yasak

Bedduaya bak tobe tobe orcun geldi aklıma

Konu sahibi sizede allah akıl versin. Inş hemen doğru yolu bulursunuz. . Çünkü sizde farkindasiniz ki yanlis yoldasinizt

Dua et evlerine ates salsin diye baslamadim nerden girip okuduysam sinirlerim zipladi zaten sancim var boyle konulari okuyarak dogurmayi planliyorum aslinda. Yoksa bu cocugun gelecegi yok

cocugu yok bız onunla evlenmeden 1 ay once tanıstık olayların bu kadar uzayacagını tahmın bıle edemedık zaten bılsek hıc gırmezdık bu yola

yol verme asamasına gecmek ıstıyorum ancak aklımla kalbım bana oyun oynuyor sureklı sehrı terketmeyı bıle dusunuyorum
anlıyorum seni bende de yasak demeyelim de ailelerin istemediği bir ilişkim vardı 3.5 yıllık ben ayrıldım ve çok yıprandım üzüldüm iletişimi kestim vs şimdi iyi ki öyle yapmısım diyorum şu an çok daha fazla sevdiğim biriyle beraberim

Dua et evlerine ates salsin diye baslamadim nerden girip okuduysam sinirlerim zipladi zaten sancim var boyle konulari okuyarak dogurmayi planliyorum aslinda. Yoksa bu cocugun gelecegi yok

Ana maşallah 9 ay ne hızlı geçmiş

Boşver cik boyle konulardan . Bende adamın bahnesini merak ettim çok . Onu öğrenmeye geldim

ınsallah benımde oyle hıssettıgım zamanlar olur cok umutlu olmasamda. tesekkur ederım

Beklediginiz yol nedir ben anlamadim ki. Hani ayrilacagim ama nasıl diye sormamissiniz. Bana sanki devam etmek istiyorsunuz da destek bekliyormussunuz gibi geldi. Zira hem yanlis bulmuyorum diyorsunuz hem de agir geliyor diyorsunuz.

ufak flortlerdı sadece cıddıye alıncak bı sey yoktu ortada araya tatıl gırcek ve unutulcak dıye dusunduk maalesef oyle olmadı.

Adam nisanliydi o zmn siz birlikteyken .. Ee adam evlenmeden önce mi cinsellik yaşadınız siz ? Adam karisiyla da cinsellik yaşıyor demi ? Belki su anda bir cinsellik yaşayıp birbirlerine sarılıp mışıl mışıl uyuyorlardir . Bunu nasıl açıklıyorsunuz kendinize . O kanepeye karısı yatak odasında yatıyor falan diye mi.?

Beklediginiz yol nedir ben anlamadim ki. Hani ayrilacagim ama nasıl diye sormamissiniz. Bana sanki devam etmek istiyorsunuz da destek bekliyormussunuz gibi geldi. Zira hem yanlis bulmuyorum diyorsunuz hem de agir geliyor diyorsunuz.
yanlıs oldu aslında gırısım bı yol aramıyorum destek ya da kostekte beklemıyorum. yanlıs gelmemesı bunun yanı sıra agır gelmesı normal degıl mı herhangı bı ılıskıde bıle ınsanlara agır gelen noktalar olabılıyor degıl mı?

ınsallah benımde oyle hıssettıgım zamanlar olur cok umutlu olmasamda. tesekkur ederım
inanın unut dediklerinde daha çok ağlıyordum 2.5 sene kimseyi sokmadım hayatıma resimlerini atmadım ama konuştum bitti dedim her şeyden engelledim evlendiği zaman ağlamaktan bitap oldum o sene üni kazanmıştım farklı bir şehre yeni bir sayfa açıp başladım hiç ummadığım anda hayatıma farklı biri dahil oldu sevmiyordum ama zamanla sevgi de aşk da geldi çok şükrediyorum Rabbime öyle birini bulamazdım diyorum İnşallah seninde hayatın en hayırlı şekilde şekillenir yeter ki kararlı ol insan genç yaşta hata yapar sadece ilk diye saplantı haline getirme

sonrasında oldu ılıskımız yaklasık 1 sene sonra. ne yasadıgını umursamıyorum kı ben kendımden sorumluyum ben onu sevıyorum daha dogrusu sevıyordum sadece kurtulmaya calısıyorum bu aıdıyetten

zamanında benımle aynı duyguları yasamıs bırı olarak benı anladıgınızı dusunuyorum guzel dıleklerınız ıcın cok cok tesekkur ederım ınsallah dedıgınız gıbı olur

sonrasında oldu ılıskımız yaklasık 1 sene sonra. ne yasadıgını umursamıyorum kı ben kendımden sorumluyum ben onu sevıyorum daha dogrusu sevıyordum sadece kurtulmaya calısıyorum bu aıdıyetten

Nasıl.umursamiyorsun anlamadim . Çok merak ediyorum . Sevdiğin insan bir baksa kadının kulağına geceleri aşk sözleri fisiltayip birbirlerinden karşılıklı zevk aliyorlar . Adam ertesi gün senle yatıyor . Ve sen bunu umursamiyorsun çok ilginç . Adamın mesleği ne ?

Sen bu satırları yazarken birbirlerini Öpüp kokluyo olabilirler yada nasıl olsun Aşkım hızlı mı yavaş mı diye soruyo olabilirler ya da nasıldı Aşkım ?

Iyi geldi mi ?
can acıtmaya calısmak hosunuza gıdıyor sanırım? ya da bu tarz konularda buyuk yaralarınız var

benım sevgım, benım ıcınde bulundugum durum benı ılgılendırıo ben kendımı bu durumdan cıkarmaya calısıorum sadece

Can acitmak için yazmiyoruz gerçekleri söylüyoruz. Ve sende bu gerçekleri biliyorsun demi?
bakın yınelıyorum ben buraya benı yaftalayın ya da cesaretlendırın dıye yazmadım sadece bırılerıyle paylasmak ıcın yazdım 2.5 senedır kendı basıma yasadıgım seyı paylasmak ıstedım

can acıtmaya calısmak hosunuza gıdıyor sanırım? ya da bu tarz konularda buyuk yaralarınız var

Yok bebeğim gerçeklerle yüzleşmeni istiyorum konu senin :)

Hiç yaram yok. Kocamın işiyle evi 100 metre yok seslensem duyar beni.
Evden işe işten eve hatta günümün çoğunu orda geçiririm bende taş gibide hatunum .

Ha yapsa anca kompleksinden yapar onda da anca çirkin bi mahlukla o da zerre dokunmaz koyarım kapıya.

Adam mı yok !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…