yasak..

doredor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
72
6
1
37
Konum nedense kapatılmış. Geyik amaçlı açmamıştım. Bu surectede uyuyakalmışım lnsani ihtiyaç.

Tüm yorumlarınıza gerçekten tebessüm ettim.

Çok uzun bi hikaye kısa tutmaya özen göstericem.
Kendisi ne akrabam,ünlü,sabıkalı, yada hastam değil. Kendisi aynı apartmanda oturduğumuz, Birlikte çok çok zaman geçirdiğim arkadaşım. İkimizde bekarız. Onu tanıdığımda hayatımda hiç kimse yoktu. İlk görüşte aşktı, toydum,korkuyordum. Onun o yıllarda sevgileri odu. Ben şişman,diş teli olan bir kızdım. Sonra çok zayıfladım teller çıktı. Yurtdışına da çıktım orda geçirdim değişimimi. Döndüğümde açılmaktı niyetim artık özgüvenim tamdı. Açılamadım, daha çok görüşmeye başladık, arkadaşça. Birlikte spor basket deniz kenarında şarkılar ortak arkadaş grubu falan filan derken. Birgün kardeşiyle otururken beni öptü. Beynimden vuruldum. Dahası abisine, bana aşık olduğunu açıklamış, zoraki bir ilişki temeli atıldı. Oysaki okadar emindim ki artık duygularının karşılıklı olduğundan bunla ilgili de size bi kaç örnek vericem sonra. Geçenler de düğüne gittik, apartmandan birinin. Ve dans ederken "sevgilimle", abisi de kız kardeşiyle dans ediyordu. Erkek arkadaşım hadi kardeşimle dans edicem dedi. Ve eş değiştirdik, biz kaldık el ele nasıl gidiyor dedi, iyi dedim.. Ya senin dedim, iyi dedi.. Sonra arka planda çalan şarkıyla göz göze geldik çevirdim yüzümü. Şarkı söylesene dedim. Baktı gözümün içine o masmavi derin gözleriyle. Tamam dedi. Ve ne sen leylasin nede ben mecnun...şarkısını söylemeye başladı.

Son düzenleme:
Neresi orası Yeşilçam mı?
Kardeşi seni dank diye öpecek kadar hadsiz, sen ise eh hadi madem öptü sevgili olmaya hayır diyemem diyecek kadar pasifsin.
Diyemedin mi noluyor ben abini seviyorum diye? Çakamadın mı bi tokat sen beni nasıl öpersin diye? Kardeşiyle sevgili ol abisiyle dans et leyla ile mecnun olun sonra da yaşasın 14 şubat heyy

Ben bir şey anlamadım
Sizin sevgiliniz var ama siz başından beri sevgilinizin abisine mi aşıksınız?

Fazilet hanımın dizisi geldi aklıma. Baya sıkı takipteyimdirde
baya abisine asıksınız ve kardesiyle cıkıyorsunuz?
neden bu noktaya geldi? böyle hikayeler duyuyluyor duyulmuyor degil. kocasinin abisiyle kacti. Baldizina asik oldu kacti.
ama bu noktaya nasi gelinir ? dizilere mi özeniyorsunuz anlamiyorum
bastan acilmak varken bu kadar gizlemekde neyin nesi yahu

Hatam var yok diyemem. Ama kardesinin asik oldugu bi kiZi abi napsin. Yesilcam degil. Hayatin gercegi ergen de degiliz. Baya acidan icim icimi kemiriyo.

Hatam var yok diyemem. Ama kardesinin asik oldugu bi kiZi abi napsin. Yesilcam degil. Hayatin gercegi ergen de degiliz. Baya acidan icim icimi kemiriyo.
Amma da saçma yahu. Kardeşi öptü diye ne hemen çıkıyorsunuz madem kardeşi sevmiyorsunuz ittirip tokat filan atsaydınız. Kusura bakmayın ama çok saçma abiyi seviyorsunuz ama abi size bakmıyor bari kardeşle çıkayım demişsiniz...

Biliyorum o diziyi. Acilamadim bilmiyorum neden ama kalbim yerinde degil gibi atti her gorduumde

Arkadaşının abisine mi aşık olmak imkansız? Ben bunun neresinde imkansızlık var vallahi anlayamadım aşk romanlarını fazla mı okuyorsunuz fazla melankolik bir yapınız mı var bilemiyorum.

Edit: Ha sevgilinin abisine mi aşıksın? Çok karışık anlayamadım bir daha düzeltirsen sevinirim.

Yahu çocuk seni öptüğünde bassaydın tokadı,işim olmaz deyip çekip gitseydin.
Hadi yapamadın.sonra sevgili olmak nedir?
İşleri iyice "yasak" hale getiren bizzat sensin konu sahibi.
Adam kardeşinin "platonik aşık olduğu kıza" belki bakardı.
Ama şimdi kardeşinin "sevgilisisin" kim olsa bakmaz.

Bu kadar da saçmalamak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…