bu konuda malesef o islemiyor insana burda mantik devre disi kaliyor:)Hmm terzi kendi söküğünü dikemezmiş yani bugün de bunu anladık tekrardan :)
Isle ozel hayati karistirmak derler buna. Kurumsal bir sirkette destek veriyorum. Isim iyi takmayin kafaniza bunlari.
etmicem cunku ilerlemiyor iliski hep bahanem hazir cunkiİyi de sevmediği bir insanla nasıl sevgili olabiliyorsun ki nasıl sarılıyorsun nasıl öpüyorsun yani tarif etme tabi de içi almaz insanın
Hangi mantik :) mantik duygusal oldugunda devre disi olur.. sen dedigine gore duygusal olarakta bise hissetmiosun bu kardese.. ee niye birliktesin? Bu ne trajedi ya icim kanadibu konuda malesef o islemiyor insana burda mantik devre disi kaliyor:)
Aynen öyle hanım abla..yaşlılıkla alakası yok. İnsan saapamiyo bianBeyin çakralarım yandı da,abiye aşık ama kardeş sizi öptü demi..
Malum yaşlılık olunca empati yapamadım..
Ayrılsan mesela böyle birşey mümkün hayatta hani hatırlatayım da lazım olur.etmicem cunku ilerlemiyor iliski hep bahanem hazir cunki
Aynen öyle hanım abla..yaşlılıkla alakası yok. İnsan saapamiyo bian
vallahi zor durumdayim berbat telefon bu konuda :) anlasilmayan noktalari aydinlatabilirimBirde düzgün yazılsa bende yorulmayacağım yani,okuyup anlamaya çalışmakta işkence resmen:))
Telefona suçu niye atıyorsun yahu?vallahi zor durumdayim berbat telefon bu konuda :) anlasilmayan noktalari aydinlatabilirim
bende konulari telefondan yaziyorum daha hic anlamayan olmadiTelefona suçu niye atıyorsun yahu?
Gerekli yerlerde noktalama işaretleri kullanılsa ve olaylar güzelce anlatılsa anlaşılmayacak konu olmaz.
Kaç kişi anlamamış sence de suç telefonun mu o telefonu kullananın mı?
gercekten boyle mi olmus? anladiginiz icin tebrik ediyorum siziYani iki erkek kardeş ikiside sizden hoşlanıyor sizde büyük olana aşıksınız ama küçük olanla berabersiniz öylemi
Konum nedense kapatilmis. Geyik amacli acmamistim. Bu surectede uyuyakalmisim lnsani ihtiyac.
Tum yorumlariniza gercekden tebessum ettim.
Cok uzun bi hikaye kisa tutmaya ozen gostericem.
Kendisi ne akrabam,unlu,sabikali, yada hastam degil. Kendisi ayni apartmanda oturdugumuZ. Birlikte cok cok zaman gecirdigim arkadasim. Ikimizde bekariz. Onu tanidigimda hayatimda hic kimse yoktu. Ilk goruste askti toydum,korkuyordum. Onun o yillarda sevglileri geldi gecti. Ben sisman dis teli olan kizdim. Sonra cok zayfladm telleeer cikti. Yurtdisina ciktim orda gecirdim degismimi. Dondugumde acilmakti niyetim artik ozguvenim tamdi. Acilamadim daha cok gorusmeye basladik arkadsca. Birlikte spor basket deniz kearinda sarkilar ortak arkadas grubu derken. Bigun kardsiyle oturuken optu beni. Beynimden vuruldum. Dahasi abisine bana asik oldugunu aciklamis zoraki bir iliski temeli atildi. Oysaki okadar emindim ki artik duygularin karsilikli oldugundan bunla ilglide size bi kac ornek vericem sora. Gecenlerde dugune gittik apartmandan birinin. Ve dans ederken tam "sevglimle" abiside kiz kardesiyle hadi krdesmle dans edicem dedi. Ve biz kaldik el ele nasi gidiyo dedi iyi dedm.. Ya senin dedm iyi dedi.. Sonra arka planda calan sarkiyla goz goze geldik cevirdim yuzumu. Sarki soylesene dedim. Bakti gozumun icin o masmavi derin gozleriyle. Tamam dedi. Ve ne sen leylasin nede ben mecnun...
vallahi zor durumdayim berbat telefon bu konuda :) anlasilmayan noktalari aydinlatabilirim
Beyin çakralarım yandı da,abiye aşık ama kardeş sizi öptü demi..
Malum yaşlılık olunca empati yapamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?