocuk yapilirken adamin nasil haberi olmayabilir ki
Aklıma geçen gün magazine düşen bir olay geldi güya adamı arabada bayıltıp spermlerini çalmış bir manken ve öyle hamile kalmış adamın eşinin anlattı tam olarak bu

bitek kadına iffetsiz demeniz hata başlı başına akrabanizda çok dürüst değil hani

Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis

O nasıl olcak peki tam olarak

Hakim: DNA testi positif, çocuğu nüfusuna almak zorundasın

Masum erkek akraba: Vallahi tillahi haberim yoktu hakim bey, benden habersiz peydahlamış ticivize uğradımmmmmmmm

Hakim: Çocuk senin çocuğun kardiş git başka yerde ağla

İffetsİz erkek akraban????

Her pisliği kadınlara yıkmanın bir bedeli var
Dna testinde onun çıkarsa nüfusuna almak ister misin diye sormuyorlar çok şükür
Çok iffetli akrabanız bundan sonra tohumlarına sahip çıksın bi zahmet

ay akrabanıza çok üzüldüm kadına bak sen adamın zorla ırzına geçmiş çocuk yapmış . Adamda dünyanın en namuslu insanı yazık olmuş

Müge anlı da vardı böyle Bi kadın kocam da kocam, kocanın yemediği halt yok

Kadının halini hiç yazan olmamış neden soy bağı talebinde bulunmamış , neden resmi nikahlı eşinin üstüne yazmış , o işler öyle sevişmek gibi kolay işlemiyor da ondan !
Avukat parası
Hastane parası
Boşanma avukatı
Akrabaların dedikodusu
Öz ve öz olmayan baba sorunu
Ay yazarken dahi yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…